Добро утро
Честита заслужена победа на Германия! Харесаха ми, че не отстъпваха от стила си да атакуват, по един закачен да пази Меси и постоянно си го прехвърляха
Това високо темпо на на игра държаха през цялото първенство и спечелиха
Ако лалетата бяха държали на тяхната атакуваща позиция щяха да са на финал.
Не знам вие какво мислите за Аржентина, но на мен не ми харесаха като цяло. Не изпъкваха в групите.
Меси уж е капитан, а го нямаше никакъв, все си трае и чака да му падне на краче и да направи атака. Вярно, талант е, красиво се движи към целта, но футбола е отборна игра.
Даже като негодувах, мъжа ми вика, че пчеличките вършели черната работа вместо него.
Като си голям бъди докрай, бе
Робен при срещата с Коста Рика изнесе целия мач, не просто създаване само на положения , а здраво тичане, накрая хладнокръвно се нареди за дузпите
Снощи изтърваха няколко чисти положения, бяха се освежили началото второто полувреме, доминираха над немците. Обаче немската машина като започна пак
и отново показаха предимствата на колективната игра.
п.п. и снощи какво ?! топка за Меси, че вкарал пет гола, има футболисти и с повече на първенството, ако това им е критерия
най-добрият играч от мачовете Робен - похвала
сега ще видим в Барселона от толкова индивидуалисти да са на върха - Меси, Неймар, Суарес, какво ще направят, може и нищо.
това е последно на тема футбол
Благодарности за търпението!
Хубава седмица!