0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #380 -: Юли 13, 2014, 21:34:38 pm »
Страшна работа са природните стихии. Помня, че преди години имаше подобна градушка във Варна. Всички автомобили, паркирани на улицата, имаха големи поражения, с изключение на стария ни опел.

При нас снощи предупредиха за опасност от торнадо, но заспахме и на сутринта всичко изглежда да си е на мястото.

Марси, за стикерите -  ето това ми попадна преди няколко дни http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-stikeri-predno-staklo-17014966

На мен в предстоящия двубой са ми по - симпатични аржентинците. Приятно гледане на запалянковците, а на останалите - благодарности, че ни изтърпяхте  :flower: .

П.П. Тара, Марси, заслужавате по една колонка в спортен ежедневник  :D.
« Последна редакция: Юли 13, 2014, 22:51:07 pm от elle22 »
« Отговор #381 -: Юли 13, 2014, 21:52:16 pm »
Как се процедира с винетката при смяна на стъклото?

Марси, преместиха лепенките, не много сполучливо, но това е положението. Гражданската ще я сменим скоро (изтича), а прегледа ни е до ноември (и той не е добре), но винетката е чак до края на януари. Надявам се да не ни глобят. Разбира се, има вариант и за нови - както м-и е писала. За винетката искат другия отрязък, парчето стъкло, на което е старата и протокол от КАТ, че е имало градушка. Прегледът се минава наново, не прощават, а за гражданската застрахователят издава нов стикер и ново картонче (безплатно или срещу минимална сума).

Стискам палци за Германия!!!
*
« Отговор #382 -: Юли 13, 2014, 22:49:57 pm »
За стъклата и винетките се процедира така: http://www.webcafe.bg/id_1106019031
В смисъл - извън "художествения текст" - посочени са стъпките и институциите, ако ви даде фира предното стъкло със стикерите. ;)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #383 -: Юли 14, 2014, 00:10:01 am »
Момичета, този мач ми мирише на дузпи и край с немците тогава  :)

marsi,  нали разбра, че хапещия човек вече е в Барса. хем да хапеш, хем да се избиват да плащат за теб, някакви дребни 85 милиона евро  :lol:
само сега трябва да почакаме до края на октомври да му изтече наказанието и да разберем какво са хванали каталунците  :lol:

п.п. хайде гол за Германия  :lol:, още 6 минути до края
« Последна редакция: Юли 14, 2014, 00:28:04 am от Тара »
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #384 -: Юли 14, 2014, 00:41:17 am »
Честито на германците, заслужена победа. Хубав финал беше.

Очаквам включване от Блу Скай за настроението в държавата победител  :D.
« Отговор #385 -: Юли 14, 2014, 06:16:07 am »
Добро утро, милички  :D
Честита победа на Германия! Браво!!!

Жбрулка, това е много сладко написано. Пуснах го във фейса веднага щом видях стъклото. Само че е от преди близо 3 години мацката просто е проправила пътя за нас.

« Последна редакция: Юли 14, 2014, 06:23:04 am от little_rabbit »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #386 -: Юли 14, 2014, 08:20:49 am »
Добро утро!
Още не мога да се разсъня след снощният мач. Като ги подреждах аз ония ден на мъжа ми:
1 - Германия
2 - Аржентина
3 - Холандия
4 - Бразилия
той ми вика „аааа нищо не се знае“. Е, видя се, че се знае :lol:.
Лека и спорна седмица на всички ви!
*
« Отговор #387 -: Юли 14, 2014, 08:44:28 am »
Добро утро :D

Честита заслужена победа на Германия! Харесаха ми, че не отстъпваха от стила си да атакуват, по един закачен да пази Меси и постоянно си го прехвърляха  :)
Това високо темпо на на игра  държаха през цялото първенство и спечелиха  :) Ако лалетата бяха държали на тяхната атакуваща позиция щяха да са на финал.

Не знам вие какво мислите за Аржентина, но на мен не ми харесаха като цяло. Не изпъкваха в групите.
Меси уж е капитан, а го нямаше никакъв, все си трае и чака да му падне на краче и да направи атака. Вярно, талант е, красиво се движи към целта, но футбола е отборна игра.
Даже като негодувах, мъжа ми вика, че пчеличките вършели черната работа вместо него.
Като си голям бъди докрай, бе  :)
Робен при срещата с Коста Рика изнесе целия мач,  не просто създаване само на положения , а здраво тичане, накрая хладнокръвно се нареди за дузпите  :lol:

Снощи изтърваха няколко чисти положения, бяха се освежили  началото второто полувреме, доминираха над немците. Обаче  немската машина като започна пак  :) и отново показаха предимствата на колективната игра.

п.п. и снощи какво ?! топка за Меси, че вкарал пет гола, има футболисти и с повече на първенството, ако това им е критерия
най-добрият играч от мачовете Робен - похвала

сега ще видим в Барселона от толкова индивидуалисти да са на върха  - Меси, Неймар, Суарес, какво ще направят, може и нищо.

това е последно на тема футбол  :) Благодарности за търпението!

Хубава седмица!
« Последна редакция: Юли 14, 2014, 09:15:10 am от Тара »
*
« Отговор #388 -: Юли 14, 2014, 11:23:38 am »
Здравейте  :D ,
чудесно кафенце и плодчета  :D

Багодаря за информацията за стикерите!

Тара, да разбрах за Суарес  :lol:, добър трансфер, любопитна съм за следващия сезон на Барселона.
Бях за Аржентина вчера, но действително не можаха да се възползват от възможностите, които имаха.  Но хубав финален мач се получи!  :D

Приятен ден и успешна нова седмица, а който почива - прекрасни изживявания!  :D

*
« Отговор #389 -: Юли 14, 2014, 11:47:00 am »
Успешна седмица и от мен!
« Отговор #390 -: Юли 14, 2014, 13:20:13 pm »
Добър ден  :P
Аз пих вече кафе, но май пак ще повторя  :lol:

Свърших важна работа за деня - подадох си данъчната декларация. Нали трябва да си плащаме данъците, та да може държавата да покрие дупката в КТБ.  :sinking:  :lol: :lol: :lol:

Днес ще вали ли, няма ли? Сутринта едни облаци, а пък сега едно слънчице.
« Отговор #391 -: Юли 15, 2014, 06:30:30 am »
Добро утро, милички  :D

*
« Отговор #392 -: Юли 15, 2014, 07:54:32 am »
Добро утро! Невероятни красоти зайче!
« Отговор #393 -: Юли 15, 2014, 08:48:29 am »
Добро утро  :P Зайче, започвам с кафенцето  :P
Днес дъждът вече май няма да ни се размине.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #394 -: Юли 15, 2014, 09:08:42 am »
Добро утро!
Закъснях, да сервирам кафе или поне хапване, ама това е понеже се грижих за моето хапване  :lol:. 3-минутен кекс в чаша и нещо като сладко от праскова и малини. Да живеят микровълновите :lol: :lol: :lol:
Смайли, и да вали, нито ще е много сериозно, нито дълго. Та не му се плаши.
Лек ден!
« Отговор #395 -: Юли 15, 2014, 09:30:17 am »
3-минутен кекс в чаша и нещо като сладко от праскова и малини. Да живеят микровълновите :lol: :lol: :lol:
Смайли, и да вали, нито ще е много сериозно, нито дълго. Та не му се плаши.
Лек ден!
Пеше, така и не си купихме микровълнова. Нали уж били вредни, но понякога са си толкова необходими. Тази сутрин мъж ми се изнерви, защото за да затоплим възглавничката за колики, пускаме фурната. То пада едно чакаме и освен това повече ток се хаби. И той това вика: "Да бяхме купили една микровълнова." Ама вече на плота имам кана за вода, тостер, хлебопекарна, стерилизатор и само микровълновата ми липсва  :lol: А и за гофретник си мечтая. Нали съм по тестото.

Не му се плаша на дъжда толкоз, даже му се радвам, че ще ни разхлади, че много ни е топло, както бях писала преди.
*
« Отговор #396 -: Юли 15, 2014, 09:41:54 am »
Добро утро  :D

лимонче, много са хубави тези снимки  :)

колко работа имам, а познайте какво ме интересува в малкото свободни мнути  :lol:, отзивите от  мондиала  :lol: Надух ви главите, но колко съм си добре така, от един месец и повече даже и прогноза за времето не гледам, нямам пари в КТБ и не ми дреме  :lol:

клуба, който е топ реализатор на първенството с цели 18 гола - Байерн Мюнхен  :lol:
"Байерн има цели 7 точни стрелци на мондиала - Томас Мюлер (5 гола) :), Ариен Робен   :)(3), Джердан Шакири (3), Марио Гьотце (2), Тони Кроос (2), Марио Манджукич (2) и Джулиан Грийн (1). Така общият брой голове на играчите на Байерн в първенството е 18."

в интервю от вчера следобяд, легендата Йохан Кройф е казал каквото си го мисля, колко еднакво мислим  :lol:
"Нямам представа как в Барса си представят, че ще играят бърз атакуващ футбол с играчи като Меси, Неймар и Суарес в един тим. Всеки един от тези футболисти разчита на своите индивидуални действия."

всички е чудят защо дали на Меси топката  :lol: и аз това чудя
президентът на ФИФА:
"Останах малко изненадан, когато видях как Меси получава наградата за най-добър футболист на световното първенство"

а по-горе обещах да е последно :)

Хубав ден!

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #397 -: Юли 15, 2014, 13:30:06 pm »
Смайли, чувала съм ги тези за вредните микровълнови, но .... на мен си ми е помощник. Не готвя всеки ден, така и не се научих да приготвям по 2 - 3 порции ядене, та притоплям. Пия 3 в 1, каната за топла вода е в килера, носим я само на морето. Обичаме пуканки.... Та не ми седи за красота само. Ти пък скоро ще махнеш стерилизатора :wink: Но всеки си решава де. Казваш, че си по тестото, аз пък брашно ползвам за панировки (5 пъти годишно :D), сгъстяване на яхнии, сосове и въпросния 3-минутен кекс. Всеки си знае кое колко ползва.
*
« Отговор #398 -: Юли 15, 2014, 16:12:30 pm »
Колкото и да е вредна микровълновата, понеже месото и зеленчука са домашни, зимата ежедневно е в действие и за затопляне и за всичко. Каната и аз я държа в килера, стирилизирала съм 5 пъти, пък и те в болницата като го хранеха не стерилизираха, имах съмнение, че и не мият и си миех аз шишетата с гел душ и гореща вода естествено, да не помислите, че бях помъкнала веро и гъба  :lol:
Аз искам кафемашина, но пък за 5 кафета дневно ми се свиди да отделя място и си се мъча  :lol:
« Отговор #399 -: Юли 15, 2014, 16:34:11 pm »
Пеше, стерилизаторът ще го махна скоро наистина, но той и сега ми пречи и не искам да слагам друг уред на неговото място.
М-и, и аз се чудя, защо още продължавам да стерилизирам шишетата от млякото??? Залъгалката, която все му е в устата се въргаля къде ли не, а нея никой не я стерилизира.  :lol:

Относно каната - мъжът ми пие много чай всеки ден, а и аз зимата, и затова я използваме много. Също като готвя наливам гореща вода в яденето от каната. А сега пък преварявам водата на бебето за адаптираното мляко. Няма как при мен да е в килера.
Ще взема обаче да прибера тостера там. Откакто сме на хляб от хлебопекарната не го препичаме (става по-трошлив и не е подходящ за тостер).

Иначе притопляме яденето на печката. На фурната имам  програма за притопляне и котлонът разбира се използвам. Спор няма обаче, че става по-бавно от микровълновата. За яденето обаче, бърза работа нямам и не ме притеснява толкова. За възглавничката за коликите обаче трябва бързо да се реагира. А то сега като заплаче бебо, ми трябват поне 15 мин да докарам възглавничката на подходяща температура и като изстине пак същата процедура.

М-и
, и аз искам кафе-машина  :P - от тези с капсулите. Знам, че капсулите са скъпата част, а не самата машина.