0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #360 -: Юли 13, 2014, 00:56:56 am »
И така след 5 минутно продължение на мача Холандия разгроми тотално Бразилия с 3:0   и така лека нощ от мен

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #361 -: Юли 13, 2014, 01:06:49 am »
shinzou, гледам любимия отбор за последно в този състав, няма спане  :D

Смотан съдия, още в 3-та минута трябваше да изгони Тиаго Силва, а не само дузпа
2-ри гол - дечкото 22-годишния Блинд :)
3-ти гол друг дечко 23 -годишния Вайналдум  :)
Робен  :D най-великия, отново много силен мач.  Браво!
Контузеният на тренировка Уесли, успешно заменен от Рон Влаар

еднин жърт картон за симулация на Оскар /Бразилия/
грубичко се опитваха да играят бразилците

Холандия - Бразилия 3:0 бяха обещали да не играят на този мач

Добро утро, Смайли  :)

Лека нощ!
« Отговор #362 -: Юли 13, 2014, 01:10:52 am »
Хе-хе, златни сте момичета  :P
Благодаря за инфото  :P
Аз докато легна беше отбелязан и втория гол и си викам, айде пак, горките бразилци. Ама само до 3 гола са стигнали  :lol:
« Отговор #363 -: Юли 13, 2014, 06:57:14 am »
Добро утро, милички  :D
Браво на холандците, сега чакаме същото да направят е немците.
Ние днес ще сменяме предното стъкло на колата. Едва намерихме майстор, оказа се, че никой не иска да работи със стъкло, което не е купено от него. А нашето е оригинално, от магазина  :lol:

*
« Отговор #364 -: Юли 13, 2014, 10:18:37 am »
Добро утро :D
кафенце точно по мой вкус :P
Лимонче,  счупените стъкла поражение от градушката ли е?

Успех на Германия довечера, вързана им е победата  :)
Ще следя играта на Томас Мюлер, съотборник на Робен В Байерн, истинска немска машина, а е само на 24.  Любител на конете, затова е оставил жена му да се грижи за скъпия добитък,  докато той е на световното.

*
« Отговор #365 -: Юли 13, 2014, 10:56:13 am »
Ох с тези мачове  :lol:
Прекрасни снимки!
Зайче, благодаря за кафето!
*
« Отговор #366 -: Юли 13, 2014, 10:56:36 am »
Добър ден. Неделята се очертава слънчева и спокойна,поне за сега! Поредния шамар за Бразилия. Съвсем заслужен и честно казано- късметлии,че се разминаха само с това пред собствената си публика. :lol: Довечера ще е много оспорван мач и нека по-добрият победи  :) Е .ще се радвам на европейски шампион,но..... :wink:
Зайо, тази година по-рядко ни " гостува" този гигант,но ако го засека.ще направя някоя снимка. Появяват се и големи Боинг.Товарни.Също са доста респектиращи. :? Работя за една софийска фирма,която се явява представител на няколко авиокомпании. Водим се -супервайзори,и следим за обслужването на самолета навреме,за да не се отклонява от графика. Хубавото е,че не сме на смени ,а си правим седмичен  графика между нас според полетите.Не е лошо,но не остава много време за плаж и други екстри..... :lol: Аз и без това предпочитам септемврийските почивки. :lol:
Една хубава неделя ви пожелавам.
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #367 -: Юли 13, 2014, 10:57:57 am »
Здравейте момичета! тара,аз отдавна съм подхванала да ги нареждам съдийте не  само по телевизията,а  за кометаторите по твто някои път им спираме звука,за да не ги слушам и да си гледаме мача на спокойствие...
Зайче много вкусна закуска  отново .Лека и усмихнат ден   :sunshine:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #368 -: Юли 13, 2014, 11:02:50 am »
Нещо ми се скапва нета, а искам да попиша за лалетата  :)

За мен мондиала завърши с момента на дузпите

от дясно втория и третия Робен и Каут, клекналия Уесли Снайдер
Разни коментаторчета бързаха да бръщолевят как Холандия нямала класа Защото разчитала на 30-годишните Робен, Перси, Снайдер и 33- годишния Каут.  Големите битки се водят от опитните, способни да реализират и  да се вписват в отбор едновременно.  А тези читиримата господа имат завидна кариера.

да не мислите, че това беше  :), страх ме е от нета  :lol:
*
« Отговор #369 -: Юли 13, 2014, 11:11:30 am »

Ариен Робен, човекът - феномен, обявен за най-добър играч на първенството. Знае как да си разпредели силите и да е опасен  дори в последните минути :)  Нямаше късмет миналото световно, където пропусна и Испания спечели, нямаше и сега... Но да е жив и здрав да продължава на клубно ниво, все така блестящ

п.п като имам свястна връзка ще покажа с няколко думи още  хубавци
« Последна редакция: Юли 13, 2014, 11:20:00 am от Тара »
*
« Отговор #370 -: Юли 13, 2014, 14:03:20 pm »
Робен след края  на мача, отива на трибуните да успокои разплакания си син, след отпадането на отбора

двамата заговорници Перси и Робен, само с със знаци и атакуваха :)

*
« Отговор #371 -: Юли 13, 2014, 14:20:52 pm »
гола на Перси, който предизвика световно вълнение  :), начина по който го вкара, летейки във въздуха

а снощи след края на срещата отиде до трибуните и подари капитанската си лента на верния фен, който ги следва навсякъде, даже бразлците го аплодираха
също снощи Перси вкара 47-мия гол от общо 119 мача за национала и това го прави най-резултатния футболист :)

Момчето със силния ляв Уесли Снайдер, очите му бяха насълзени след пропусната дузпа. Винаги търсещ Робен и готов да стреля

Говори се, че Гаал, който започва като треньор на Ман. Юнайтед през новия сезон много го иска там, да са му под ръка с Перси. Но  ще трябва да го откупят от турския гранд Галатасарай  срещу 20 милиона евро  :)

Гаал успя да включи всички 23-ма играчи на първенството
От следващия път да се надяваме да наберат скорост дечковците, които сега се представиха отлично; Мемфис 20г., Вайналдум 23г., де Врай 22г., Инди 22г., Блинд 24г., Класи 23 г. и останалите  :)
Имат си школи хората, развиват си ги и печелят пари впоследстви от играчи на световно ниво.
« Последна редакция: Юли 13, 2014, 14:57:42 pm от Тара »
« Отговор #372 -: Юли 13, 2014, 15:30:46 pm »
Рачо, завиждам ти за работата. Мен все ме тегли към самолетите и небесата...

Сменихме стъклото на колата, вече сме спокойни. Прикачвам снимка на огърмяното от градушката.
« Отговор #373 -: Юли 13, 2014, 15:35:24 pm »
Олее, Зай, то много пукнатини.
Нашата се спаси по чудо, защото беше на закрит паркинг на работата на мъжо.
« Отговор #374 -: Юли 13, 2014, 15:51:17 pm »
Смайли, стават и чудеса. Другата ни кола беше на 5 метра от тази, ориентирана в същата позиция. И остана със здрави стъкла. Може би единствената на улицата, чиито прозорци оцеляха. Ама при нас си валяха ледени юмруци, не орехи, яйца и други вкусни уж неща. Е, не броим това, че и двете коли приличат на кори за яйца  :lol:
Важното е, че сме живи и здрави. Ламарини и стъкла се купуват.

Нямах време досега да споделя с вас, но малко преди бурята изпитвах неистов страх. Нямах представа, че ще вали и трещи така (то и никой почти не знаеше, освен специалистите), но знаех, че предстои апокалипсис. Нямам обяснение и не ми се е случвало друг път.
« Отговор #375 -: Юли 13, 2014, 16:17:01 pm »
Нямах време досега да споделя с вас, но малко преди бурята изпитвах неистов страх. Нямах представа, че ще вали и трещи така (то и никой почти не знаеше, освен специалистите), но знаех, че предстои апокалипсис. Нямам обяснение и не ми се е случвало друг път.
Зай, друг път като имаш такива предчуствия пиши в темата да знаем и ние, че нещо следва ...  :lol:
*
« Отговор #376 -: Юли 13, 2014, 16:55:22 pm »
най-ми стана възмутително, как обясниха, че си гледали какво идва два часа преди това, но  не им влизало в задълженията да уведомяват населението  :? но какво ли се учудвам

у нас пък, без да зная, че  има буря някъде ми беше странно как мрежата ми почерняла от мухи, все едно съм намазала с примамка  :lol:, животните усещат много

Смайли, по-добре без предчувствия  :lol:, минаха почти десет години как ни удря  мълния, а опърлената жена дето я видях на какво я е направило, мириса на пърлено ми е като все едно вчера, сега всяка бърза светкавица ми е потенциална опастност :lol:
*
« Отговор #377 -: Юли 13, 2014, 17:05:05 pm »
При нас онзи ден беше като апокалипсис, слава богу градушката поне липсваше, но по едно време се чудех що не се сетих да преместя колата малко напред, че стои под орех, а те направо се огъваха. Та добре, че не е имало с такива идеи в градушката, ефект за колите може би нямаше да има, но последствия...
Тара, съмнявам се, че с предупреждение щеше да е по-добре, може би е трябвало да намерят начин да ги разбият далече от града. Моят мъж е гледал някакво предаване преди време как приготвят ракети, някой им се обажда да им каже да не разбиват, че щяла да бъде с размер на 10ст. и няма нужда  8O това си е опасна градушка и за посеви и за всичко, та тоя път може да са имали някакви други надежди, не да се сипе в София.
*
« Отговор #378 -: Юли 13, 2014, 21:21:42 pm »
Зайче, много неприятно, ние за късмет се разминахме с градушката тоя път ....
Как се процедира с винетката при смяна на стъклото?

Тара, благодаря за интересния разказ!  :D

Приятно гледане на финалния мач на Световното, аз пак съм за Меси  :lol:

*
« Отговор #379 -: Юли 13, 2014, 21:34:12 pm »
Марси, винетката по принцип я отлепят със сешоар и ти я местят на новото стъкло, иначе има и процедура при която може да бъде заменена с нова, без да плащаш  :D