0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #180 -: Юни 28, 2014, 20:15:00 pm »
Та...пийте другарки и гледайте как другите спортуват, за да сте здрави.  :lol:
Тъй вярно  :lol: Днес от обяд жуля бирата, та да видим докъде ще го докараме  :lol:
*
« Отговор #181 -: Юни 28, 2014, 22:26:29 pm »
Тъй вярно  :lol: Днес от обяд жуля бирата, та да видим докъде ще го докараме  :lol:
Първо до тоалетната, после до леглото :)
А, аз вече съм на ром. Наздраве!
« Отговор #182 -: Юни 28, 2014, 22:33:08 pm »
Първо до тоалетната, после до леглото :)
:lol: :lol: :lol:
Наздраве!
« Отговор #183 -: Юни 29, 2014, 06:34:57 am »
Добро утро, милички  :D

Гледахте ли мачовете снощи? У нас само първия успяхме. Много страдах за Чили, но... късмет за бразилците. А и не виждах вариант Бразилия да отпадне, щеше да има революция  :lol:

И от втория мач не съм доволна, но това е положението.

Наздраве  :D

« Отговор #184 -: Юни 29, 2014, 07:26:00 am »
Цитат на: mimi26 link=topic=
[/quote
Ромът от пиратското парти ли остана? :) Или просто си се заразила от темата му  ?
*
« Отговор #185 -: Юни 29, 2014, 08:17:05 am »
Добро утро :)

яд ме е много за Чили, но нямаха късмет  :?
а   втория мач, беше ясно, че  нямаше да издържат урусите, без лидера  се загуби атмосферата  за победа, която носеха, Кавани въпреки милионите, които струва, не е в най-добра форма, тук си трябва и лудост :lol:, зъбатото момче липсва много.

сега се надявам Колумбия да вземе да отстрани Бразилия

днес играят летящите холандци с Мексико, ще пада напрежение

тука гледам наздравици се вдигат, защото не спортували, от октомври до април изпих 55-60 литра мавруд, 250-300мл. дневно, постоянство си трЕбе  :lol:

п.п. днес било Петровден,  честито на всички именници и да осигурят гледаемост на мондиала, освен ядене и пиене.

вчера минах през италианското изложение/пазар в Пловдив, замисъла е много хубав за импровизирано пазарче, но цените космически. Черпеха по някоя маслина и колбас.  Имаше различни видове паста, огромни пити кашкавал, но само им се полюбувах, че тя цената  златна. На щанда с вината много скучно, сложили българи и те пуфтат само колко е часа, написали едни цени с химикал и гледат отегчено.
на 2-ри юли пазарчето е в София.
« Последна редакция: Юни 29, 2014, 09:38:09 am от Тара »
« Отговор #186 -: Юни 29, 2014, 08:31:50 am »
Добро утро!Нахраних гарджето  - с баница,направена вчера от баба му, похапнах си и аз и сега съм отново в леглото с кафенце в ръка.
Днес ще ходим на кръщене на дечицата на наши приятели-две прекрасни слънчица на по една годинка.След дълго чакане им предложиха осиновяване от различни места първо на момченцето,а докато се разгледа делото в съда-и на момиченцето.След кратко колебание как да постъпят,взеха и двете дечица.Сега всички са щастливи и така ще бъде винаги,убедена съм!Такс,че днес е вълнуващ ден и за нас,защото ще присъстваме на хубавия им празник.
*
« Отговор #187 -: Юни 29, 2014, 09:30:06 am »
[/quote
Ромът от пиратското парти ли остана? :) Или просто си се заразила от темата му  ?
Хахаха да не е луда да даде бурето на пиратите  :lol:
Страхотно се е получило с осиновяването!
Аз пък ранобудно изчистих къщата и направих закуска, сега допивам кафе и мисля обяда, че.....
*
« Отговор #188 -: Юни 29, 2014, 15:40:00 pm »
[/quote
Хаха, поостана малко от партито, но и ми хареса, та пак ще си взимам ;)
« Отговор #189 -: Юни 29, 2014, 15:57:53 pm »
Охо, сега виждам от лентичката на Jbrul, че Дани днес става на 3 годинки.
Да ти е жив и здрав и мнооогооо да се гордееш с него като човек и личност  :P

*
« Отговор #190 -: Юни 29, 2014, 16:08:44 pm »
Охо, сега виждам от лентичката на Jbrul, че Дани днес става на 3 годинки.
Да ти е жив и здрав и мнооогооо да се гордееш с него като човек и личност  :P

Дани е роден през февруари, майка му не си е актуализирала лентичката  :P

« Отговор #191 -: Юни 29, 2014, 16:11:39 pm »
Оппа ...
Ами нищо, то пак да си е здраво и щастливо детето  :lol:
*
« Отговор #192 -: Юни 29, 2014, 21:15:46 pm »
Най-елегантния европейски отбор Холандия  :D вече е на 1/4 финал След скучно първо полувреме в защита и на двата отбора и хоп 48-ма минута гол за Мексико, изядох си ноктите.  Множество рисковани центрирания на холандците и си счупих фибата.
Три, четири атаки от Робен и компания, ах този Робен е магьосник :), но не успяваше от мексиканските защитници и точно когато си мислех, че няма време Уесли Снайдер :)  с 17 гола за миналата година от 40 мача  вкара гол, точно както холандците го могат.
Продължих да се моля за любимите  лалета и спорна или не факт дузпа  за Холандия и гол  :lol:
Мексико - Холандия 1-2

Заредих се за началото на следващата седмица още от сега, рисуват по терена тези холандци  :)

п.п. marsi, утре играе Гришо с аржентинеца, пак ли на същия линк, който даде последно да го търся?
« Последна редакция: Юни 29, 2014, 21:57:24 pm от Тара »
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #193 -: Юни 29, 2014, 22:48:04 pm »
Много се радвам за холандците! Писна ми да гледам латиноси навсякъде, а европейските отбори да отпадат като зрели круши.
Мексиканците можеха да бъдат огорчени доста по - рано, но вратарят им беше страхотен и им даде въздух за по - дълго време. Според мен дузпа имаше, но ми се щеше да не я вкарват холандците, че да погледаме още мъничко в продълженията  :lol:.

Честит празник на именниците!
*
« Отговор #194 -: Юни 29, 2014, 23:18:27 pm »
Гледах мача  :D, леле какъв обрат направиха холандците, такова тичане второто полувреме ...  Не знам дали беше правилна тази дузпа, но след това от коментарите разбрах, че в началото не са им зачели една дузпа (това съм го пропуснала, че не гледах съвсем от начало) и явно сега съдията се почувства длъжен да я свири тази. Добри са момчетата, да им е честита днешната победа  :D

Тара, със сигурност ще има линк тук http://tenniskafe.com , в дясно в момента има каре Последни новини , преди да започнат срещите, там се отваря каре Тенис на живо и има няколко линка за отделните кортове. Гришо ще играе на Корт 1, където има три срещи една след друга, първата започва в 15.00ч., Григор Д. - Майер са втори (около 16.00-16.30ч.), а след него играе Шарапова, която също успя да се класира за осмина финалите  :).
Цветана Пиронкова също играе утре (на двойки), на Корт 17 от 13.30ч.

За предишната среща на Гришо тук също бяха пуснали линк  http://www.tennis24.bg/?gg=3&hh=4&jj=1&ll=20900&ii=0&mm=97 , но засега няма, ако утре сложат, ще го копирам.

А за абонатите на Булсатком - пряко по Film+  от 15.00ч.

*
« Отговор #195 -: Юни 29, 2014, 23:46:36 pm »
Почнаха с повече защитници холандците и не вървеше хич на хубаво, но Гаал вкара пак нападатели и накрая стана работа. А Робен и той по едно време се пльоскаше да си проси дузпа, но и аз гледах повторения после и май накрая му се получи  :), но пък е голяма маневра на терена, отвсякъде може да се провре.

marsi, мерси за подробната информация за Гришко.
« Отговор #196 -: Юни 30, 2014, 06:12:30 am »
Добро утро, милички  :D

И аз се радвам за холандците, но пък страдам за гърците. Те пък, съседите, са направили чудеса и са изравнили след 90-тата минута.

Марси, на теб разчитаме за линковете за Гришо  :D

« Отговор #197 -: Юни 30, 2014, 07:16:09 am »
Добро утро!Започва последната ми работна седмица преди 45 дневния ми болничен в края на бременността,а ми е останала работа за вършене поне за две седмици. Все едно,за началния час на мача на Гришо мисля да си бъда в къщи пред телевизора.Ние сме с Булсатком.
Пожелавам приятен летен ден на всички.Завиждам на тези,които ще могат да отидат на плаж!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #198 -: Юни 30, 2014, 08:06:37 am »
Добро утро!
Лека и слънчева седмица ви пожелавам. На тези, дето са на морето и имат възможност, да идат на плаж!
*
« Отговор #199 -: Юни 30, 2014, 08:10:05 am »
Добро утро и от мен! Който има възможност,нека да ходи на плаж. Времето е точно подходящо. :)Другите -да си вършим работата... :(Хоупче,ти сега да не искаш да си свършиш цялата работа за майчинството  :lol: :lol:? Хайде,остави и за другите.Започвай да си прибираш нещата от офиса. Това ще ти е работата тази седмица  :? И да не забравим Григор днес!! Много усмихнат ден ви желая.
/www.mamaibebe.com][/url]