0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #900 -: Август 30, 2014, 10:24:50 am »
Добър ден.Слънчево и тихо е при нас,но вечер си е "върла" есен.. :? Заъче,завиждам ви.В коя част на Гърция сте? Как е времето? Ники вие къде ще отпочивате  :lol:? Приятна събота на всички ви.
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #901 -: Август 30, 2014, 10:27:31 am »
Добро утро (то май добър ден вече  :lol: )
Марси, мерси за кафенцето.
Зайко, тъкмо те ожалих, че малко време бяхте на Несебър, но вие не сте приключили значи  :P
Ники, добре че вече сте добре  :P

За този мач на Лудогорец само слушах отзиви и четох по Фейса коментарите като: "Румънецът ни е много по-добър от румънците ви".

Браво на Гришо!

А Кубрат Пулев много ме издразни с изказването си по Нова. Може Кличко и да симулира (никой не знае), но не е спортсменско и етично така да говориш.
« Отговор #902 -: Август 30, 2014, 11:20:33 am »
Благодоря ви! В Неа Потидеа сме - в основата на Касандра, Халкидики. Къщата ни е на 10 метра от морето, но толкова е широка и плажната ивица. Хубаво е, но и малко ветровито и  вълнисто.
« Последна редакция: Август 30, 2014, 11:22:31 am от little_rabbit »
*
« Отговор #903 -: Август 30, 2014, 14:27:03 pm »
Ники вие къде ще отпочивате  :lol:?
Рачо ето Тук

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #904 -: Август 30, 2014, 15:25:39 pm »
Добър ден.
Ние май последни ще отиваме на море. Жекова, Рачо, Сикса, Стоетка и останалите Бургазлийки да държат времето топло още 10 дни, моля. Нашият „десант“ ще е в четвъртък. Вижте там нещо да организираме, да се видим. На Стоетка ще ѝ идем на крака де, ама тя е с най-малко човече. Другите - мислете!
« Отговор #905 -: Август 30, 2014, 19:57:36 pm »
Пеше, да не те отчайвам, ама днес ние със Злато почти закрихме плажа!
Отидохме, съблякохме се, макар и духовитото време и даже Злато набързо нацопа във водата, при което след няма и минута излезе и ми вика: Мамоооооооо, завий меееееее! Вече няма да се къпя, ще чакам пак да стане топло! Хахаха! Човека се уеща прекрасно! Не мога да го изстудя на морето най-вече!
Но иначе ми се иска да има още топли дни! Та - поръчвам гиииииииии - специално за вас - поне още 20 броя  :wink:
За организирането - ай да видим дали ще се съберем! Вече нЕмам нерви да пиша у наШта тема за срещи  :oops: Но - свиркай - поне ние "старшите" да се видим като кацнете у нашенско  :lol:
*
« Отговор #906 -: Август 30, 2014, 22:57:44 pm »
При нас беше чудно днес на плажа.
Имаше малко облаци, де, ама не беше студено.
За водата нямам сводка, щото не се къпя.
*
« Отговор #907 -: Август 31, 2014, 07:57:32 am »
Добро утро  :D

Тара, ще трябва да даваш рецепта за закуски и упражнения  :D

м-и, закуските са на лимончето каквито ги поства тук, а упражненията по съветите на Counterfeit от темата "здравословно отслабване" не си губя времето с дълги тренировки,  максимум половин час всеки ден - интервални  :P

Тара, вярвам че си гледала този невероятен мач  :lol:  .... разбира се , много се радвам за геройски постигнатата победа!  :D
msrsi, инфарктни минути  :lol:, много се радвам. Ей, сега на 16-ти септември Ливърпул след почти десет години отново тук  :), а на 1-ви октомври европейските шампиони Р. Мадрид  :)

И  по повод футбола писах, скачах тук юли месец и за награда получих "хапещия човек" от elle  :lol:
elle, ако четеш, взех си го вече, много ми харесва  :)

За морето не се притеснявайте, ще има топло време  :), защото аз ще съм последна през октомври  :lol:

Хубава неделя!

*
« Отговор #908 -: Август 31, 2014, 08:06:44 am »
Добро утро и от мен! Една закуска, да не мъчим Зайчето и от Гърция да ни праща :)

Тара, ще погледна, благодаря. Аз съм сложен случай, гледам да не презорвам краката, че имам износване на става.
Пожелавам слънчево море на всички!
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #909 -: Август 31, 2014, 09:09:07 am »
Добро утро!
Же, ти си ми по-близо до крайната дестинация, та дръж топлото там!
« Отговор #910 -: Август 31, 2014, 09:09:23 am »
Добро утро, милички :)
М-и, чудесна закуска!
Хубав ден!
*
« Отговор #911 -: Август 31, 2014, 09:34:27 am »
М-и, чудесна закуска  :)

Много хубава снимка, Зайче, браво на фотографа  :D !

И  по повод футбола писах, скачах тук юли месец и за награда получих "хапещия човек" от elle  :lol:
А аз от elle получих Меси  :lol:, голям кеф !
elle22 , благодаря още веднъж!  :D

Желая хубав ден за всички!  :D

*
« Отговор #912 -: Август 31, 2014, 17:04:22 pm »
Ох, Пеше поръчам ти слънчеви дни и топло моренце. Охкам си, понеже реших днес най сетне да поплувам. Ама на плажа много бързо ми мина мерака, вятър огромни вълни и водата една студена. Само топнах крака и обратно в. къщи
« Отговор #913 -: Септември 01, 2014, 08:21:34 am »
ДОбро утро.
Хубава седмица с хубаво време за почиващите  :P
*
« Отговор #914 -: Септември 01, 2014, 08:26:39 am »
Добро утро!
Смайл, почти си уцелила закуската у нас  :D Дребния не искал закуска искал вечеря и аз направих бъркани яйца  :lol:
*
« Отговор #915 -: Септември 01, 2014, 09:30:36 am »
Оо, пържени филийки, чудесно  :D, за мен със сиренце  :D

Поредна победа за Григор, класира се за осминафинал на US Open  :D! Не можах да гледам, защото играха тази нощ към 4 часа, но току-що научих резултата и много се радвам  :D! Следващата среща ще бъде утре, дано да е в по-удобно за гледане време.
« Последна редакция: Септември 01, 2014, 09:40:14 am от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #916 -: Септември 01, 2014, 10:08:56 am »
Добро утро на всички.
Времето - топло, студено ще се ходи, пък дано имаме късмет. То и миналата година по същото време бяхме и си беше ок времето.
Ще го видим де.
Лек ден и лека седмица на всички!
« Отговор #917 -: Септември 02, 2014, 08:19:04 am »
Добро утро на всички  :P

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #918 -: Септември 02, 2014, 08:22:49 am »
Добро утро!
Тъкмо си помислих, че съм най-ранобудната :lol: И даже приготвих закуска. Та ще я сервирам все пак и аз де, макар че тая на Смайли е с дъх на море и по ми харесва

« Последна редакция: Септември 02, 2014, 08:25:32 am от Pesheck »
*
« Отговор #919 -: Септември 02, 2014, 08:29:05 am »
Добро утро и от мен!
И аз се надявам да продължи хубавото време, че сме си харесали с моя една пещера на Яйлата и искаме да отидем там да пренощуваме някой уикенд :)
Довечера, ако се добера до компа ще кача някоя снимка, че последно време програмата е пълна: в събота и неделя бяхме на палатка (първо един плаж на Яйлата, а после на палатка на плажа между Шабла и Крапец), вчера след работа играхме волейбол, а от 8ч. бяхме на концерт на Сигнал.