0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #840 -: Август 22, 2014, 10:54:25 am »
Смайли,препоръчвам сайта на mothercare. Особено на разпродажба има прекрасни неща на много изгодни цени. Наблюденията са ми, че дрешките са леко уголемени, но пък може моето хлапе да е по-нисичко от техните стандарти. Сега накупих за възраст 3-4 г. и май доста ще ги поноси, но рискувах предишния размер 2-3 г. около Коледа да го прибера за следващ ползвател. За поръчка от UK сайтове ползвам Gabco, които транспортират до България и така цената на доставката излиза много прилична - сегашната поръчка за 3 кг. ми излезе 10,50 лв. с доставката до офиса и толкоз.
« Отговор #841 -: Август 22, 2014, 10:59:20 am »
Досега не съм поръчвала нищо от чужбина, но е време да пробвам  ...
От Mother Care купувах на намаленията от магазина им в мола.
Мерси, Dodich  :P
« Отговор #842 -: Август 22, 2014, 15:34:18 pm »
Поздрави от слънчев Несебър.
*
« Отговор #843 -: Август 22, 2014, 15:46:18 pm »
Хубави изживявания, Зайче  :D

*
« Отговор #844 -: Август 22, 2014, 15:56:09 pm »
Зайче, добре дошли!
Залива е на Олимпийски надежди, а хотел Капри ми се върти в главата, а може и вила Амадеус да е, но и други вили има наоколо. Плажът е супер, морето спокойно. Приятна почивка от мен!
Ох и аз на Шерлок се правя  :lol:

А билетите от врабчето Рошко си важат, заповядайте. Лесно се намира, като се влиза в Несебър, в ляво виждате бензиностанция Лукойл, веднага след това има кръгово, завивате на дясно и веднага на ляво. Пада се точно до бензиностанция Петрол и Пенито (вдясно от главният път)
« Отговор #845 -: Август 22, 2014, 19:15:55 pm »
Благодаря!
Стоека, Шерлок си си, в хотел Марина съм.
« Отговор #846 -: Август 23, 2014, 07:03:27 am »
Добро утро, милички  :D
Слънцето изгря, ама от изток, а нашият залив гледа на юг...
Хубав ден!

*
« Отговор #847 -: Август 23, 2014, 08:12:56 am »
Добро утро Зайче, с тая гледка следващия уикенд всички сме там  :D

Някой може ли да ми препоръча място в/около Созопол?
« Отговор #848 -: Август 23, 2014, 09:14:17 am »
Добро утро  :P
Днес май всички са съботни поспаланковци, а Зайко дори и на морето е ранобудна.
Аз още не съм измислила какво ще правим този уикенд.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #849 -: Август 23, 2014, 12:09:02 pm »
Рачо, чак вчера разбрах за вашето радостно събитие. Голямо честито от мен и пожелания за успех до край!
Историята си можеш да опишеш в темата "Статистика на успеха".
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #850 -: Август 23, 2014, 13:00:44 pm »
Привет и от мен. Аз да споделя за живеещите по родното море и пътуващите за почивка, да имат предвид, че в момента върлува жесток стомашен вирус, с много тежко протичане. Братовчед ми с жена си и двете деца се върнаха вчера от Лозенец, ама такава "почивка" са изкарали, че оле-мале. За часове ги е съборило и четиримата. Такова повръщане и дрищене е паднало, че ми казва, че в живот му досега не се е случвало. То не е за смях де, ама една тоалетна в апартамента им само, та едното дете повръща в нея и му казал : "Мръдни тате малко в страни, че и аз" та...представете си. Добре, че имали леген за пране, че 4-има повръщащи и дрискащи в едно и също време... Жена му и едното дете са били на системи, в Царево, няма и 4 часа след първите симптоми. Как ги е закарал той си знае, сложил си една хавлия на седалката, ако вземе, че се изпусне по пътя...абе живо чудо е било.

Ако някой от вас го споходи тази гадост, особено пък тези с малки деца - веднага отивайте в болница, че обезводняването става много набързо.

Пожелавам на всички ни - това да не ни се случи разбира се.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #851 -: Август 23, 2014, 13:17:06 pm »
Точно тая гадост ни споходи и аз такова чудо не съм виждала и преживявала  :? Наистина не знам как са се справяли с една тоалетна, щото моето буквално на всяка десета минута беше там, но вируса не е точно от морето(това си мислех в началото).
*
« Отговор #852 -: Август 23, 2014, 13:23:28 pm »
Добър ден!
Аз ко писах няколко страници назад, бре?!
« Отговор #853 -: Август 23, 2014, 14:09:35 pm »
Някой може ли да ми препоръча място в/около Созопол?

Само не ходете на царския плаж, целия е залят с фекални води... Имахме съфорумка с хотел на Харманите (плажът е чист от такива води, поне видимо), но аз не съм ходила там. Ето я: http://www.lozite.com
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #854 -: Август 23, 2014, 14:29:36 pm »
Добър ден на всички!
Аз си направих разходка до Д-град. По-точно до едно мое село. Хем да взема една рента от ниви, хем да се видя с леля и калеко. И най-вече малката да представя и да я повозя на влак. После татиту дойде да ни прибере. Аз доволна, че видях хора, които обичам. Малката 2 пъти по-доволна, че мече имала още едни баба и дядо, те доволни, че малко дете им щъка из къщата. Та така - веселба голяма.
« Отговор #855 -: Август 23, 2014, 19:41:12 pm »
Дано никой да не го хваща този вирус  :(

Пеше, много мило пътуване сте имали. А детето за пръв път ли се вози във влак? Спомням си моята племеница, когато се вози за пръв път, беше очарована.

Ние пък обядвахме в руско бистро. Не знаех, че Берьозка освен магазини имат и ресторанти. Ядох пелмени за пръв път и много ми харесаха.
*
« Отговор #856 -: Август 23, 2014, 21:47:14 pm »
Бях на поетично-музикален спектакъл по стихове на Яворов и Улав Хауге. На мен лично много ми беше интересна поезията на норвежки. Една част от сихотворението на норвежки, а после друг актьор го казва на български. Много сполучливо ми се стори.
http://sharingsofia.com/yavorov_hauge/
Ще има представление и на 31.08.2014 в Поморие, на 05.09.2014 в Чирпан и на 07.09.2014 пак в София, но този път в Халите.

П.П. Само ми е интересно как множество бабки успяват да разберат, че някъде има вход свободен и да се занесат и да си предявяват претенциите.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #857 -: Август 23, 2014, 23:37:42 pm »
Този норвежки поет има ли издадени стихове в превод на български?Много ми хареса откъса,който прочетох /в линка с представянето на събитието/
« Отговор #858 -: Август 24, 2014, 01:09:55 am »
Иначе ако в този град оправят тротоарите, ще е супер. Като почнах да карам количката с бебето разбрах колко са разбити и ...  :wink: да не казвам.

stoeka71 , сега вече сигурно ще ме разбереш защо толкова настоятелно питах за хотел, пригоден за хора на колички.

Да питам и още нещо, важат ли талончетата от Рошко за аквариума и за тази година? Ще отседнем в Поморие, но можем да идем някой ден до Несебър да разгледаме аквариума. И важат или не ние ще идем, ако може да ни опътиш горе долу къде се намира този аквариум, че миналата година не го намерихме, а сега Марти е много впечатлен от рибки. Гледаме 10 дни рибките на съседите, докато те са на почивка и май, май ще се оборудваме и ние с аквариум.

Благодаря за кафенцето, гледката, закуската  :D
  приятно изскарване!аз съм от Поморие,но не живея там няма да имаш проблеми с количката на детето ;) а за рибките.много са готини,особено ако си нещо изнервена те успокояват.аз в момента си имам 8рибки+ куче на  годинка,още някое друго животинче и ще стана зоопарк :D рибките не се гледат трудно  ,особено ако си имаш помагач насреща ;)

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #859 -: Август 24, 2014, 06:42:57 am »
Добро утро, милички  :D
В Несебър е ветровито, ще видим дали ще става за плуване...