Привет и от мен. Аз да споделя за живеещите по родното море и пътуващите за почивка, да имат предвид, че в момента върлува жесток стомашен вирус, с много тежко протичане. Братовчед ми с жена си и двете деца се върнаха вчера от Лозенец, ама такава "почивка" са изкарали, че оле-мале. За часове ги е съборило и четиримата. Такова повръщане и дрищене е паднало, че ми казва, че в живот му досега не се е случвало. То не е за смях де, ама една тоалетна в апартамента им само, та едното дете повръща в нея и му казал : "Мръдни тате малко в страни, че и аз" та...представете си. Добре, че имали леген за пране, че 4-има повръщащи и дрискащи в едно и също време... Жена му и едното дете са били на системи, в Царево, няма и 4 часа след първите симптоми. Как ги е закарал той си знае, сложил си една хавлия на седалката, ако вземе, че се изпусне по пътя...абе живо чудо е било.
Ако някой от вас го споходи тази гадост, особено пък тези с малки деца - веднага отивайте в болница, че обезводняването става много набързо.
Пожелавам на всички ни - това да не ни се случи разбира се.