В Несебър се кара. Но колите трябва да се оставят на паркинг.
Мога да ви кажа къде са. За стария Несебър - от двете страни на входа има платени паркинги. В новата част - зад пощата има голям. Тези се сещам на прима виста.
Иначе градът е малък, а колите през лятото стават много и е твърде оптимистично да се търси възможност за паркиране по улиците - там местата или са с платен абонамент, или е забранено паркирането, съответно колата ви се вдига до 5 минути. Сини зони няма.
Аз лично не шофирам през лятото, заради това струпване на безумно много коли в такива малки населени места. В Свети Влас проблемът е голям - най-редовно намирам в двора си /!/, зад моята кола паркирана чужда. Вече дори не търся собствениците, а звъня на паяка. Много са отзивчиви, защото работят на процент.
Чух, че в момента текат проверки на паяците и те временно са преустановили работа, но аз не бих разчитала на това.
Относно почивка на българското черноморие - ако аз не живеех тук, кракът ми нямаше да стъпи.
В момента водата е топла като чай, мътна и в моите очи на хипохондрик
пълна със зарази. В събота бях на плаж и една капка ми попадна в устата, докато си разхлаждах петичките - три дни живях в тих ужас да не съм си лепнала нещо