0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #580 -: Август 05, 2014, 05:43:15 am »
Добро утро, милички  :D

Гришо е 8 в света!!!

Хубав ден  :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #581 -: Август 05, 2014, 08:02:48 am »
Добро утро.
Ще се сборя с тая гарга за кафето, че имам нужда. Много трудно заспах снощи, а последна легнах, късно уо. Прозявам се, спи ми се, въртя се като шило в торба и не мога да си намеря правилното положение и не мога да заспя. Но пък сутринта трябваше да ставам и да плета плитки, че ситната е на градина от днес. Та ще мога да наваксам през деня.
Лек ден на всички!
*
« Отговор #582 -: Август 05, 2014, 08:45:37 am »
Добро утро :)

пилетата обичат трохички,  кафето поне  няма да пострада, ако го забравим без наблюдение :D
миналата година по време на почивка за момент забравих за  врабчетата сутрин,   оставих си закуската на масата и отидох за кафе.
Като се върнах след  няма и 5 минути - десетина  врабчета върху  масата  :) и унищожена храна. Едно семейство с деца умираше от смях, докато зацепя, че съм  нахранила пилците.
*
« Отговор #583 -: Август 05, 2014, 23:12:15 pm »
Привет, привет, привет  :D

Тара, храна на открито не се оставя и за секунда  :P

Аз да се поФаля, днес отразихме първи морски плаж. Мръднахме до Гърция, значи, до живот мога да си обикалям гръцките плажове. Бяхме на Nea Iraklitsa, страхотно местенце, набелязах си поне още няколко плажа там. Ние бяхме ето тук, баш срещу островчето  :D

Снимката е свалена от нета, нашите са още по телефоните  :D

« Отговор #584 -: Август 06, 2014, 06:11:16 am »
Добро утро, милички  :D!

Ники, страхотно местенце!!! Завидях ти :) Има още време, докато ние стигнем до морето... А това, гръцкото, е толкова вълшебно...

Ние нямаме вода тази сутрин. Вчера правиха нещо, ремонтираха, пуснаха я (планово е, знаехме). След това се оказа, че на една съседка (добре че поне е под нас) чешмите са отворени, та аварийно спирахме водата във входа, но пък измихме стълбите  :lol: И тази сутрин пак няма вода. А навън вали, кучето е с кални лапи, аз искам да се къпя - купон  :lol:

« Последна редакция: Август 06, 2014, 06:13:58 am от little_rabbit »
« Отговор #585 -: Август 06, 2014, 08:20:14 am »
Добро утро и от мен :)
Зайко, както винаги страхотна закуска.
Това с водата - много лошо  :(
Винаги съм казвала, че по-добре да нямаш ток, отколкото вода. Е, най-добре и двете да имаш  :lol:
И при нас вали дъжд. Иде ми пак да си легна  :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #586 -: Август 06, 2014, 08:24:04 am »
Добро утро!
Смайли, и тука май ще вали - странно изглежда небето на дъжд такова едно. Дано е малко и за малко.
*
« Отговор #587 -: Август 06, 2014, 08:47:00 am »
Добро утро,банда!!! :lol: :lol:Ееееянай-накрая да се "докопам" до компа и да ви видя. Настроението е добро,както забелязвам  :wink:.Темите се въртят отново около почивки/в Гърция/ и бири.... :wink:Как да не ви обича човек....? :oops:
Днес е Преображение Господне!! Господ преобразява земята,природата и времето.Както и хората,предполагам.Към по-добро. Дано спрат дъждовете и бедствията,а за нашия район даде малко прохлада,че направо съм изгорял вече.... :lol:Днес почивам,но имам много неща да свърша.надявам се да се включа пак по-късно,а и имам нещо да ви казвам.... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #588 -: Август 06, 2014, 08:52:18 am »
...а и имам нещо да ви казвам.... :wink:

Ние отдавна те подозираме, но чакаме да си кажеш  :D
*
« Отговор #589 -: Август 06, 2014, 10:41:26 am »
Здравейте!
Ники, на прекрасно местенце сте били  :)

Чудесна закусчица  :)!  И при нас преваля, но има изгледи да се разсеят облаците.

Желая хубав ден на всички!

Рачо, чакаме да разкажеш  :D

*
« Отговор #590 -: Август 06, 2014, 11:20:33 am »
Много лошо това с водата, ние сме с такива планови и непланови прекъсвания на тока. Последните дни яко ме изнервиха, че са от вторите, а продължават от 8 до 19ч.
При нас е готино, топло, слънчево и хич не искам преобразяване, отивам на плажа  8)
Рачо чакаме, чакаме  :D
*
« Отговор #591 -: Август 06, 2014, 11:42:13 am »
Рачо влезе, пусна помбата и бегА :lol:
*
« Отговор #592 -: Август 06, 2014, 12:03:57 pm »
м-и, от премигвания на тока два пъти сменях захранване на копютъра последните три месеца.

ra40, как ще работим сега :lol: пусна въдичката и изчезна.

Чакам гости от един гръцки остров, някъде почти до Египет, а до тук  с готвенето  съм още на пържен вятър на скара.

*
« Отговор #593 -: Август 06, 2014, 12:15:44 pm »
Рачо, сега цял ден няма да мога да работя заради теб.  :lol:

Не съм ходила още в Гърция, но се надявам скоро да поправя тази грешка.

« Отговор #594 -: Август 06, 2014, 13:01:42 pm »
И мен ме грабна гръцкото местенце на Ники.
И съм захапала въдичката на  Рачо и чакам.Един мъж тук имаме и той такъв мистериозен.
*
« Отговор #595 -: Август 06, 2014, 14:58:35 pm »
И кво? Станах цялата очи и уши!
Рачооу?
*
« Отговор #596 -: Август 06, 2014, 16:13:34 pm »
Еееееее,мамка му,счупих си пръстите да пиша и накрая го затрих  .... :x
Че е бомба,бомба е,май  osi_7. Ами ще си имаме БЕБЕ  :bori_002: Вили е бременна в четвърти месец и малко  :lol: preggo До сега се пазех да не казвам,ама вече сърце рачово не трае :? След последният ни опит в Надежда,през април.Спонтанно.Явно Господ е решил да не ни мъчи повече.Да не направи и нас семейство. Рачо да е татко ,а мама да е Вили / как ще съм с количката пред мен...... :babbycarrage::wink:Сега друга треска ни тресе,ама трябва да свикваме :lol: :lol: Цяло Чудо си е това,ама явно чудеса стават  :D Всеки ще мине по реда си. :wink:
Чудя се дали да не опиша по-подробно цялата история,че надежда трябва за много хора тука,а нещата се случват.Ама дали трябва и къде,не знам..... :(
/www.mamaibebe.com][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #597 -: Август 06, 2014, 16:22:11 pm »
 Ей Рачо, плача и пиша , спокойствие и прекрасен финал!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #598 -: Август 06, 2014, 16:26:40 pm »
Честито Рачоооооооо, спокойна да е до финала  :D

*
« Отговор #599 -: Август 06, 2014, 16:27:14 pm »
Рачо, чудесна новина! Поздравления! Стискам палци всичко да е наред!