0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #460 -: Юли 22, 2014, 06:27:53 am »
Добро утро, милички  :D
Дано не вали градушка днес.

*
« Отговор #461 -: Юли 22, 2014, 07:14:31 am »
Добро утро ,банда!!! :lol: :lol: Виждам ,че всички са "на лице" с изключение ,може би, на геройски почиващите на море или планина,без нет..... :wink: дано няма повече градушки,макар и днес пак да има обявени разни кодове. :( Виждам,че обръщате повече внимание на бирата,което е похвално и подкрепям с две ръце  :lol: :lol:Лек ден.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #462 -: Юли 22, 2014, 07:36:14 am »
Добро утро, мерси за кафето, аз тъкмо пия моето. Днес тук го дават оранжев код, но аз имам малко работа сутринта и след малко излизам да я свърша.Дано все пак не са някакви ужасни градушки, а само дъжд.

*
« Отговор #463 -: Юли 22, 2014, 08:21:11 am »
Добро утро  :D 

Дано не вали днес както го дават, превърнали са го в основна  новина,  наред  с "горките"  старозагорски  цигани 

Хубав ден!
« Отговор #464 -: Юли 22, 2014, 08:53:52 am »
Добро утро :)
Според Синоптика вече вали в София, ама ние още нямаме дъжд.
Зайко, откакто ни подкара на плодове, бая отслабнах  :lol:
*
« Отговор #465 -: Юли 22, 2014, 09:46:20 am »
Добро утро, хубав ден ви пожелавам  :D

И тук нещо се е намръщило, та нищо чудно да превали.
Взимам си от кафето на Зайко, че цяла нощ температура свалях на фурията. Пфууууу, горкото лепнало е ангина. Ще мине де, няма да й се дадем  :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #466 -: Юли 22, 2014, 10:01:01 am »
Добро утро.
Аз съвсем съм го ударила на отпуска, та само ще се възползвам от сервираните кафета и закуски. Зайо, това кафе се чудя да го пия ли, да му се радвам ли .... много е хубаво.
Дано обещаните дъжд и градушки не са толкова страшни. Тук уж пече още, ама едно такова подозрително, като пред дъжд.
*
« Отговор #467 -: Юли 22, 2014, 11:36:55 am »
Добър ден от мен  :D Ние мисля от вчера усетихме лятото. Тук е супер жега и листо не трепва, не се очаква и дъжд.
*
« Отговор #468 -: Юли 22, 2014, 11:50:49 am »
Здравейте  :D ,
при нас валежите започнаха снощи с краткотраен но много проливен дъжд. От сутринта е облачно, мрачно и студено, вали - явно през целия ден ще е така, дано да няма градушка.

Ники, бързо да оздравява малката!

Хубав ден на всички!  :D

« Отговор #469 -: Юли 23, 2014, 06:28:23 am »

*
« Отговор #470 -: Юли 23, 2014, 08:13:08 am »
Добро утро Зайо.Аз сега пия кафе, а закуската ти е страхотна.
Хубав и усмихнат ден на всички ви!

« Отговор #471 -: Юли 23, 2014, 08:40:38 am »
Добро утро  :P
Какво късметлийско кафенце  :P
Днес май ще стои вкъщи с този дъжд ...
*
« Отговор #472 -: Юли 23, 2014, 09:04:48 am »
Добро утро! Мен закуската ме впечатли  :D умирам за пъпеш, но последно купих един зелен, а уж ги разпознавам  :lol: хич и не ми беше минало през ума, че може да ми се случи де.
При нас има страхотна мъгла, дъжд надявам се не  :)
*
« Отговор #473 -: Юли 23, 2014, 09:25:09 am »
Какъв дъжд се изсипа при нас - цяла нощ валя проливно, гръмотевици ... сега поспря, но е облачно.

Кафенцето е чудесно, и аз си пия моето сега  :D ,
хубав ден!  :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #474 -: Юли 23, 2014, 13:13:02 pm »
Добър ден и от мен, момичета и момче!
Тук в момента е мрачно, но сутринта печеше.
А снощи направо небето се продъни - гърмя и трещя и се лееше като из ведро направо.
Ама пък как хубаво се спи ....  :lol:
« Отговор #475 -: Юли 24, 2014, 06:40:28 am »

« Отговор #476 -: Юли 24, 2014, 08:15:25 am »
Добро утро  :P
Зайко, страхотна е тази писана дето краде сладките  :lol:
Сядам да пийвам и аз кафенце. Навън май е доста хладно.
Хубав ден на всички  :P
*
« Отговор #477 -: Юли 24, 2014, 08:22:30 am »
Добро утро от мъглив Плевен  :? Вярно че исках да е малко по-хладно но мъгла юли не бях виждала.
Благодарско за кафето, тъкмо пия своето.Хубав и усмихнат ден :)

*
« Отговор #478 -: Юли 24, 2014, 08:49:51 am »
Добро утро  :D
пия  кафенце  и се  радвам  на  хубавото  утро.  Дано се стабилизира  времето,  толкова ми се иска да се кача  до Белмекен. Само  на високото сред ехото се чувствам волна душа. Тези дни си спомняхме с другарчета, колко щури сме били да  правим нощни  излети.  Като  се съберяхме  една тумба, тръгваме след полунощ,  от всичката  врява  и дивеча  се страхува   :lol: На  изгрев слънце под червените  скали рева на гората е смразяващ.

Тук жени от различни възрасти гледам се събират и си правят ежедневни разходки  по три -километровия път до вилите. Странно ми е, как  успяват да се организират. и женски партита по празниците си правят.

Чета  темата за "хубави, изпитани места..."  и се усмихвам, каквото търсят другите  за мен е даденост и природата  и  минералната вряла  45 градуса вода. Затова и нищо подобно  не ме впечатлява за повече от един ден.  Сигурно и морските хора са така с нашето море.

Хубав ден!
*
« Отговор #479 -: Юли 24, 2014, 08:50:36 am »
Добро ви утро, при нас е слънчево и тихо пък, ама да видим докога. Аз пия вече второ кафе, ама първото не си го изпих, защото ми го гепи кварталния луд  :lol:  :lol:  :lol:
Купила съм си картонени чашки и първото кафе си го правя в такава, слизам с малкия и кафето да чакаме автобуса на ДГ и като тръгна да качвам детето - оставям си чашката на една зидана саксия до входа и после си го прибирам. Та качих днес малкия, обръщам се и виждам лудия с чашката и си мисля аз: "Брех този и кафе пие, пък и чашката му като моята...". Ама тя не била КАТО, ами си беше моята  :lol: Болен човека, не ми се свиди едно кафе, просто беше смешна ситуацията, ама поне да го беше изпил... А той набързо се счепка с една циганка и я замери с кафенцето ми. Тя пък взе да го кълне...

От цялата раУта се разсъних набързо де  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!