Този път бях за Аржентина, не че съм срещу холандците, но много харесвам Меси
така, така
аз имах подобна случка преди години. Ливърпул във възход, играят и печелят, върлият фен у нас скандира You`ll never walk alone, разяснява ми история, кой, кога, какво и аз лапнах въдицата гледам в захлас. Отбора печели КЕШ и се оказват после на квалификация с нашият ЦСКА. Европейските шампиони дойдоха в България, за радост с титулярния състав с изключение на двама. В момента, в който видях съвсем младият тогава Джералд
, буквално на метри пощурях да скачам, дърпат ме да съм си седяла мирно, че някой да не ме замери, защото играе наш отбор, ми аз не виждах други освен Ливърпул
Такава красота, добре сложена физика, с всяко движение превъзходство, направиха си тренировката у нас и доставиха голяма радост
Иначе, ако се цепиш само заради Меси
, пак си от нашите. Холандците са част от историята на Барса - Йохан Кройф /откривателя на Стоичков/, Рийкард, Гаал /треньора на лалетата/, Клуйверт, сигурно и още други.
Бастен аз не си го спомням, по време на активна игра, но помня атрактивния Гулит и онзи с очилата на терена Давидс.
После като се запалих по тези лалета - Беркамп, Нистелрой правеше големи успехи в Юнайтед, оня хилавия и много висок вратар Дер Сар беше в национала и в Юнайтед - уникален.
Сега Робен, Перси, Снайдер, дори неопитния още Хунтелар.
Малко ми е мъчно, че отпаднаха. Дано аржентинците имат късмет, макар че като запалянко съм установила, че немците могат да ги спрат англичани или холандци