0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #320 -: Юли 10, 2014, 01:51:27 am »
Рулетката на дузпите определи Аржентина на финал :). Много здрав мач, равностойни съперници,  малко възможности за попадения, едните пазят Меси, другите пазят Робен. Холандия нямаха късмет при тези дузпи, но това е при футбола.
Жалко, Холандия щеше да бъде по-трудния отбор за немците.

Лека нощ!
*
« Отговор #321 -: Юли 10, 2014, 02:25:04 am »
Съседът американец издържа до около 80-тата минута, излезе ядосан от скучния мач и рече, че се отказва да гледа. Отиде в градината да си нагледа доматите и чушките и да изпуши една пура далече от жена си. Това е, няма да го заобичат тоя спорт тук, освен ако всички мачове не са като вчерашния.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #322 -: Юли 10, 2014, 05:02:58 am »
Замъкнала съм си велоаргометъра в хола и когато ме оставят да гледам мач, маам педалите. По принцип се залисвам в телевизора и не усещам ни умора, нито колко време е минало, но днес толкова тегаво ми вървеше, както беше и на терена  :lol:. Очаквано беше мачът да изглежда така, а аржентинците ми направиха много добро впечатление колко чисто отнемат топката - все едно с пинсети.
След отпадането на Холандия мъжът ми отсече: "Горките бразилци, сега и кьорав бронз няма да видят."   :lol:

Хубав ден!

« Отговор #323 -: Юли 10, 2014, 05:26:36 am »
Добро утро, милички  :D
И на мен ми е криво за холандците. Не можах да гледам мача, второ късно будуване щеше да ми се отрази зле. Вие как издържате?

След отпадането на Холандия мъжът ми отсече: "Горките бразилци, сега и кьорав бронз няма да видят."   :lol:

Хахаха, точно така е  :D

Хубав ден ви пожелавам!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #324 -: Юли 10, 2014, 07:06:46 am »
Добро утро от Средногорско!
Пия кафе, птиците пеят и носи се лек аромат на липа!

Зайко, ами нечовешко е това време за адекватно гледане на мач, аз издържах 40 минути снощи!
Ей са от вас се информирах, жалко за Холандия, харесвам ги! Хем са дисциплинирани, хем симпатяги.
Немците им куца симпатичната част, а така да повалят домакина на световното .... не им прави чест.
То хубаво да влезеш в историята с резултат, ама те направо екзекуция.
Погром и сълзи на една цяла нация.... дето каза някой нагоре, вкарай 4 гола и почивай те извадиха
минометите и до откат.  Дилма Русев може спокойно ден на национален траур да обяви :(

Ако има нещо хубаво в предстоящия Финал е, че ще бъде ЕВро Латино  :lol:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #325 -: Юли 10, 2014, 07:58:00 am »
Аз издържах само първото полувреме и после-в леглото.Ама спах на пресекулки и мъжът ми ме информираше за  резултата до първото продължение.После съм откъртила здраво и сегс се информирах от вас. И аз съжалявам за лалетата.
Зайче, сервирала си кафето на месеца-много джулайско някак.
Зареди ме и мене!Макар,че доста са ми изтощени батериите напоследък.
*
« Отговор #326 -: Юли 10, 2014, 08:11:56 am »
Нещо не мога да се докопам до тук последните седмици.
Добро утро и от горещ Плевен. Аз това световно си го проспах признавам си.И снощи и предната вечер спях по време на мача  :oops: но ще се напъна за финала да остана будна :)
Ох, тук напече жестоко и всеки ден е някакво изпитание за мен и за дребоса.

Хубав и усмихнат ден от мен.

*
« Отговор #327 -: Юли 10, 2014, 08:18:04 am »
Добро утро  :)

Лимонче,   не питай как се издържа, адреналина така ме хваща,  че  дори след края на мача съм още по-свежа  :)  Ако англичаните бяха във форма и  те играеха, тогава  вече щях да се зомбирам.  Сутрин ставам и с кафе издържам  половината ден, към 14:00  спешно трябва да полегна за около час /да ме вържат иначе не  мога да спя денем/,  направо чувствам как нещо се отделя от тялото ми и оставам без контрол  :lol:, но аз имам тази възможност да си взема малко почивка.

а аржентинците ми направиха много добро впечатление колко чисто отнемат топката - все едно с пинсети.

абсолютно, Меси сам не може да  играе, ако ги нямаше двама - трима  помагачи около него.
Личеше си, че много са умували двата отбора след мача на Германия.  Не бяха допуснати опасни  контраатаки, с които са известни холандците и могат да направят за секунди мазало, докато другите се радват на гола си.
И обратното холандците имаха по трима да затварят каретата.

Много ми хареса вратаря Силесен по време на мача, явно заслужено е сочен за най-добрите в момента, въпреки че нямаше късмет при дузпите.
В 90-та минута Снайдер имаше чисто положение, но не се реализира, малко след това изтърваха Робен за момент аржентинците, само след момент Каут с две положения.
Веднага после същото се повтори при Аржентина с положения за гол.
Големи отбори, голям залог.

За финал нямам прогнози, немците са много издръжливи физически. Щеше да ми е много интересно, ако обичания в Германия  Робен  заради успешната кариера в Байерн Мюнхен и направил ги европейски шампиони, имаше възможност да се изправи срещу тях.

Хубав ден!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #328 -: Юли 10, 2014, 08:18:57 am »
Добро утро и от мен.
Снощи и аз зяпах мача, ама щото явно очаквах екшън като предната вечер. Но не би. Мъчно ми е за лалетата и на мен. Но както каза Жбрил - „честито на германците за световната титла“. Много колажи за ония мач из фейса и много вицове.
Ето малко от тях:

Най-доходните професии в момента са:

1. Стъклар в София
2. Психотерапевт в Бразилия

След 7:0 ФИФА се е събрала, за да решава да изхвърлят Германия от Световното. Не било FAIR PLAY да доубиваш умрял кон!

Треньорът на Германия:
Момчета, тук сме на гости, не прекалявайте!

« Последна редакция: Юли 10, 2014, 08:21:18 am от Pesheck »
*
« Отговор #329 -: Юли 10, 2014, 08:35:45 am »
Замъкнала съм си велоаргометъра в хола и когато ме оставят да гледам мач, маам педалите.
Тъй, тъй тренираш в група  :lol: при мен това е мисията невъзможна.
« Отговор #330 -: Юли 10, 2014, 08:45:20 am »
Добо утро и от мен  :lol:

Ставам аз малко след 1 ч. и гледам темата празна?? Ни коментар за мача, ни нищо.
Какво става си викам, а то мачът още не бил свършил.
Като станах в 5 ч. вече, разбрах за резултата и дузпите от Тара и американките в темата  :lol:

Зайко, мерси за кафенцето и ягодките.  :P

Най-доходните професии в момента са:

1. Стъклар в София
2. Психотерапевт в Бразилия

След 7:0 ФИФА се е събрала, за да решава да изхвърлят Германия от Световното. Не било FAIR PLAY да доубиваш умрял кон!

Треньорът на Германия:
Момчета, тук сме на гости, не прекалявайте!

BRA71L
 :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Юли 10, 2014, 08:47:21 am от 47 Smiles »
« Отговор #331 -: Юли 10, 2014, 10:50:37 am »
Добър ден!едвам изгледах първото полу-време направо съм проспала мача,та се събудих чак като е свършил !Мъжа ми каза само резултатът и пак обратно заспах.е май не съм била единствената,която съм го проспала ;) Жбрул е права,направо им е в кърпа вързана титлата на германците .лек ден ви желая изпълнен с много усмивки :)

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #332 -: Юли 10, 2014, 12:16:19 pm »
Не можах да изгледам нито един от мачовете. :( Много рано ми " пада клепача " :lol:. За финала ще трябва да се стегна. Ягодите изглеждат много апетитни и няма да откажа.... :wink:
М-и , нищо не мерим ние  :lol:. Тя температурата не им пречи на самолетите,ама на мене много ми пречи :lol:.Просто в автомобила ,който ползваме има и термометър и виждам до какви цифри достига,а то сега се започва..... :?
лек ден и от мен.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #333 -: Юли 10, 2014, 15:45:02 pm »
Здравейте, докато успея да вляза в темичката, то денят преполови.
Зайче, много симпатични ягодки  :D

Този път бях за Аржентина, не че съм срещу холандците, но много харесвам Меси  :D

А бразилците, след разгрома, който преживяха, не знам вече какво ще се случи на мача срещу Холандия в събота, очаквам пак голяма драма, но дано поне не е толкова позорно. А и да не говорим, че там често има размирици (както и след мача с Германия), но са успели да ги овладеят засега http://www.vesti.bg/sviat/amerika/razmirici-v-braziliia-zaradi-tezhkata-zaguba-na-svetovnoto-6016826  В Бразилия футболът е издигнат в култ и това, което се случи е направо трагедия за тях.

BRA71L

:lol: :lol: :lol:
:D  ей, как ги измислят веднага  :lol:
« Последна редакция: Юли 10, 2014, 17:43:04 pm от marsi »

*
« Отговор #334 -: Юли 10, 2014, 20:07:27 pm »

М-и , нищо не мерим ние  :lol:. Тя температурата не им пречи на самолетите,ама на мене много ми пречи :lol:.Просто в автомобила ,който ползваме има и термометър и виждам до какви цифри достига,а то сега се започва..... :?

Уау значи при вас е сериозна жегата  :D
*
« Отговор #335 -: Юли 10, 2014, 23:27:32 pm »

Този път бях за Аржентина, не че съм срещу холандците, но много харесвам Меси  :D

така, така  :) аз имах подобна  случка преди години.  Ливърпул във възход, играят и печелят,  върлият фен у нас скандира  You`ll never walk alone, разяснява ми  история, кой, кога, какво и аз лапнах въдицата гледам в захлас.  Отбора  печели КЕШ и  се оказват после на квалификация  с нашият ЦСКА.  Европейските шампиони дойдоха в България,  за радост с титулярния състав с изключение на двама. В момента, в който видях  съвсем младият тогава Джералд  :),  буквално на метри пощурях да скачам, дърпат ме да съм си седяла мирно, че някой да не ме замери, защото играе наш отбор, ми аз не виждах други освен Ливърпул  :) Такава красота, добре сложена физика, с всяко движение превъзходство, направиха си тренировката у нас и доставиха голяма радост  :)

Иначе, ако  се цепиш само заради Меси  :lol:, пак си  от нашите.  Холандците са част от историята на Барса - Йохан Кройф /откривателя на Стоичков/,  Рийкард, Гаал /треньора на лалетата/, Клуйверт, сигурно и още други.

Бастен аз не си го спомням, по време на активна игра, но помня атрактивния Гулит и онзи с очилата на терена Давидс.
После като се запалих по тези лалета - Беркамп, Нистелрой правеше големи успехи в Юнайтед, оня хилавия и много висок вратар  Дер Сар беше в национала и в Юнайтед - уникален.
Сега Робен, Перси, Снайдер, дори неопитния още Хунтелар.

Малко ми е мъчно, че отпаднаха. Дано аржентинците имат късмет, макар че като запалянко съм установила, че немците могат да ги спрат англичани или холандци  :)
« Отговор #336 -: Юли 11, 2014, 06:24:26 am »
Добро утро, милички  :D
В София е леко дъждовно, надявам се да изгрее слънце до обяд.
Хубав ден!

*
« Отговор #337 -: Юли 11, 2014, 08:45:29 am »
Добро утро от хладен и дъждовен Плевен.Зайо благодаря за кафето, тъкмо пия моето, ох и плодовете не отказвам.Решила съм да си направя някакъв режим на хранене, че нещо много тестено взех да ям, та да видим дали ще ми се получи.

Тара, направо ме кефиш какви неща знаеш за футбола.Аз го гледам, но съм пълен профан, знм основните правила и до там.Преди така следях баскетбола, много го обичам тоя спорт.Знаех всички баскетболисти, кой в кой отбор е бил, характеристики, ходех по мачове.

Хубав ден!

« Отговор #338 -: Юли 11, 2014, 09:26:57 am »
В София слънцето се показа  :P Оппа, докато го напиша и то пак се скри  :lol:
Добро утро и от мен момичета и Рачо!
И аз сядам на кафенце и плодчета  :P
*
« Отговор #339 -: Юли 11, 2014, 09:28:05 am »
Добро утро! Аз си преполвиних кафето, но закуската няма да я откажа  :D
И тук е мрачно, но още не съм си подавала носа навън, дано не вали!