0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #300 -: Юли 08, 2014, 17:58:22 pm »
Смайл, охлаждай в една стая и после отваряй или нещо от рода, аз мисля, че ако не духа отгоре му е ок и в една стая да са де. Сваляй до някаква поносима температура примерно 25, то така и детето се изнервя.
25 градуса трудно може да докараме  :? Пускам климатика в хола като спи в спалнята, но в спалнята нямаме климатик, за да охлаждам като сме в хола.

Софиянци, как беше градът във вашите квартали?
В Дружба 2 достигаше размери колкото орех. Много силно удряше по външната щора, все едно се стреля. Градинката ни пред блока май е леш. Не мога да видя добре от 6-тия етаж.
Асфалтът е в листа и клонки.
*
« Отговор #301 -: Юли 08, 2014, 21:39:16 pm »
Смайли, абе живи сме, ама да вземем да се преброим.  yahoo_17
На нас в работата (около ж.к. Лагера) ни направи дупки в два прозореца, а колите по улицата масово са с напукани стъкла, все едно си взел чук и си ги удрял. Имаше и счупени прозорци в съседните блокове. Не можах да си тръгна навреме, останах час и половина да доработвам.
Сега се прибирам, вкъщи е читаво, има само малко вода във входа, може би съседите са измели.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #302 -: Юли 08, 2014, 23:31:12 pm »
  :lol: айде, честито 5 :0 за Германия,  мача свърши в 29- та минута  :lol:

Най-толерирания отбор Бразилия - егати унижението   :lol:
До края може още 5 гола :lol:
« Последна редакция: Юли 08, 2014, 23:33:56 pm от Тара »
« Отговор #303 -: Юли 08, 2014, 23:39:12 pm »
Чудеса стават!!!
*
« Отговор #304 -: Юли 08, 2014, 23:48:59 pm »
Мъжът ми чул по радиото резултата, не повярвал. Обажда ми се да проверя на сайта на ФИФА, потвърждавам, пак не вярва.  :lol:
*
« Отговор #305 -: Юли 09, 2014, 00:04:57 am »
Аз хем гледам мача и пак не мога да повярвам  :lol:

*
« Отговор #306 -: Юли 09, 2014, 00:11:54 am »
дисциплинираните немци изтърват ли ги не прощават  :),  сега успокоиха темпото  и ще се  пазят за финал

п.п 6:0 в 69 -та минута  :lol:
« Последна редакция: Юли 09, 2014, 00:26:12 am от Тара »
« Отговор #307 -: Юли 09, 2014, 00:15:19 am »
дисциплинираните немци изтърват ли ги не прощават  :),  сега успокоиха темпото  и ще се  пазят за финал
на там отива работата,няма да се очудя ако вкарат и още един гол :D

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #308 -: Юли 09, 2014, 00:31:25 am »
Тара, Тара! Толкова много искаше мачът да свърши навреме, а той приключи даже по - рано  :lol:. Да пуснеш едно тото  :wink: ...

П.П. А докато децата ми позволят да го поустна това изречение, резултатът може и двуцифрен да стане  :D
« Последна редакция: Юли 09, 2014, 00:37:55 am от elle22 »
*
« Отговор #309 -: Юли 09, 2014, 00:41:00 am »
 :lol:  7 -ми гол

elle, дано да съм  познала за утре - лалетата  на  финал :D

п.п смешката  свърши 7:1

« Последна редакция: Юли 09, 2014, 00:49:40 am от Тара »
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #310 -: Юли 09, 2014, 00:55:09 am »
А дано холандците повторят утре  :lol: .

Лека нощ!
*
« Отговор #311 -: Юли 09, 2014, 01:05:06 am »
И самите германци не могат да повярват.  8O

« Отговор #312 -: Юли 09, 2014, 02:58:55 am »
Момичета, много емоции покрай този мач  :lol:
Добре, че Тара е написала резултатът, та да не се чудя до сутринта защо са вълненията  :lol:

Сигурно ще се събудите гладни и жадни, та нека да се погрижа  :lol:

« Отговор #313 -: Юли 09, 2014, 06:37:51 am »
Добро утро, милички  :D
Важното е, че сме живи и здрави след вчерашната градушка! Извън София има ли засегнати, облакът продължи на изток?
Браво на Германия!!!

Смайлче, благодаря за кафенцето и закуската! Ето и плодове, за здравословните

*
« Отговор #314 -: Юли 09, 2014, 07:51:07 am »
Добро утро!  :D

Браво на Германия!  Хубаво  си кретаха  слабичка  Бразилия,  намериха  си майстора  :lol:  Хладнокръвните и без емоции немци   мачкат  до  край, а  можеха  както  обикновено става в  такива ситуации  да вкарат 2 гола  и да си играят на  тренировка, но това  не  влиза  в мисленето  на тази нация.

За  градушката  чух  по телевизията,   тук за щастие  освен  намръщено време,  нищо не разбрахме.  А в монтанско било още  по-страшно.
Пак ги изненадало  :x  не функционират   противоградушковите  площадки.  В София не може заради самолети, но другаде  не им пречи.
Последния път, преди около 10 дни видях как  изтреляха 8 ракети  тук  и успяха да разбият и отклонят въобще дъжда
Пестят от ракети,  после защо ни  изравнило със  земята.....
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #315 -: Юли 09, 2014, 09:10:36 am »
Добро утро!
Ще се възползвам от кафето и закуските. И от двете.  :D
Аз не съм много по спортовете и снощният мач щях да го пропусна. Но на скайп Жбрул писа - „германците водят с 3:0, опааа 4:0“. Та си викам я да погледна, макар че гол едва ли ще видя. Докато търсех къде го дават, па да видя в коя точно минута са и той дойде петия гол. Та се залепих пред тв. Сутринта разправям на мъжа ми че германия е направила страшен мач, а той „биха ли?“. Викам „отвяха ги бе 7:1“. И той  8O „ама в редовното време ли?“. Мислел че резултата е от дузпи. Разправям аз, че до 30 минута бяха вкарали 5 гола. Разсъних го мигновенно :lol:
За градушката в Сф. - да страшно е било. Рали вчера пусна в чата снимка от буца, ама наистина буца лед снимана от неин колега.

« Последна редакция: Юли 09, 2014, 09:12:21 am от Pesheck »
*
« Отговор #316 -: Юли 09, 2014, 10:29:08 am »
А добър ден. нещо не мога да се класирам за закуските  последно време,ама то и за темата е така  :( Вчера на пистата отчете 42 градуса и без вятър, 8O Почва се,лоша работа. : :( Мисля ,че град е валял само в София вчераАма какъв град само.... 8O. При нас даже не капна,ама така е,защото се грижим за туристите.... :lol: За мача не се класирах въобще,но и аз се изненадах много. браво на Бундестима :D Просто прагматична и дисциплиниран футбол се наложи над техничния и базиран на импровизации футбол. Все пак да отбележа.че немския отбор в този състав си е доста техничен,за разлика от бразилския. Бразилците не ги харесах от първия им мач,когато направо ги набутаха да победят. Довечера съм яко за лалетата. Абе Европата си е Европа,ако и ние да сме малко в ъгъла и .... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #317 -: Юли 09, 2014, 11:09:16 am »
Здравейте, чудесна закуска и плодчета  :D

Вчера около час след градушката ми се наложи да отида в един от пострадалите квартали. Гледката беше невероятна, клони и листа навсякъде, счупени дървета, масово автомобилите с изпочупени стъкла, няколко кооперации (от санираните) с дупки по цялата фасада, направо като след бомбардировка......

Приятен ден и дано времето днес да е хубаво!  :)

*
« Отговор #318 -: Юли 09, 2014, 21:26:53 pm »
Привет.
Днес е по-добре, успях даже да изплувам от насъбралата се работа. Този месец съм предимно 2-ра смяна (ама на мен ми харесва) и вчера едва успях да си тръгна час и половина след края на смяната. Трамвай номер 5 спира откъм Позитано на последната спирка, понеже Съдебната палата е с изпочупени стъкла и е опасана с предпазни ленти.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #319 -: Юли 09, 2014, 21:30:34 pm »
Рачо, на кое мерите температурата? На въздуха над пистата или на самата писта :) То не че асфалта ако е толкова въздуха е много по-различен ама ми е любопитно :)