0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #260 -: Юли 04, 2014, 09:52:50 am »
Ммммм, мерси за закуската и кафенцето  :P
М-и, снимките са уникални  :P

За който не е разбрал, мачът на Гришо ще го дават по Нова от 15.00 ч.
Чудя се дали да го гледам (да не му донеса лош късмет  :lol: ), че досега нито един мач не съм гледала.
*
« Отговор #261 -: Юли 04, 2014, 10:12:08 am »
Добро утро :D
спорна работа!

дано се вмъкна в повечето приятни мероприятия днес

а  за рижавото момче, ако имам време ще взема да пратя запитване кой е  :P

« Последна редакция: Юли 04, 2014, 10:14:04 am от Тара »
*
« Отговор #262 -: Юли 04, 2014, 10:23:11 am »
м-и , :flower: благодаря ти за романтичното кафе и снимките, толкова са красиви!

Пeшек, чудесна закуска :D

Освен, че Нова ще излъчва срещата, Sofia Rocks кани феновете да гледат полуфинала на стадион "Академик" на тревата на пикник, ще бъдат поставени два големи телевизора. Вход свободен !  :D
http://www.dnes.bg/sport/2014/07/03/grisho-sreshtu-nole-na-stadion-akademik.231139

« Последна редакция: Юли 04, 2014, 10:30:48 am от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #263 -: Юли 04, 2014, 13:40:14 pm »
Попаднах на ето това и реших да споделя :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4137463

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4099267
*
« Отговор #264 -: Юли 04, 2014, 15:00:25 pm »
Ей затова не гледам телевизия, знаЙш ли с колко неща ме запозна току що  :lol: :lol: :lol:
*
« Последна редакция: Юли 04, 2014, 15:29:29 pm от marsi »

« Отговор #266 -: Юли 05, 2014, 06:32:55 am »
Добро утро, милички  :D

*
« Отговор #267 -: Юли 05, 2014, 08:31:24 am »

Гришо вчера ни пренесе в друго измерение като  кафето на лимончето.
Гледахте ли го?
Нашето момче  и Джокович - тенис от най-висока класа  :) Само да е здрав и още съвсем малко търпение.
След мача Новак се прекръсти на късмета си  :)

До Маша жената с очила майката на Гришо ли беше?

Вчера търсих контакти да питам за рижавкото момче, не намерих, остана си загадка.
Но видях друг господин, който викаше за Гришо, по време на 4-част след великолепно отиграване на Григор и после топката в мрежата, двама господа го изживяват, на единия с брада му паднаха очилата от напрежение,  другият кестеняв мъж  Джъд Лоу :) На излизане  на Гришо от корта отново го  даде камерата с чаровна усмивка аплодираше Гришо  :)

Сега всички дружно на сватбата на Джокович, поне няма да му горчи на младоженеца като пие наздравица с Григор.

мачовете не ми харесаха, не си губих времето с тях,  всичките ми очаквания за разместване не се оправдаха.
Щом немците вкараха ранния гол се отказах.  после знаем какво следва,немска тактика, казано му да стои в един ъгъл и то не мърда от мястото си.
Втория до втория гол на Бразилия и си легнах.
Днес предстои Холандия  :)

Хубав ден!
*
« Отговор #268 -: Юли 05, 2014, 08:42:30 am »
Добро утро ,дами. Обичайното прекрасно кафенце вече е сервирано. Благодарим ти Зайче. Григор игра страхотно и можем само да се гордеем. Мачът ще се помни!!! наистина късмета беше на страната на Джоко,но и това го има в спорта. Важното е ,че заявката е направена. да се пазят всички от топ10 - Григор идва да мачка... :lol: За мачовете съм абсолютно съгласен. В тази фаза на първенството всички са пресметливи и пестеливи.Следващите обаче ще са "на живот и смърт".така че най-доброто предстои.
Желая ви една приятна събота.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #269 -: Юли 05, 2014, 09:13:51 am »
Добро утро!
Време е за закуска:

Лек и слънчев уикенд ви пожелавам!
*
« Отговор #270 -: Юли 05, 2014, 09:28:20 am »
Добро и слънчево утро и от мен! :)

Зайко, страхотно кафенце си ни спретнала - веднага се включвам и аз да пия от него :wink:
Пеш, ей такава закуска никога не отказвам! Особено ако някой друг ми я приготви :wink:
Лек и прекрасен уикенд на всички!
« Отговор #271 -: Юли 05, 2014, 09:57:33 am »
Добро утро, ъъъ ден :)
Мерси за кафенцето и закусчицата  :P
Аз взех че гледах мача между Гришо и Джокович.

Да, тя била.

другият кестеняв мъж  Джъд Лоу :) На излизане  на Гришо от корта отново го  даде камерата с чаровна усмивка аплодираше Гришо  :)
А бе и аз така си помислих, ама си викам, а той пък какво ще прави там.
Еххх, аз съм му фенка  :lol:

Нищо не разбирам от тенис, но мачът беше страхотен. Гришо е уникален и наистина просто нямаше късмет.

А това беше краят на едно от страхотните разигравания, завършило с точка за Гришо  :P

« Отговор #272 -: Юли 05, 2014, 09:59:56 am »

Да, това беше майка му.За пръв път я виждам на голям турнир.Другият път като го гледа,дано е на финал.
И аз забелязах пристрастието на Джъд Лоу и брадатия господин до него.Много е приятно това отношение към български спортист.Но той си го е заслужил с всичко,което показва на корта и извън него.
*
« Отговор #273 -: Юли 05, 2014, 22:35:40 pm »
Хайде честито на Аржентина  :D, да видим сега Холандия как ще се представят .....

И двамата родители на Григор бяха там, до майка му вдясно седеше друг мъж, който не познавам, а след него - бащата на Гришо. И на други турнири са присъствали. Примерно, когато спечели турнира в Букурещ пред април  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50311.msg1049408#msg1049408, така се развълнува майка му, че се разплака милата и не можа да се успокои до края на церемонията по награждаването. Голяма радост беше тогава, както и на останалите турнири, които вече е печелил  :D.
Този път отпадна на полуфинала, но пък представянето му беше на изключително ниво. На този етап от турнирите и най-незначителни неща може да обърнат играта (подхлъзване, пропуснат сервис, и т.н.), защото противникът веднага се възползва.
Характерното за Гритор е, че освен качествения тенис, който предлага, винаги играта му е много разнообразна и атрактивна. В последните години  редовно е в челните места за най-красив и атрактивен удар в турнирите, а също в голямата класация за сезона  :D

Момчето до Роджър Рашийд се казва Крис МакКормак и е представител на агенцията Team8Global, с която работи Григор  http://gong.bg/tenis/goliam-shlem/yellow/koe-e-momcheto-koeto-podkrepia-grigor-na-uimbyldyn-taka-otblizo-286058

Следващият турнир, за който е заявил участие, започва на 28 юли и е от категорията АТР 500 -
във Вашингтон, на твърди кортове.
« Последна редакция: Юли 06, 2014, 00:38:39 am от marsi »

*
« Отговор #274 -: Юли 06, 2014, 01:02:12 am »
marsi, мерси  :D дето се вика няма случайни неща. Излизаше ми този линк, но не можах да го отворя преди дни, а сега вече с друг браузър стана

Редовното време изтече, сън няма да има, а тоя Перси ако ми падне.....колко грешки допусна само

уааауууу :lol: лалетата на палуфинал, най-накрая късмета се усмихна  на отбора, който заслужаваше и търсеше победата в този мач
Холандия - Коста Рика 4:3
дузпи  - Перси, Робен, Снайдер, Каут и разбира се вратаря със здрави нерви Тим Крул
Браво на Робен, тичаше като луд 120 мин.
Браво на Гаал - последна смяна на вратаря
а Коста Рика какъв костелив орех :)

това беше от среднощните репортажи от мен  :) 
« Последна редакция: Юли 06, 2014, 02:10:31 am от Тара »
« Отговор #275 -: Юли 06, 2014, 08:04:05 am »
Добро утро, милички  :D
И аз се радвам за холандците, но не можах да ги гледам. Сега мернах повторението.

Хубав и слънчев ден!

*
« Отговор #276 -: Юли 06, 2014, 08:10:24 am »
Добро утро  :D
Сядам и аз с кафето и още малко медитация  :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #277 -: Юли 06, 2014, 09:59:43 am »
Добро утро!
Ще ви сервирам нашата закуска от тази сутрин.

И това е по избор на дъщеря ми - здравословно за вас:

*
« Отговор #278 -: Юли 06, 2014, 12:04:56 pm »
Здравейте, желая хубава неделя на всички!  :D

Страхотно кафенце и много весели плодчета  :D

Днес ще се играе финалът на Уимбълдън между Джокович и Федерер (от 16. 00ч.), очаквам много интересна среща. Ще може да се гледа онлайн тук
« Последна редакция: Юли 06, 2014, 12:18:19 pm от marsi »

*
« Отговор #279 -: Юли 06, 2014, 14:15:03 pm »
Привет и от мен.
Хайде и аз цоп в темата - пристигам от покрива на Мол Сердика от фат бърнинг йога и размотаване след това. Бяхме като трите грации направо,  :D
Установих, че предишните ми опити с йогата са били неуспешни понеже инструкторът определно ме е дразнел с присъствието си. Сега на тия рекламни мероприятия водещата беше млада девойка и доста добре ми се отрази, а и не беше от традиционната йога, на мен ми се стори по-скоро като каланетика. Мисля, пак да се пробвам другия уикенд.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг