Добро утро ,момичета. Все по-малко време ми остава да се включвам тук и много страдам за това. Липсват ми хубавите кафета,които само вие можете да предложите
. Ще започна малко по-отдалече,защото явно съм пропуснал много. Въпреки огромното закъснение- да е здрава и много усмихната малката София. Пеше ,на вас желая да сте заедно "до като бог ви раздели" и много щастливи. Аз се сдобих с нов телефон,смартфон. Е,то хубаво ,де,ама иска и разучаване,обучение и много свободно време.А и с Андроида въобще не съм на "ти".както и да е,справям се полека,но в утрото на 1.07.,Джулай,направих снимки на изгряващото слънце от летището в Сарафово.Ама като казвам -от летището.разбирайте от самата писта със самолетите. Много исках да имам такива и да ги покажа тук.Все пак да празнуваш Джулая на писта със самолети си е доста оригинално,нали
. да ама ,нали сме :нация техническа, от мерак,взех че ги изтрих.
После направих други,но вече от нашия хол.За жалост,не е същото. :?Ще се опитам да ги покажа.
Супер Григор вчера. Много спокойно и методично си взе мача. Дано има още късмет и за напред.Аз се опитах да гледам мача през този прослувут телефон,на сайта Спортлемон,но нищо не успях да постигнат. :lol:не го докарах на картина,демек, та се намъкнах в един офис наблизо,при познати,които се занимаваха със същото
По този повод,да попитам,Марси,някаква специална програма ли трябва да сваля допълнително в телефона,за да гледам тв и видео?