0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #240 -: Юли 02, 2014, 11:37:15 am »
Здравейте!  :D

Честито, Пеше, желая ви още много щастливи години заедно  :D, почерпката е страхотна  :D!

Зайче, чудесни плодчета, а кафенцето наистина много специално   :D

Меси и Анхел Ди Мария оправдаха очакванията, реализираха след много хубава комбинация!  :D
А на победата на младия австралиец много се зарадвах, че Рафа не ми е от любимите тенисисти. Щях да страдам, ако беше разгромил примерно Джокович или Федерер .... макар, че нищо не се знае, първенството продължава. Никой не смее да прогнозира докъде може да стигне този младеж. Желая му успех, страхотен е!

Смайли, трябва да е било след края на втория мач, свиркай следващия път, витамин В трябва да се приема редовно  :lol:, често съм будна по това време :D

elle22, чудесно е, че си имате толкова животинчета край вас  :D

Желая хубав ден на всички и успех на Григор!  :D

« Последна редакция: Юли 02, 2014, 12:02:55 pm от marsi »

« Отговор #241 -: Юли 02, 2014, 18:54:31 pm »
Marsi, marsi, видя ли какво направи Гришо?  :P
Браво на него  :P
Аз сега разбрах от ФБ, но не съм гледала мача.
*
« Отговор #242 -: Юли 02, 2014, 19:10:35 pm »
Гришо  се справи  много  бързо  и безпроблемно над  Мъри  :D
Не знам какво направиха швейцарсите.

« Последна редакция: Юли 02, 2014, 19:14:03 pm от Тара »
« Отговор #243 -: Юли 02, 2014, 21:01:43 pm »
От швейцарците-Федерер победи.
Нашият Григор беше великолепен.Гледах целия мач и към края такова спокойствие ме беше обзело,все едно се играе някаква тривиалнса,рутинна среща.Толкова беше убедителен беше през цялото време.Както е подкарал до къде може да стигне,още в този турнир.Не смея я да го напиша даже ама вие се сещате за какво си мечтая,нали
*
« Отговор #244 -: Юли 02, 2014, 22:20:26 pm »
Браво, Гришооооооо!  :wave:

И ние вчера видяхме заек в парка. :-))))

Сватя, честита годишнина! Много да се слушате и обичате!

*
« Отговор #245 -: Юли 02, 2014, 22:35:51 pm »
Страхотна победа   :D :D :D, не можах да гледам цялата среща, че много работа днес .... донякъде гледах, след това през телефона четох коментарите в хода на играта ... Браво на Григор :D!
Всички се надявахме да влезе в Топ 10 на световната ранглиста, а с днешната победа над Мъри, вече е на 9-то място  :D :D :D
Току-що догледах срещата между Раонич и Кирьос (австралиецът дето го коментирахме вчера), много оспорвана среща точка за точка, накрая победи Милош Раонич, също от младите състезатели (23г.). Така че на полуфинал в петък играят:
Новак Джокович - Григор Димитров
Роджър Федерер - Милош Раонич

А утре е полуфиналът при жените:
Централен корт (започват от 15:00 ч.):
Петра Квитова - Луцие Шафаржова
Симона Халеп - Южени Бушар
« Последна редакция: Юли 02, 2014, 22:39:49 pm от marsi »

*
« Отговор #246 -: Юли 02, 2014, 22:47:17 pm »
 за петък се очертава тежка програма  :)
1. Гришо

2. играят Франция - Германия и Бразилия - Колумбия
« Отговор #247 -: Юли 03, 2014, 02:59:40 am »
Видяхте ли снимките от реакцията на Уилям и Кейт на мача на Гришо и Мъри  :lol:

« Отговор #248 -: Юли 03, 2014, 05:20:04 am »
Добро утро, милички  :D
Усмихнат ден ви пожелавам!

*
« Отговор #249 -: Юли 03, 2014, 07:47:46 am »
Добро утро  :D

красиви кафета и закачлива закуска :P

Смайли,  :lol: много хора  си държаха главите вчера, казаха, че 15хил. са дошли да подкрепят Мъри, усмивка грееше само зад тъмните очила на Рашид :)  Хубави разигравания имаше между двамата и Мъри си го бива много, но Григор категорично показа, че не случайно е там

кое е  рижавото момче, което стои  до Рашид постоянно?

Хубав ден!
*
« Отговор #250 -: Юли 03, 2014, 07:49:06 am »
Ей, какви хубави кафенца!  :wink:
Спорен ден!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #251 -: Юли 03, 2014, 08:32:27 am »
Добро утро ,момичета. Все по-малко време ми остава да се включвам тук и много страдам за това. Липсват ми хубавите кафета,които само вие можете да предложите :). Ще започна малко по-отдалече,защото явно съм пропуснал много. Въпреки огромното закъснение- да е здрава и много усмихната малката София. Пеше ,на вас желая да сте заедно "до като бог ви раздели" и много щастливи. Аз се сдобих с нов телефон,смартфон. Е,то хубаво ,де,ама иска и разучаване,обучение и много свободно време.А и с Андроида въобще не съм на "ти".както и да е,справям се полека,но в утрото на 1.07.,Джулай,направих снимки на изгряващото слънце от летището в Сарафово.Ама като казвам -от летището.разбирайте от самата писта със самолетите. Много исках да имам такива и да ги покажа тук.Все пак да празнуваш Джулая на писта със самолети си е доста оригинално,нали  :lol:. да ама ,нали сме :нация техническа, от мерак,взех че ги изтрих. :( После направих други,но вече от нашия хол.За жалост,не е същото. :?Ще се опитам да ги покажа.
Супер Григор вчера. Много спокойно и методично си взе мача. Дано има още късмет и за напред.Аз се опитах да гледам мача през този прослувут телефон,на сайта Спортлемон,но нищо не успях да постигнат. :lol:не го докарах на картина,демек, та се намъкнах в един офис наблизо,при познати,които се занимаваха със същото  :lol:
По този повод,да попитам,Марси,някаква специална програма ли трябва да сваля допълнително в телефона,за да гледам тв и видео?
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #252 -: Юли 03, 2014, 08:38:48 am »
И аз като Тара съм любопитна кой  рижавия младеж с вратовръзката,който седи до Роджър Рашид на всеки мач от този турнир.
*
« Отговор #253 -: Юли 03, 2014, 10:34:20 am »
Рачо, най-вероятно трябва да се инсталира някакво приложение от Google Play Магазин, примерно VideoTube, но засега не съм гледала през телефона, трябва да го проверя. Страхотен изгрев  :D

Смайл, наистина снимката е чудесна   :), човекът нещо го боли главата, защо ли  :lol:
Тук са събрани едни от най-хубавите моменти на срещата http://www.youtube.com/watch?v=p_9ZjIfGme0  - около 33сек. на видеото Мъри гневно захвърля ракетата си ... около 1.23 в кадър е майката на Анди Мъри ....1.42 кралското семейство ръкопляскат на победата на Григор Димитров, гледайки тъжно  :) .....

и аз се чудех кой ли е този младеж до треньора на Гришо
« Последна редакция: Юли 03, 2014, 12:26:23 pm от marsi »

« Отговор #254 -: Юли 03, 2014, 16:49:24 pm »
Да бе, нашите коментатори по телевизията, иначе толкоз бъбриви нищо не обаждат за тоз младеж или поне аз не съм чула. Мистерия. :) Който разбере къв е що е , нека пише. Ще черпим бира!
*
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #256 -: Юли 04, 2014, 07:04:22 am »
rtfrtf диетата е номер едно  :lol:
от мен едно романтично кафе

Хубав ден на всички!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #257 -: Юли 04, 2014, 08:16:05 am »
Я да взема и аз да сервирам едно кафе.

Вчера май не успях да стигна до темичката, нещо се разсейвах с болен мъж в къщи. Но днес е малко по-добре.
И закуската :
*
« Отговор #258 -: Юли 04, 2014, 08:39:09 am »
Мммм Пеше, идвам веднага щом такива закуски сервираш  :D
Аз си изпих кафето с едни страхотни снимки и реших да ги споделя с вас http://www.obekti.bg/chovek/13985-35-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0,-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0?start=3
(първо тези, после от линк в линк още много :) )
« Отговор #259 -: Юли 04, 2014, 09:40:01 am »
Добро утро, милички  :D

Чудесни закуска и кафенце!

(аз съм без компютър в къщи днес, утре ще съм на линия)