0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #100 -: Юни 23, 2014, 09:01:44 am »
 :bighug:
Добре че сте ми вие  :bighug:
« Отговор #101 -: Юни 23, 2014, 10:14:52 am »
Успешна седмица на всички и от мен  :P

Днес е денят на траур за загиналите по време на наводненията. Мир на праха им! Съболезнования на близките им.
*
« Отговор #102 -: Юни 23, 2014, 11:55:37 am »
За този мач ли говориш?ААААААААА...НЕ-БИХМЕ
http://www.sportal.bg/news.php?news=494392
http://vbox7.com/play:acecd88bf9
тИ да не си гледала мача на 21.06?Там бяха наште глезанковци
Затова ме е яд, когата падат, защото знам че могат. Браво, че са спечелили следващата среща!  :D

За световното по футбол, снощи гледах САЩ-Португалия, страхотен мач беше, много оспорван. До последно водеха САЩ и всички вече смятаха, че ще са първи в групата, но буквално в последните секунди от продължението Португалия вкараха изравнителния гол и объркаха предварителните сметки.

Хубав ден на всички!  :D

« Последна редакция: Юни 23, 2014, 12:07:01 pm от marsi »

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #103 -: Юни 23, 2014, 17:19:39 pm »
Зайо, стискам ти палци!

Кисела, присъствахме на първия мач /на 20.06/, който загубихме. На 21 победихме, но ние гледахме от къщи  :lol:.

Страхотен беше мачът снощи /САЩ - Португалия/, но при 2-1 и интернетът, и кабелната сдадоха багажа и се наложи да се дупим да гледаме през телефона  :lol: /добре че е от друг доставчик нетът / . Много се завърза работата в групата.

Хубава седмица!

П.П. По повод трагедията във Варна /мир на душите на жертвите... / - мои познати се организираха доброволци при разчистването на калта. Просълзявам се на всяка снимка на младите хора с лопати и гумени ботуши, отишли да подадат ръка на непознати в беда. Има човечност- има надежда!
*
« Отговор #104 -: Юни 23, 2014, 17:42:18 pm »
Последните 10 минути  на снощния мач САЩ-Португалия са първите, които гледам от това първенство, язък за американците. След мача слушах кратки интервюта с по един играч (май бяха капитаните) от всеки отбор. Американецът рече "нямахме късмет, но играхме добре и нещата още са добре за нас в групата". Португалецът каза "тъжни сме, трудно беше, много ни беше топло".  :lol:
Още по-симпатични ми станаха американците.
« Отговор #105 -: Юни 24, 2014, 06:15:16 am »
Добро утро, милички  :D

« Отговор #106 -: Юни 24, 2014, 06:18:55 am »
Добро утро! Честит празник на ultra и синьо кокиче! Днес са рожденички!
« Отговор #107 -: Юни 24, 2014, 06:23:24 am »
О, вярно, че имаме празнуващи. Честит празник, момичета!
*
« Отговор #108 -: Юни 24, 2014, 07:37:28 am »
Добро утро и честит рожден ден момичета!
Честит празник на имениците които празнуват,  днес е Еньовден! Събраните днес билки са най-лековити.  Аз набрах липов цвят, това има в града  :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #109 -: Юни 24, 2014, 07:59:00 am »
Добро утро!
Вече ще стопли. Май.
Днес го обявявам за абсолютно и напълно почивен ден. Оздравяхме с малката (и двете боледувахме, не говоря за детето в мн.число :lol:), тя днес е на градина и мама най-после ще си почине.
Зайко, избирам си червеното френско грозде от твоята почерпка. Много го обичач и в неделя като си бяхме на село, ходихме до една леля да търсим такъв касис. Но изсъхнали храстчетата и успяхме да намерим само някое зрънце. Ще чакам да пуснат на пазара, ако изобщо пуснат.
Лек и слънчев ден ви пожелавам!
*
« Отговор #110 -: Юни 24, 2014, 08:26:01 am »
Добро утро!
Зайче, благодаря за закуската! Стискам палци да се оправят нещата при теб скоро!
Теди още я няма?
*
« Отговор #111 -: Юни 24, 2014, 09:14:31 am »
Добро утро  :P

аз се пристрастих към футболното първенство, познайте дали не страдат други задължения  :)
снощи Холандия - Чили 2:0 и лалетата са първи в групата  :),  Перси беше изваден за почивка, но пък силния спринт и паса на Ариен Робен за да се реализира второто попадение беше чудесен завършек на мача  :) И няма как иначе, Робен с 21 гола от миналата година и направил "Байерн" шампиони в последната минута.
И избягаха от Бразилия  :)
ще чакаме Чили - Бразилия
 Мексико - Холандия

Гришко мина първи кръг, няма да му е лесно, но  до където стигне.
« Последна редакция: Юни 24, 2014, 09:16:47 am от Тара »
*
« Отговор #112 -: Юни 24, 2014, 11:57:03 am »
Чудесна закуска, хубав ден и от мен  :D

Еньов ден е, честито на всички празнуващи! :D (наистина, Теди не е писала отдавна)

Честит рожден ден на ultra и синьо кокиче ,
                          с пожелание за  здраве и много радост!  :balk_5: :balk_16:

Да, добро начало за Григор на "Уимбълдън"  :D

*
« Отговор #113 -: Юни 24, 2014, 22:21:05 pm »
Успяхте ли да гледате мача тази вечер? Аз го хванах на второ полувреме, скоро не бях гледала  блъскане и ритане 8O, италианците вечно с техния стремеж към симулации, имаше поне още едно-две положения за картон, слаба игра и на двата отбора, а накрая моя човек си прояви навика с хапането :(.
Гледали сме плюване, псуване, чупене на крайници, а сега и хапане  :)
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #114 -: Юни 24, 2014, 23:38:24 pm »
Суарес ли е хапал? Не съм гледала нищо, само мернах резултата, ще се пуска на запис, няма друг начин.

Браво на Григор Димитров, но Пиронкова отпадна. Дано той има повече късмет напред.

Честит празник на рожденичките  :flower: !

При нас вали почти непрекъснато и прогнозата е за дъждовно време до края на отпуската на мъжа ми. Вчера намерихме пролука в облаците и посетихме мокрия и безлюден плаж /температура на въздуха-   20 С, на водата-  14С  :wink: /. На връщане срещнахме ето това животинче, което не можем да определим дали е елен или сърна, но се чешеше точно като кучето ни  :lol: .

*
« Отговор #115 -: Юни 25, 2014, 00:57:14 am »
Да, Суарес ухапа един от италианците, но сега чета, че това не му е за първи път  :lol:
Гледам Гърция- Кот дИвоар, също много оспорван мач.

elle22, много е красиво животинчето, прекрасно е, че си живеят свободно край вас. Това е сръндак (щом има рогца) - мъжкото на сърната  :) ,  а елен е друго, неговата женска се казва кошута  :D.
« Последна редакция: Юни 25, 2014, 01:12:16 am от marsi »

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #116 -: Юни 25, 2014, 01:27:11 am »
Тук на всички видове казват deer и не мога да ги оправя. Като срещна други "модели" ще снимам и ще ги разпознаваме  :D.

Кво стана с тази дузпа?! На нас ни се стори страшно измислена. Колкото и да подкрепях комшиите, това няма да им го простя.
*
« Отговор #117 -: Юни 25, 2014, 02:06:27 am »
Измислена дузпа беше, той сам си се спъна, но това е - Гърция се класират на осмина финал, за първи път.

« Отговор #118 -: Юни 25, 2014, 03:29:22 am »
Добро утро и хубав ден  :P

« Отговор #119 -: Юни 25, 2014, 06:34:23 am »
Добро утро, милички  :D
Смайли, благодаря за закуската!
Елле, много сладко животинче, сърна-елен, няма значение, важното е, че сте заобиколени от природа  :D
Браво на Гришо!!! Радвам се и за Гърция.