Здравейте!
И аз да споделя тук: втори неуспешен инвитро опит в "Щерев". За да "не губим време" док ме посъветва да ползвам донорска Я. Първият опит ЕТ на 3 ембриона на 3-ти ден. Утрогестан 3х2, Дуфастон 3х1, ЕСТРОФЕМ 3Х2, Аспирин 1 вечер, Фол. кис 2х1 и Фраксипарин 1 амп. дн. В цялото това време на чакане, изчетох всичко възможно по форумите. Няма бременност. Поисках да направим изследване на клетъчен имунитет. Рез. 13 %при реф. граници 8 - 21.Обаче абс. брой НК клетки над нормата 343 при реф. граници 100-321. Попитах защо не сме го пуснали преди опита това изследване, а док. каза че не е задължително. Назначиха ми да пия МЕДРОЛ 2х1 , първите дни се чувствах ужасно, но... търпях. Спрях кафето, никакъв алкохол или цигари.
За вторият настоях да изчакаме стадии бластоцист и направихме трансфер отново на 3 Е на 5-ти ден. Перфектна лигавица 12, щитовидна жлеза, и вс. останало необходимо за целта. Направиха ми и вливания на Интралипид 2 часа преди, и още толкова , докато изтече след трансфера. Ползвали сме и лепило, и изтъняване на обвивката на Е. Днес, 14 ден след трансфера ОТРИЦАТЕЛЕН УТ, БЕТА ЧХГ 0,3
. Замразихме 2 Е, за всеки случай. Но съм отчаяна, обезверена и съсипана... и финансово. Вече не знам какво да предприема, но нещо не е както трябва. Планирам среща с док, искам да знам и нейното мнение, но вече не вярвам, че ще се получи и със замразените ембриони. След повече от 8 месеца посещения, неудобно дълго трябваше да обяснявам по тел. на док. коя пациентка съм. Липсата на отношение е отношение, нали?! Най-вероятно ще сменя клиниката.
Трябва да продължим да се борим, ние сме жени и имаме основна мисия в този живот, нали?
Успех, и късмет на на всички!