Ex Диана, съжалявам да чуя такова нещо..отит, това беше свързано с лимфните възли и ушите нали, заразно ли е?Да ви кажа, Дария ходи вече цяла година на ясла и слава На Бога, нямала е до сега тежки заболявания нито усложнения, не знам на какво се дължи, аз профилактично все и давам разни неща, коластра, зелена енергия, имоноборкидс, марсианци сироп 1 + , тем подобни редувам ги, като лятото почивахме!Миналата зима се разболявахме често, но всъшност аз бях тази дето беше по - зле, заразих се от всички вируси които тя беше болна, но при мен протичаше болестта доста по зле, два пъти си загуби напълно гласа и стигнах до бронхит с АБ, докато тя е била на хомеопатия и портивогрипни препарати, витамин С и сиропчета за кашлица, АБ изобщо не е пила!Спирах я от яслата за седмица докато и се възстанови, като тя обикновено след третият ден си е била вече добре и после пак тръгва!Но явно си е до дете, има деца които по - трудно се адаптират и боледуват повече, имам такива познати!Не знам дали има връзка с това, че е била по - малка като тръгна ясла беше на година и половина!Защото сестрите тогава ми казваха, че малките по - лесно свиквали, от по големите деца!