Така ... да кажа и аз какво стана при нас . Снощи за първи път водихме малката на УНГ .Докторката беше супер любезна и ни отдели един час време в обяснения и прегледи . За първи път ни се прави такъв обстоен преглед и се оказа ,че третата сливица е уголемена . От там и хъркането и запушения нос . Почваме лечение за намаляване на сливицата и чудо ,или или не , но още снощи след първия прием на капки в носа , и пиене на други такива през устата ,Ния не е хъркаше и носа й сутринта не беше толкова запушен . Без да обиждам педиатъра си , който поне от месец ни гледа през два дена и на въпроса ми защо аджеба тия сополи не се повлияха ни от АБ, ни от цяла камара лекарства,отговора му винаги е ,че ходи на ясла сред болни деца. Ми ето трета седмица не е на ясла и не минава , поне подобрение да има малко . Когато питах докторката снощи , педиатърът не вижда ли ,че сливицата й е уголемена, тя ми отговори ,че затова те учат 12 години след педиатрите . С две думи искам да кажа ,че не винаги педиатрите ни лекуват абсолютно всичко . Не откривам и Америка с тия си изказвания, но се чудя защо и до сега не ни е пратил примерно на преглед при лекар УНГ.