И ние сме така, вече година сме на ясла аз също си мислех, че ще се адаптира, и тази зима няма да боледува толкова, но уви не се случи!Поне за сега!Тази задна хрема я имаме от февруари месец, минава за известно време и пак се появява!Аз лично също мисля да купувам инхалатор, колкото за неходенето на ясла аз си имам друг принцип, не я спирам за дълго време, ако няма температура и е жива и енергична, ходи на ясла дори и да има някакви секрети обикновено са по гъсти и само от време навреме ги виждам, но я усещам по начина по който спи, че не е съвсем наред!По хърква дави се и тем подобни!Принципно това наистина е нещо което трябва да израстат!Октомври месец беше два пъти болна, дори с гнойна ангина, но бързо и минава като цяло всичко, задържам я в къщи една седмица максимум 10 дни и я пускам, смятам, че така по добре ще се адаптира към средата там!При нас също има непрекъснато болни деца, но това няма как да се избегне просто!Давала съм и този сироп противоалергичният Аереус, но няма кой знае какво да се случи!Ако хвана хремата на време съм и давала Коризалия през два часа и ни е помагала, давам хапчетата на сестрите на яслата и те да и дават и хремата се присичаше!За една година доста се напатихме с тези болести в яслите!Но който е скоро го разбирам, защото в началото наистина човек му идва в повече!После вече свикваш!Коларгола нямам представа защо не ви действа, той е колоидно сребро и действа дезенфекциращо наистина ако има бактерии в носоглътката, другото което съм правила е да слагам една, две капси прополис в шишенцето с капките за нос, той същи действа много добре на хремата!Ако сестя още нещо ще пиша, за есдна година имам 30 дни болничен, най - дългия период през който не се е разболявала е два месеца!