Низита и на нас ни предписаха още от най-ранна бебешка възраст, тя е подходяща при суха лигавица ,аз съм доволна от нея повече ,отколкото от Стеримар-а.
С аспиратора за прахосмукачка от начало беше екшън при нас- то пищене, търсене на подкрепа от баща си, ревове , дране, ама като го натиснах 2 пъти ,явно осъзна ,че му олеква и диша по-добре без сополи и почна сам да си я търси. А , също и бурните аплодисменти, когато приключи процедурата помогнаха много, щото нашия много обича да му пляскат и да му се възхищават. За всичко търси одобрение ....
ivelinca,
Знам, че не ти е до смях, ама ме досмеша като си го представих горкото как те влачи към прахосмукачката.
И на мен ми е смешно като го прави и много ми е кеф как се мъчи да комуникира с нас без думи. И го прави успешно .... толкова са му изразителни и показателни жестовете, че няма как да не го разбера
А относно капките-хомеопати , рискувах, ...и има голяма полза от тях, чак не мога да повярвам
,след първото капване ,започнаха да му се сгъстяват секретите и видимо намаляха. Честно казано не очаквах да са чак толкова ефикасни, мислех ,че по-скоро ще помогнат за успокояване на самата носна лигавица ,която вероятно е разранена от хремата.... Впечатлена съм , пък и каквото ще да е , това е толкова малко количество ,което му попада в организма (буквално капки), че като се размислих ,прецених ,че не мога чак да го убия или да го вкарам в болница поне, с няколко капки чай. Не съжалявам обаче, защото както върви, до утре няма да имаме хрема май