Преди 2 месеца писах в темата за храненето как синът ми изведнъж отказа готвена храна от всякакъв вид. Много се надявахме това да е някакъв период и да отмине, но вече минаха 2 месеца и ситуацията вместо да се подобрява, се влошава. Имаше моменти, в които по някакъв начин успявахме да му дадем нещо готвено -било то заедно с крем или пък с игра на телефона и т.н. Сега категорично отказва. Ако успеем да му дадем 1 лъжичка, започва да си бърка в устата и да си вади храната, плюе, реве -сякаш е погълнал отрова. Няма такова чудо. Разбирам, че има злояди деца, но той допреди 2 месеца не беше от тях. Хапваше си доста добре, докато сега хем хапва много по-малко, хем много ограничен брой неща. Вчера е хапнал качамак на закуска, половин бурканче плодово пюре, на обяд отказа всичко и пи АМ с 2 бисквити на палзмон вътре -и то само 100 мл., следобед нищо, очаквах на вечеря да е гладен, но не и не. Изяде 4-5 бисквитки на плазмон и изпи 120 мл. АМ с 2 плазмонки вътре. Знам, че има деца, които растат само с бисквити и солети, обаче моето момченце не беше от тях. Сега му разрешавам солети и бисквитки с идеята, че все пак нещо трябва да яде. Чудя се дали да не му пуснем някакви специфични изследвания? В пълно недоумение съм как се стигна дотук.