0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
bqla kremoobrazna sluz
« -: Юни 30, 2006, 18:50:34 pm »
momi4eta ima li problem ako цс vinagi si e bqla kremoobrazna a ne kato beltak na qice i raztegliva moqta sluz nikoga ne e bila raztegliva

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юни 30, 2006, 21:33:57 pm от little_rabbit »
*
Re: bqla kremoobrazna sluz
« Отговор #1 -: Юни 30, 2006, 20:31:13 pm »
Мисля, че това е нещо индивидуално за всяка жена!
Аз никога не съм имала белтъкообразна(според моята представа за белтъкообразност  :D ) Просто преди овулация ми е някак 'рядка', а след овулация е 'гъста' и после изчезва! Някак са ми много относителни тези понятия - зависят и от субективната преценка на човека... За това за твое успокоение си пусни една микробиология и успоредно с това се консултирай с лекаря ти за ЦС-то изобщо. Според мен, ако имаш проблем с ЦС трябва да се 'покаже' на микробиологията!
Успех!  :ballons:
*
« Отговор #2 -: Юни 30, 2006, 21:48:16 pm »
и моята слуз в началото е по течна и после се згъстява ще те послушам и ще отида на микробиология :D
*
« Отговор #3 -: Юни 30, 2006, 22:33:28 pm »
и моята слуз в началото е по течна и после се згъстява ще те послушам и ще отида на микробиология :D
Според мен си имаш нормална цервикална слуз. :)

Малко офф. 
Темата защо е пусната под формата на анкета? :lol:
*
« Отговор #4 -: Юли 01, 2006, 13:09:55 pm »
momi4eta ima li problem ako цс vinagi si e bqla kremoobrazna a ne kato beltak na qice i raztegliva moqta sluz nikoga ne e bila raztegliva

Пиши на кирилица!
« Отговор #5 -: Юли 01, 2006, 15:22:34 pm »
Има ли някакво значение точно каква е? До сега не знаех, че има такава разлика в течението.Моята е винаги еднаква по вид...Толкова ли е важно?Извинявам се за вапроса!Благодария

"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*
« Отговор #6 -: Юли 01, 2006, 17:15:08 pm »
az znam 4e bezcvetnata sluz napodobqva6ta beltak na qice i e nai blagopriqtna za za4evane no ni6to pove4e ne sam 4uvala za kremoobraznata obarka me edin tekst v za4atie v koito pi6e 4e geni koito imat takava sluz imat  :balk_159:malki 6ansove za bebe

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юли 01, 2006, 19:57:20 pm от little_rabbit »
*
« Отговор #7 -: Юли 01, 2006, 22:20:28 pm »
Според мен си имаш нормална цервикална слуз. :)

Малко офф. 
Темата защо е пусната под формата на анкета? :lol:

izvinqvam se bez da iskam :sorry: :balk_80:
*
« Отговор #8 -: Юли 01, 2006, 22:36:43 pm »
Ама, моля ти се, няма за какво да се извиняваш. :) Това беше шегичка. :cuddle: На всеки може да се случи, но виж за кирилицата мода не спи. :lol:

П.С. Сори за разводняването на темата. :flower:
« Отговор #9 -: Юли 02, 2006, 08:05:01 am »
izvinqvam se bez da iskam :sorry: :balk_80:
Силвия, пиши на кирилица! Следващият ти постинг на латиница ще бъде изтрит!
« Отговор #10 -: Юли 02, 2006, 08:05:35 am »
но виж за кирилицата мода не спи. :lol:
Бори,  :bighug:
*
« Отговор #11 -: Юли 02, 2006, 12:10:23 pm »
малко по трудно ми е но ще пиша на кирелица :D
« Отговор #12 -: Юли 02, 2006, 12:12:44 pm »
малко по трудно ми е но ще пиша на кирелица :D
Силве,  :balk_47: :balk_5:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #13 -: Юли 03, 2006, 17:10:38 pm »
До колкото знам при някои жени преди овулация не се получава така разтегливата като белтък яйце, а просто се втечнява няма мирис няма цвят седи като мокро петно в/у бикините. Тази слуз също може да се смята за фертилна и ако не забелязваш по разтеглива значи тази може да е твоята фертилна слуз. Ако искаш за тове успокоение ( пък и вреди ) си направи МБ. И какво искаш да кажеш с това - В началото ми е течна после се сгъстява- Кое имаш за начало? По принцип е така, но зависи ти кое имаш за начало.
*
« Отговор #14 -: Юли 03, 2006, 17:21:09 pm »
след мц ми е по течна цс
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #15 -: Юли 03, 2006, 20:40:41 pm »
При мен ЦС преди ову не е белтъкообразна  ...просто е бяла ,течна ЦС
и пак съм забременявала!(забременявах за малко но това е друга тема!) :lol:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #16 -: Юли 04, 2006, 07:20:42 am »
А какво казват лекарите за това?
Защото не е нормално и сигурно има причина за това /може причината да е дори  някакъв медикамент/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #17 -: Юли 04, 2006, 14:51:18 pm »
момичета! не се питайте толкова много и не се тормозете без причина.Не вярвам толкова в разликата на течението, дали е бяла и по гьста ли кремоообразна или пак белтьчна. докторите си знаят работата. ако искат МБ правете си, но аз мислия, че най важното е оптимистичния дух.И колкото по малко знаем и се тормозим, по добре. :blob10: И да вярвате, че скоро всичко ще е наред.И да си даваме кураж, за да сме по-спокойни .И сьм сигурна в това. Може би аз вече сам изморена да се интересувам и да искам да знам, а пак всичко толкова бавно да става, :sperm: а времето лети...Успех на всички.Не искам да обидя никого..всички сте ми толкова мили и невероятни... :lol:
"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*
« Отговор #18 -: Юли 04, 2006, 17:16:42 pm »
Бубулинка, съвсем си права мила!  :lol:
Спокойничко и бавничко - към успеха!  :babyflips:

П.П. Само искам да подкрепя казаното от Ади - аз също не съм виждала белтакообразна ЦС, а само воднисто-бяла! Имам идеална МБ правена от Владимиров и съм забременявала 2 пъти!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #19 -: Юли 04, 2006, 21:16:54 pm »
А какво казват лекарите за това?
Защото не е нормално и сигурно има причина за това /може причината да е дори  някакъв медикамент/

Ами да ти кажа Денис никой нищо не ми казва по този въпрос!При моите МБ
единствено открито нещо е че периодично през няколко месеца имам бактерии-стрептококи!(така повече от 1 година)само това! :lol: