Момичета, България пак не е чак толкова консуматорска държава, защото тук яко е развит пазара на втората (до петата
) употреба. Имаме много добри майстори дето оправят всякакви уреди. Е, да има и такива, дето не подлежат на оправяне.
Аз лично съм си носила стария телефон на сервиз. На свекър ми му оправиха преди няколко дни HTC-то.
Много уважавам olx-а и bazar-а.
Стари и работещи неща продавам там. Не обичам да ми се застояват по шкафовете. Имам фобия от задръстване с вещи.
Дрехите на Дани, които му умаляха или си ги пазя за евентуално следващо дете, ако са много хубави и качествени или ги раздавам на клошарите/циганите.
Онзи ден дадох пак една торба на една циганка с малко бебе.
Най ме е яд, че въведоха пластмасовите бутилки. Трябва да ги забранят със закон и да си ползваме стъклото. Така направиха в един щат в САЩ (не си спомням кой беше точно). Аз също купувам в пластмасови бутилки понякога, защото е по-лесно, но ако нямаме избор и има само стъкло, ще е най-добре.
М-и, Врабчо, чакам майка да ми пише, за да ви донапиша още са компостерите.
Jbrul, защо си толкова против Ай-фоните Имам от две години 5-цата. Изтърван е над 10 пъти на твърда повърхност, нито се разглобява, нито се чупи. Племенникът ми играе на него непрекъснато. Не съм от хората, които си пазят вещите. Не е мръднал. Предишните телефони (Samsung, Sony Ericsson) са ми издържали по 2 години макс. Е, и аз имам принос в развалянето им. Няколко съм изтървала във вода. Само най-старата ми Нокиа 3310 беше желязна, хем и нея съм изпускала във вода Ама както казахте и вие, такива здрави май вече не произвеждат.