0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте момичета,ще ви помоля да ми видите графика,в дните които съм отбелязала че съм правила тест за ову не ми излезнаха 2 еднакво червени чертички,1ви ден бледа,2ри и 3ти ден малко по червена и 4ти пак стана бледа,това ме обърква,защотот по графика би трябвало да е имало ову,мерси
Пускaх прогестерон нa 21 ден и докито кaзa че е добре
Добро утро, Денис Моля за коментар отново - на какво се дължи според теб такава двуфазност в лутеалната фаза? Никога графиката не ми е изглеждала така Проблем ли индикира?
Здравейте момичета Не знам какво се случва с моята графика, моля Денис и другите момичета ако може да споделят мнение. Според мен О не е имало, а след абразиото МЦ още не може да се регулира /не че е бил много редовен, но не и с такава дължина 50 дни/ минаха вече 8 месеца. Докторите казват че нищо ми нямало "Нали ти идва" бяха думите на д-р от Майчин дом и ми изписа хранителна добавка, която аз така и не си взех, защото приди мен беше дистрибутор ката, която ги предлагаше.Не знам какво да правя
Някой може ли да се изкаже по моята графика. За втори месец меря БТ, но предната графиката ми беше повече от откачена, не знам дали от това че през 2-3 дена пътувах, дори и летния вирус ме тръшна или просто цикъла е бил ановулаторен. Но този месец имам повишена температура след положителния тест за ову. Можете ли да ми кажете кога ми е било овуто /според мен на 15 ден/ и колко време трябва да ми се задържи висока температурата за да има бременност.
Цитат на: the_savage в Септември 05, 2014, 15:09:35 pmНякой може ли да се изкаже по моята графика. За втори месец меря БТ, но предната графиката ми беше повече от откачена, не знам дали от това че през 2-3 дена пътувах, дори и летния вирус ме тръшна или просто цикъла е бил ановулаторен. Но този месец имам повишена температура след положителния тест за ову. Можете ли да ми кажете кога ми е било овуто /според мен на 15 ден/ и колко време трябва да ми се задържи висока температурата за да има бременност.Здравей, според мен ову е имало на 15-ти ден. Индикацията за бременност е задържане на температура по-висока от тази във фоликулярната фаза поне с 0.2 градуса повече от 16 дни.
Denis когато можеш ще се радвам на коментар. Вчера съм нанесла ниска БТ която може и да не е реална. Днес е мерена към 8 без 10, и е висока, но пак имам зацапване без болки, като за начало на цикъл но пак се надявам на О. защото исках опити и този Мц, но явно ще трябва да ходя до док. защото тези зацапвания не ми харесват. Ще се радвам на мнение!
Здравейте, момичета! Може ли да ми помогнете с коментар
Здравейте дами. Нареждам се и аз на опашката за бебета. Е аз вече имам едно, на 6 години. Пожелавам успех на всички бебеправещи, а на Денис, която толкова ми помогна преди години силно Здраве и дълъг Живот.
Денис, моля те да ми погледнеш графиката и да споделиш мнение, защото БТ ме притеснява малко, тъй като е много - ниска. Всяка сутрин я меря в 7:20 с електронен термометър. Благодаря ти предварително!
Цитат на: Suzka_87 в Септември 09, 2014, 08:55:34 amДенис, моля те да ми погледнеш графиката и да споделиш мнение, защото БТ ме притеснява малко, тъй като е много - ниска. Всяка сутрин я меря в 7:20 с електронен термометър. Благодаря ти предварително!Дотук графиката не показва проблемОралното измерване е много неточноДигиталният терм-р се държи 2-4 мин след сигналаПровери си и терм-ра, може да се е повредил.Др. причина за по-ниската БТ - да ти е студено рано сутрин