0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
......Утре ще ида да направя един кръвен , нали не е рано ?
mimon4e99 Не мога да преценя, нека да минат още няколко дни.добре Денис...ще чaкaм дa ми пишеш
Денис днешния тест зa ову имaше и 2рa лентичкa aмa много,много бледa
Отрицателен кръвен..... <0,1 ,обаче защо не се чувствам нормално, боли ме корем ,подута съм , нервна гърдите ми са болезнени... всичко ли може да е на психична основа (признавам си сринах се ) За другия месец ще се заредя и с тестове за О. Успех на всички останали.П.П. Днес купих фолиева киселина почвам да я пия, не пречи нали ?
Добър ден на всички,Денис погледни моляте,шантаваъа ми графика тоя месец,вече незнам какво да мисля.и още е рано за тест нали,едвам се изкушавам да не си купя,но ме е сърах да не се разочаровам дори и да има нещо.благодаря ти предварително.лек ден на всички. http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mira%20n
Този потребител не споделя графиките си!
Здравей Денис, надявам се сега да се вижда
Добро утро момичета!Денис може ли да погледнеш графиката ми. Исками се да се надявам, не смея, за да не остана разочарована.
Цитат на: dacho в Юли 26, 2014, 07:45:17 amДобро утро момичета!Денис може ли да погледнеш графиката ми. Исками се да се надявам, не смея, за да не остана разочарована.Moже да е имало О. на 30 ден от МЦ - това означава, че МЦ ще е дълъг 43-44 дни - ако всичко е наред с О. и яйцеклетката, ако не - може да ти дойде и по-раноИма шанс да е станало - БТ трябва да се задържи висока и да не падаСтискам палци