0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
мисля че е добре един МЦ да се мери с един термометър а на следващия може да се смени , тази смяна по време на МЦ от един към друг дава по неточни резултати и отклонения. аз винаги мепя с един и същ и ако искам да го сменя изчаквам нов Мц
Цитат на: f_30 в Септември 27, 2014, 18:53:12 pmмисля че е добре един МЦ да се мери с един термометър а на следващия може да се смени , тази смяна по време на МЦ от един към друг дава по неточни резултати и отклонения. аз винаги мепя с един и същ и ако искам да го сменя изчаквам нов Мц Електронния Т вече напълно откачи, аз го включвам, а той ми показва, че вече измерва температурата, без да съм го сложила. Ако наистина О ми е била на 23 ден от МЦ дали вече мога да си направя тест или още е много рано? Днес ми е 33 ден. Но вече нямам търпение!!!
Цитат на: Suzka_87 в Септември 29, 2014, 09:07:12 amЦитат на: f_30 в Септември 27, 2014, 18:53:12 pmмисля че е добре един МЦ да се мери с един термометър а на следващия може да се смени , тази смяна по време на МЦ от един към друг дава по неточни резултати и отклонения. аз винаги мепя с един и същ и ако искам да го сменя изчаквам нов Мц Електронния Т вече напълно откачи, аз го включвам, а той ми показва, че вече измерва температурата, без да съм го сложила. Ако наистина О ми е била на 23 ден от МЦ дали вече мога да си направя тест или още е много рано? Днес ми е 33 ден. Но вече нямам търпение!!! Здравей, рано е за уринен тест. Пробвай след два дни с по-чувствителен уринен тест, или направи кръвен тест. Успех
Suzka_87 тъй като и аз меря с ел. термометър - напълно нормално е като се включи да започне да измерва температурата веднага с включването. Все пак се предполага,че той не може да прецени сам кога трябва да започне да мери и кога да "чака". По тази причина аз първо го слагам и после го включвам. И съм забелязала, че започва да подава сигнал когато температурата се е задържала една и съща няколко секунди - т.е. докато има смяна на температурата, термометъра не подава сигнал. Така че не се притеснявай - дори да го включиш и после да го сложиш, той ще отчете, че има промяна в температурата и няма да спре меренето Аз пък да ви кажа честно много се страхувам да меря с живачен термометър - сутрин както съм сънена, да взема да го счупя без да искам и ще стане една ...
Момичета, не съм писала доста време, защото бях тъжна. Имах положителен тест, който отново завърши с много ранен мисед. Както каза моята лекарка, време е да се намесим и ние. Та така, в понеделник си записах час да видим каква ще я вършим
Момичетa днешния тест е отрицaтелен..по блрдa е вторaтa чертичкa от вчерaшния който предположих че е положителен
От 17.30 съм...aко се е пукнaло докито ще рaзбере ли...извинявaй може и дa сa ми тъпи въпросите но нищо не рaзбирaм..и кaто се пукне кaкво стaвa..ужaс срaм ме е чaк кaто питaм
... в листовката където е обяснено как се прави пише че по време на процедурата няма време или нещо такова за коментари,а теста ще го направя към 14 часа и ще пиша какъв е резултата