Ех, момичета (да, точно вие двечките!) !!! Тъкмо бях толкова щастлива, че вече сте се успокоили и всичко върви към добре планиран и безоблачен финал и... намирате начин да ни изненадате!!!
Слънчице, ти докато избираше между други два етажа
направо стана 'вътрешен човек' и сега можеш да пуснеш разузнаването на място
. Колкото до мерките на принцесата - да преговорим тезата, че не се знае знае ли се. При мен миналия месец жк-то каза 1700, в 'Щерев' казаха 1400, а феталната - 1500. Всичко това с разлика броени дни. На една приятелка дори в момента на раждане не са и записали мерките на беб като хората, ти се връзваш на... прогнозата за времето...
Почивай много, успокоявай половинката колкото можеш (че като гледам вкъщи какъв шаш е при мъжете) и се усмихвай много. Откак свършихме 36-та седмица имаме повече поводи за гордост и мечти, отколкото за каквото и да е притеснение! Много спокойствие ти желая, и да изживееш по най-прекрасния начин този тъй важен момент!
Стоека, как си? Къде си? Имаш ли нужда от нещо? 12-те таблетки 'Гинипрал' още са в мен, мога да ги доставя веднага и навсякъде в София или да ги изпратя (с и без куриер). Бебчи ти е мъниче и като всяко такова е хубаво да поседи още в мама... затова ако те 'задържат' две седмици (докторите обикновено го могат) ще е супер! Ако ли не - пак не си малки седмици и всичко ще бъде наред с бебочето!!!
Наскоро разбрах, че много момичета раждат доста по-рано - (кога предвидено, кога не) и мисля че лекарите са добре подготвени за подобни ситуации. Май живеем в свят на любопитни и нетърпеливи бебета
А ти бъди спокойна, това е най-доброто което можеш да направиш за мъничето... и опитай да организираш дистанционно последните приготовления за малкото човече. Съберете всичката си любов и малко дрешки, пък дано беб изчака още време. И айде моля ви, не се пререждайте
!!! Целувки!!!
Аз имах чудесен уикенд - класирах се за два феста, единия от които рок и моторджийски... дано не съм повредила детето
че май не беше съвсем за бременни там. Прекрасни моменти на всички в темичката преди и след настъпването на новата седмица!
Хоупче, драсни някой ред когато имаш минутка, молим ти се