0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #780 -: Юли 03, 2014, 19:33:34 pm »
Здравейте. момичета,
искам да ви кажа че ми останаха витамини за бременни пренатал +омега 3 и биозин мама. И двете кутийки са малко повече от половината. Имам и половин тубичка мустела за бременни.
Ако някой има интерес да ми пише на лс.
Извинявам се че пиша тук, а не в темата Подарявам, но незнам дали четете там.

лека бременност на всички

« Отговор #781 -: Юли 03, 2014, 20:26:25 pm »
момичета,на мен никой не ми е изписвал подобрители,витамони и тн-пия си магнезий и аспририн протект и толкова
днес усещам нещо като пърхане в корема:)според вас възможно ли е в току-що навършена пълна 16 седмица?
« Отговор #782 -: Юли 03, 2014, 20:45:28 pm »
Хайде сега по-опитните и напреднали да споделят  :D
След ЧХГ 62.3 в понеделник,днес ми е 156.3 mlU/ml.Доки ме викна на преглед,но видяхме само точка.
Каза,че в понеделник вече трябва да има плодно сакче.Вие как мислите?
« Отговор #783 -: Юли 03, 2014, 21:11:44 pm »
Ще има,ще има,чхг е перфектно!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #784 -: Юли 03, 2014, 21:12:07 pm »
Хайде сега по-опитните и напреднали да споделят  :D
След ЧХГ 62.3 в понеделник,днес ми е 156.3 mlU/ml.Доки ме викна на преглед,но видяхме само точка.
Каза,че в понеделник вече трябва да има плодно сакче.Вие как мислите?

Понеделник е рано - отиди след четвъртък-петък

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #785 -: Юли 03, 2014, 22:17:33 pm »
Браво Дани,чудесно чхг :) най-добре се вижда като чхг стане над 1000 много се радвам за теб :)
« Отговор #786 -: Юли 04, 2014, 08:42:01 am »
Алекс 77 още съм нова в практиката с ЧХГ,но дори аз знам това.Ела обаче го обясни на развълнувания татко,дето прочете що информация има за забременяването,цяостното развитие на бебока и как трябда дори да седя,че на бебко да му е удобно  8O
Та щом доки е казал да отидеме,просто отиваме,инкубаторите не спорят  :lol:
*
« Отговор #787 -: Юли 04, 2014, 16:38:41 pm »
Хоупче, много миличко ми звучи на мен това за храненето на бебетата!   :heartbeat:
Стоека, бих дошла без да се замисля, обачеее... вече имам огромни съмнения че ще пристигна закъдето съм тръгнала. Момичета, от днес официално може да ми викате Лили Тъпото. Преди минутки ми излезе резултата за глюкоза 6.3 и докато се чудя що така съм я вдигнала и кво става просто върнах лентата назад и.... си спомних как не само закусих два пъти тази сутрин, но и с доста сладки неща, включително остъргах едно бурканче Нутела... И след половин час росна-прясна пускам глюкоза  osi_13.  Най-страшното е, че ще гледам бебе от този месец! Ужас!
Истината е, че бях тръгнала за съвсем други изследвания невлияещи се от закусване, но на място реших че така и така ще ме дупчат по-добре да пусна и пкк, глюкоза, албумин, белтък и разни такива... Само глюкозата ми е извън граници, иначе съвсем нямаше да се усетя. Уфффф, оплаках се!
*
« Отговор #788 -: Юли 04, 2014, 16:44:38 pm »
Ех, lili2011, пак ми оправи настроението :lol:
Иначе какво да ти кажа - добре си. Все пак си на финала ;) Аз от 12 седмица някъде съм така - тръгвам  на някъде и забравям къде съм тръгнала  :lol:
« Отговор #789 -: Юли 04, 2014, 18:36:14 pm »
Ех,Лили всички сме така от бремеността е  :) с една колежка,която преди 4 месеца роди се чухме докато бях на морето и не можах да се сетя как се казва хотела в който сме отседнали :lol:
*
« Отговор #790 -: Юли 04, 2014, 20:35:30 pm »
Искам да ви съобщя новината: Днес Цвети стана мама на втора принцеса засмяна :)
Ето темичка за поздрави

*
« Отговор #791 -: Юли 04, 2014, 23:48:18 pm »
А аз съм в болница   :(  , дойдох само за преглед.  Понеже имах болки ниско долу в дясно.  Шийката е затворена, плацента,  води ок и накрая бях с една превръзка ама не ежедневна, а такава с гел и той син.  И като я напръскаха нещо показва че има изтичане на околоплодни води. И сега ми биха антибиотик зада няма инфекция. Обаче мен ми е притеснено, да не започне преждевременно раждане,  че е още рано.  Ако има изтичане на малко количество води,  може ли да се овладее и не започне раждене. Нямам болки,  нямам контракции направо съм ужасена.
*
« Отговор #792 -: Юли 05, 2014, 00:06:58 am »
Може да се овладее, а и бебето обикновено служи като "тапа" на този етап. Не знам как по-ясно да го обясня. Остани в болницата обаче, те ще вземат мерки, за да не започнат контракции и ще следят дали околоплодните води са ти ОК. Кураж!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #793 -: Юли 05, 2014, 00:19:26 am »
Стоека,спокойно мила :bighug: щом си в болница под наблюдение всичко ще е наред,знам,че отстрани е лесно да се каже,но нали знаеш,че всички сме с теб и ще се молим за теб и бебо сега се успокой и се опитай да поспиш...прегръщам те :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #794 -: Юли 05, 2014, 00:57:55 am »
Стоека, когато моите води тръгнаха да изтичат, лекарката ми обясни, че когато изтичането е малко, може да се овладее. Получавало се нещо като клапа и изтичали по мъничко, но има вариант да се удържи положението и да се изкара до края. Добре са ти дали АБ. Знам, че е трудно и че си уплашена, но опитай да запазиш спокойствие. Важно е да няма контракции и разкритие, както и да се овладее изтичането. Би трябвало да са ти сложили система за задържане. В коя болница си? Обади ли се на лекаря си? Ако не си, обади му се! Всичко ще е наред, стискам палци!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #795 -: Юли 05, 2014, 01:09:43 am »
В Дева Мария съм, а на доктора ще се обадя утре, късно беше като дойдохме
Пуснаха ми система и някаква мускулна инжекция поставиха.
Дано се размине, шийката е затворена, нямам болки
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #796 -: Юли 05, 2014, 01:28:44 am »
Веднага му се обади, нищо че е късно. Аз на моя в 1:30 след полунощ му звънях, при това на 30-ти срещу 31-ви декември :wink:
Системата е за задържане, а инжекцията може да е кортикостероиди, не ти ли казаха какво ти слагат? Кой е на смяна там сега, кой те прие и при кого ходиш на ЖК?
Моят съвет е, утре сутрин на визитация, да преценят какво е положението и ако можеш да пътуваш, тръгвай за София. Нека си там под наблюдение. Тука им нямам вяра. Мен също ме приеха там, но лекаря ми каза да тръгвам за София. На сутринта дойде на смяна Гамишев, който ми водеше и ЖК и беше наясно с всичко около мен. Когато му казах какво е казал моя доктор, каза че е съгласен и е щял да ме посъветва същото. Сложиха ми още една система, увериха се, че моига да пътувам и тръгнах. Стигнах благополучно.
Не се шашкай сега, сигурна съм, че всичко ще е наред и ще се разминеш, но е по-добре и по-сигурно да не оставаш в никоя бургаска болница.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #797 -: Юли 05, 2014, 08:57:49 am »
Стоека  :bighug:
Дано овладеете нещата!!! С теб сме!

Аз бих послушала Сикса!
« Отговор #798 -: Юли 05, 2014, 10:12:59 am »
Здравейте и от мен коремчета!За съжаление и ние от снощи сме в болница...Приеха ме с контракции но за щастие поутихнаха и се надявам да устискаме още няколко дни и да си изчакаме датата за секциото...Иначе бебка я измерихме мъничка на апарата 2500кг. ,обаче лекарката каза че и водите са ми понамаляли и плацентата била доста узряла и шийката на матката ми била мека но пък разкритие нямам...И аз като Стоека засега оставам под наблюдение и чакаме да видим  дали малкия човек няма да реши да излиза по-рано...
*
« Отговор #799 -: Юли 05, 2014, 15:10:47 pm »
slanceto87, stoeka71, кураж - с вас сме  :bighug:
Добре, че сте под лекарско наблюдение, вярвам че всичко ще бъде наред :)