Здравейте момичета!
Чак сега успявам да седна да пиша...днес е един луд, луд ден.
Сутринта бях на преглед, един от малкото ми досега, който не е извънреден, по спешност и т.н. ами просто рутинен преглед. Чувствах се добре - да ама не!
Всичко с бебчо е наред, расте, храни се и т.н. прекрасни неща. Само че шийката ми се е скъсила още повече и вече е 2,6-2,7, което хич ама хич не е добре! Затова и вече искам не искам съм в болничен и минавам на леглови режим
Докторката каза, че трябва много да се пазя и прочие, но да не се паникьосвам, защото можело така да си изкарам. Другата седмица ще ходя при лекарката ми от ЖК в МД и доколкото разбрах ще ми правят тест за течен фибронектин. Обясниха ми, че е тест за преждевременно раждане, за да се види как да се действа, дали да се прави серклаж, дали да лежа в болница и изобщо как да процедираме. Но каквото и да стане е ясно, че оттук насетне ще е "мътене"
Добре, че засега поне контракции нямам или поне не засичам такива, защото с тази шийка...
Започвам да пия желязо, което не е крайна изненада и се надяваме да закрепим положението вкъщи и да не се налага да влизам в болницата, че хич не ми е по вкуса МД, а по всичко личи че натам върви и раждането и би било най-логично там да отида.
Иначе за стомаха каза, че мога да пия спокойно пробиотици и сега съм се заредила, дано помогне
Успех на всички и лека и безпроблемна