Всичко при нас е наред, слава Богу! Момчетата растат - едното е 900 гр., а другото малко по-малко, но именно то е точно в нормите за размери. В 27 седмица съм вече. Малко съм уморена от многото изследвания, които постоянно се редуват, но какво да се прави - двуплодна бременност, възраст над 40 г. и дългогодишен стерилитет с множество неуспешни асистирани опити. Няма как. Лекарите искат да се застраховат срещу всеки проблем, който би могъл да възникне. А и мене това ме устройва. Напоследък взех да се замислям, че времето си отминава, и май трябва да се захванем с подготовката за бебетата - легълца, количка, столчета. Може би другия месец вече ще акцентирам на това.
А на въпроса ти за д-р Михова - до колкото ми е известно при нея се заплаща за всеки преглед поотделно, като честотата им определя тя според нуждата и особеностите в развитието на всяка бременност. Има си разбира се и стандартни - т. нар. първа, втора и трена разширена ФМ, които се правят в определени седмици. Не знам за проследяване при нея да има пакет, но може и аз да съм пропуснала нещо. Нека кажат другите, а и на регистратура трябва да питаш.
А, и ако искаш не чакай 24-т, когато си при д-р Персенска, а от сега запиши час при д-р Михова в периода за първата ФМ и БХС /около 12-та до 13-та плюс 6 дни е ФМ, а за БХС нека кажат другите, защото на мене не са ми правили/. При нея желаещите да ходят са повече и често няма часове за дълъг период напред. Ние например не успяхме да се запишем при нея и ме следи д-р Игнатов.