От варна съм. Ритъма е 164 удара, каза че нямало нормална крива в някаква област. Моята аг ми обясни като ме гледа че нямало все още обособене 4 сянки - на този етап това сее виждало на 2 камери и 2 предсърдия но не може да каже категорично да каже какво озночава и ме прати на кардиолог
Хмммм, а какво значи 'моята аг'? Сърчицето би трябвало да сте погледнали по-внимателно на феталната морфология,
която задължително трябва да е била при добър специалист по фм, снабден със съответната техника. Свери непременно дали си посетила такъв, Варна със сигурност има поне един добър специалист при когото да отидеш. В случай, че информацията идва от обикновено аг те съветвам да не я приемаш за меродавна, докато не ти я потвърдят от друго място.
А какво стана в крайна сметка с резултатите от БХС-то? Аз не си спомням ти дали отговори къде е правен теста. И в крайна сметка кой го разтълкува (и как)?
Но! В случай, че има някакви съмнения за сърчицето ще трябва да направиш допълнителна фетална около 16-та седмица при качествен специалист. Фетална ехоКАРДИОграфия е добър и (почти) задължителен вариант, но може да бъде предшестван от тази допълнителна ФМ в 16-та седмица и т. нар. 'втора' такава около 20-та седмица. Ще бъдем с теб и тази вечер, и във всеки момент в дните до прегледите, затова опитай да бъдеш спокойна и да си изясниш внимателно ситуацията преди наистина да се притесниш.
Слънчице, забравих да спомена, че съм вече +10
Ти колко си?
bonboliniр събуждайте човека, събуждайте... а някой ден ще му се молиш да заспи
Стоека, как е крачундера? Дано се подобрява бързо, защото ще ти трябва скоро да натиска спирачката на количката.
Добре дошли на всички нови момичета и само хубави новини до края!
Абе вие наясно ли сте, че чакаме скоро една мама от темата да си гушне близначетата
И
Рачо, дето днес и е термина се скатава от няколко дни... направо не издържам вече! Това очакване ще ме съсипе