Аххх, все бременни мозъци сме тука, а само аз не съм разбрала че има нова тема...
Рачко, май имаш нещо да ни казваш
Мелче, хайде свирни и ти все едно викаш м-р Пропър, да си знаем че си добре
Слънчице, аз също повърнах снощи (за пръв път от началото на бременността) та най-накрая се почувствах истинска бременна
. Имах три дни нещо като киселини преди празниците, после изчезнаха като с магическа пръчица, но от два дни съм пак така. Ако се задържат ще пробвам Биогая както те посъветваха в другата тема (бтв, чети я по-повърхностно, че понякога момичетата там могат леко да те притеснят с болежки и болници). Относно Начев - знаеш че по телефона всички бременни малко ги стряска, а като отидеш на място ще те успокои. Аз някакси така и не отидох да ме види досега, и едва ли има смисъл тепърва да ходя... Тсх ми е около 1.6, фт4 на долна граница, имам си албумин и... бременен мозък, какво беше другото? в кръвта и в урината пускани самоинициативно последните две седмици...
Радвам се за хубавата фетална (при кой я прави?), аз ще ходя чак след две седмици... Относно бъбречето - ще отидете, и вероятно всичко ще е наред
Аз съм супер, нито усещам че имам корем (добре че затиснахме огледалото с бебешката кошарка и вече не го и виждам), нито усещам някак че съм бременна, освен дето мм е много миличък
Никакви болки, спя като пън по 8-9 часа всяка нощ, нямам проблем с нищо, единствено леко ми се засили апетита преди две седмици. Спрях си самоинициативно магнезия от няколко дни, но сигурно ще попийвам още поне 2-3 седмици ако усетя че имам нужда. Нямам търпение вече да спра всички лекарства - фолиевата, магнезия, желязото и еутирокса. Бебка се вихри прекрасно в мен и ни създава много, много радост! Вчера таткото чак се притесни, дето щерка му е толкова вихрена
. Пожелавам подобни вълшебни мигове на всички момичета в темата!