Здравейте момичета,
Малката Мария не се стърпя да е при мама вече
Важното е само и двете да са добре, другото е без значение
mih, и аз имам придърпвания от време на време
Но предвид факта, че си усещам влагалището "подуто" и знам колко огромна е разликата преди и след ходене до тоалетна, предполагам, че стига да не е често и болезнено е просто от промяната в мускулатурата
Дани86, чакаме да пишеш за ЧХГ-то - не се филмирай излишно без нужда
Аз дори след като видяхме пулса на ембриона пак тестовете ми бяха с бледа черта - така и не ми се получи хубав тест като за снимка
Иначе за газовете - аз в началото май нямах, ама последните седмици, особено откакто се обездвижих доста ме тормозят. Опъват ми и чак ме тревожат усещанията от тях докато излязат...
С чисто информативен характер, за да не се шашне някой, а да си слуша лекаря искам да кажа, че дори когато бях с много силно кървено инструкциите на моята лекарка бяха Утрогестана вагинално!!! През цялото време досега дискусията с Утрогестана сме я водили с нея на почти всеки преглед, едно защото докато ходех на работа този следобеден прием ми беше леко сложен, второ заради кървенето...та нейното обяснение е, че се усвоявал в пъти по-добре оттам и няма да попречи толкова зацапването. Разбира се аз съм била на 3х3 доза и предполагам, че и това компенсирало
Т.ч. явно и тук има вариации, затова нека докторите да кажат