0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #860 -: Юли 09, 2014, 08:37:51 am »
Дано всичко да е наред и с двете  :)
« Отговор #861 -: Юли 09, 2014, 09:16:20 am »
Е момичета,явно имам спад в ЧХГ-то.Отново пуснахме тест,да видим сега колко е,но препоръчаните от доки урини тестове са с все по-бледа втора черта.Вече съм сериозно уплашена  :(
Стискайте палци всичко да е наред...
« Отговор #862 -: Юли 09, 2014, 09:20:23 am »
Дани,нали кръвен си пуснала? Стискам палци и чакам да пишеш..
« Отговор #863 -: Юли 09, 2014, 09:21:27 am »
Кога ще излезе резултатът от кръвния? Стискам палци да се е покачило хубаво ЧХГ- то :) Не се занимавай с тези уринни, както някой тук беше казал- те са само за спомен!
« Отговор #864 -: Юли 09, 2014, 09:42:36 am »
:flower: Стоека е вече Мама на Мария  :heartbeat: Поздравителна ТЕМА ТУК
По-късно ще я чуя отново, за повече новини!
Бебка е изплакала. Диша самостоятелно, а Мама звучеше добре.

честито ни бебче,първо за месеца:)
Стоека,не малката Мария много,много да ви радва! Да расте щастлива,обичана е безгрижна!
Как се радвам само на рачета;)
Лили,хайде и ти едно раче :)
*
« Отговор #865 -: Юли 09, 2014, 09:54:15 am »
Здравейте момичета,

Малката Мария не се стърпя да е при мама вече :) Важното е само и двете да са добре, другото е без значение  :bighug:

mih, и аз имам придърпвания от време на време :) Но предвид факта, че си усещам влагалището "подуто" и знам колко огромна е разликата преди и след ходене до тоалетна, предполагам, че стига да не е често и болезнено е просто от промяната в мускулатурата :)

Дани86, чакаме да пишеш за ЧХГ-то - не се филмирай излишно без нужда :) Аз дори след като видяхме пулса на ембриона пак тестовете ми бяха с бледа черта - така и не ми се получи хубав тест като за снимка :lol: Иначе за газовете - аз в началото май нямах, ама последните седмици, особено откакто се обездвижих доста ме тормозят. Опъват ми и чак ме тревожат усещанията от тях докато излязат...

С чисто информативен характер, за да не се шашне някой, а да си слуша лекаря искам да кажа, че дори когато бях с много силно кървено инструкциите на моята лекарка бяха Утрогестана вагинално!!! През цялото време досега дискусията с Утрогестана сме я водили с нея на почти всеки преглед, едно защото докато ходех на работа този следобеден прием ми беше леко сложен, второ заради кървенето...та нейното обяснение е, че се усвоявал в пъти по-добре оттам и няма да попречи толкова зацапването. Разбира се аз съм била на 3х3 доза и предполагам, че и това  компенсирало :wink: Т.ч. явно и тук има вариации, затова нека докторите да кажат :)
« Отговор #866 -: Юли 09, 2014, 10:57:31 am »
Mousyt имаш уникалната способност да успокояваш,знаеш ли  :lol:
Чакам резултата онлайн,по-лесно е,отколкото да вися и чакам с бабите.Днес отново съм по-добре,течението почти го няма,макар че нощта по едно време ме оплаши,като стана леко кърваво.
А колкото до ЧХГ,надявам се до 12 часа да излезе,иначе и аз ще се побъркам.А за уринните,при първата ми бременност още на закъснение от ден имах такава хубава червена втора черта,че се облещих.Затова и сега ме притеснява малко,но като цяло съм отпусната и чакам с нетърпение следващия преглед  :)
« Отговор #867 -: Юли 09, 2014, 12:26:16 pm »
Е момичета,
резултатите са готови.След 156.3 на 03.07,днес,6 дни по късно е 542.1mlU/ml.Спред калкулатора ми се удвоява на всеки 80.1 часа или 3.3 дни.
Сега по-опитните с ЧХГ тестове да ме посъветват....дали да не се обадя на генеколога си или да изчакам петък за следващия тест?
« Отговор #868 -: Юли 09, 2014, 12:53:09 pm »
Здравейте и от мен, записвам се при вас с бременност в 7 седмица.
Дани86 обади му се веднага, не чакай. Успех мили момичета, вярвам че всичко ще е наред с всяка от нас и скоро ще гушим слънчица. Целувам ви  :D :bori_021: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #869 -: Юли 09, 2014, 13:09:34 pm »
Честито Божинова  :wink:
Имам час за понеделник,според него не е нужно да бързаме,понеже нарастване има,а забавянето не е чак толкова голямо.
« Отговор #870 -: Юли 09, 2014, 13:30:17 pm »
Божинова честито и добре дошла в темата...
Дани,казах ли ти,че всичко ще е наред? Почивай си сега  :)
Офф,да се оплача нещо от около час ме боли ниско долу в дясно,пих но-шпа и си лежа да видим кво ще стане...
« Отговор #871 -: Юли 09, 2014, 13:32:22 pm »
Алекс 77 за сега е добре,надявам се и в понеделник да е така.Но е факт че забавяне в нарастването има и точно това леко ме притеснява...
А и мен ме боде и от ляво и от дясно,че и по средата  :lol:
*
« Отговор #872 -: Юли 09, 2014, 13:34:47 pm »
Дани86, стискам палци - не мога да кажа нищо повече :) Странно ми е, че точно паника като мен може да действа успокояващо някому, но се радвам :lol:
bojinova88, добре дошла :) Радвам се, че си имаме попълнения 8)
Алекс 77, какво точно усещаш? Мен често ми е да кажем дискомфортно ниско долу ту от ляво, ту от дясно, но е по-скоро като тежест, опън, газове....но пък май имам доста висок праг на болка и се тревожа понякога може ли да пропускам нещо, защото не го квалифицирам като болка :ask:
« Отговор #873 -: Юли 09, 2014, 13:55:43 pm »
Аз бях с доста силна хиперстимулация, че и до болница стигнахме, но сега съм добре. За опъването на мен доктора ми каза, че е нормално и като вземе да нараства ще се усеща повече, просто матката се нагласяла и пораствала. Иначе колкото по-спокойна, толкова по-добре. Не че не се ошашквам, ама няма как да не се. Ние имаме час за петък и тогава дано чуем сърчицето вече.  :grouphug: :bighug:

« Отговор #874 -: Юли 09, 2014, 14:35:58 pm »
Моусит,като пробождане е,не е постоянна болка,кой знае какво ми притиска бебока,много почнах да ставам през ноща...
« Отговор #875 -: Юли 09, 2014, 14:52:37 pm »
:flower: Стоека е вече Мама на Мария  :heartbeat: Поздравителна ТЕМА ТУК
По-късно ще я чуя отново, за повече новини!
Бебка е изплакала. Диша самостоятелно, а Мама звучеше добре.

Стига,бе!Ние докато я мислим и се изсипаха тук куп съвети къде да ходи, тя Стоека взе че си върши работата по бързата процедура. Ще чакаме още новини. Вярвам,че бебка бързо ще се се адаптира към външния свят и скоро ще си бъдат у дома,Какво по-голямо щастие от това!?
« Отговор #876 -: Юли 09, 2014, 17:39:01 pm »
Mousyt сега ще обясня защо ми действаш така мила,противоположнистите си взаймодестват,като при магнита :)
Аз обикновено съм хладна и пресметлива при проблеми,но предполагам ме тресе хормона в момента  :lol: а ти така спокойно ми го обясняващ,че действаш охлаждащо на измъченото ми съзнание.
Прозвуча като в любовен роман,но така го чувствам  :D
« Отговор #877 -: Юли 09, 2014, 18:30:29 pm »
Дани, почивай си мила и бъди спокойна!
Bojinova, снощи четох темата за текущи процедури от миналото тримесечие и се чудех кога ще дойдеш тук :) Добре дошла!
Мамчета, а вие как сте с повръщането и гаденето? Аз вече четвърта седмица си вися в тоалетната и се чудех, вече съм 11 г.с. + 2 дни, дали няма да ми размине скоро?
Бонболини, нещо се загуби, дано скоро влезе.
Маусит, как минава домашния престой, посвикна ли?
Исках да ви питам и дали някоя от вас ползва Лиерак Фитоластил против стрии? Аз започнах да го ползвам и ми е чудесен, защото няма аромат, но кожата ми стои все едно се бели - например както пада тен  :? Незнам това нормално ли е  :?
« Последна редакция: Юли 09, 2014, 20:16:54 pm от Catcat »
« Отговор #878 -: Юли 09, 2014, 21:21:31 pm »
Аааа, тук съм - постоянно надничам, но имах доста работа и не можах да се включа  :D
CatCat - на мен ми беше лошо до към 14-15 г.с. направо беше кошмар, но сега /да чукна на дърво/ се чувствам повече от прекрасно  :D Усещам доста по-силни подритвания и побутвания, които донякъде ме успокояват... е, поне до другата сряда, когато съм на преглед  :wink: Аз използвам крем против стрии на Percut Alfa - гадно мирише, но ми харесва как попива.
Bojinova, добре дошла  :D
Дани86, наистина най-важно е да си спокойна - лесно е да се каже отстрани, но наистина спокойствието е от първостепенно значение  8)
Алекс, дано ти мине по-бързо, ама то няма как - все нещо натиска, намества си, върти се - да сте здрави, пък другото ще премине като родиш бебешора  :lol:
Mousyt, как я караш?
« Отговор #879 -: Юли 09, 2014, 21:50:42 pm »
Дами,ето и нещо забавно.Как се справяте с емоционалната страна на нещата?Дори реклама не мога да гледам без да се разплача ту от радост ту от мъка.....Онова чудо мъжа ми ме бъзика,че "Белана" работят само заради моите носни кърпички  :lol:
Вие как се справяте с този проблем,и на тези,които го имат също като мен,"Мулен руж"  не е подходящ филм за гледане в такива моменти  :D