Ама на мен гъбичките са ми баш на сгъвките - то да бяха вагинални, да си реша че е нормално... А така се чувствам пълна мизерница
. Изписан ми е точно Клотримазол крем + подмиване с лайка или смрадлика. Но за всеки случай пазим и 'вътре' с Макмирор през ден.
И аз сменям бельо по няколко пъти дневно + душ в жегите... Освен 'там' се потя и около гърдите, които още в трети месец дооооста пораснаха
Иначе за постоянно изтръпналите ми ръце в нета открих, че е липса на витамините от В комплекс групата и като прегледах кои храни ги съдържат вече не ми е чудно че ми липсват. Ако съм права до два дни ще съм пушка
Иначе и на мен вчера ми се понасълзиха очичките, а днес още повече. 'Бебе' ми е вълшебна думичка от самото забременяване, като я чуя и ми се насълзяват очите. И въобще голямо разчувстване пада. Телевизия не гледам от забременяването с изключение на комедийния сериал 'Кухня' - е там пък що хълцане съм изхълцалаааа
Половинката от средата на бременността се научи - ако каже нещо непремерено веднага да се извини... Ако не го направи сигурно ще стане страшно, но и двамата не смеем да проверяваме
Стоека, и аз доскоро се притеснявах как ще се справя (и дали изобщо) след раждането - ами засега ми мина. За моето бебче знам, че ще бъда най-добрата майка! През бременността все си представях как най-много да си улесня живота и засега смятам, че без повечето хамалогии мога да мина и на детенце не само няма да му е зле, ама ще му е още по-добре!
За кърменето гледах да се подготвя доколкото може и съм се заредила с телефони на консултанти. Надявам се да не стигам до другите варианти, защото съм голям мързел и обичам да ми е лесно. Възрастта изобщо не ща да я споменавам. Ще се справим, ще видиш!
Момичета, как само ми се ходи на морееееее!!! Не мога да ви опиша!!! От седмица-две едва се удържам да не си организирам малко бягство... Само аз и спалния чувал! Е, и бебка де - няма да си оставя детенцето в София, я! Толкова много исках да я кръстя Свидна, но половинката не успя да се влюби в това име както мен. Но тя винаги ще е моята
свидна рожбичка и едва ли някой ще ме спре да си я наричам така миличко! Иначе имаме консенсус отдавна за друго име и мисля че бебка си свикна с него. Но това ще го проверим отново като се роди.
Дани, чакаме хубавите новини с нетърпение!