Стоека, а пробвала ли си киселото мляко? Аз врътнах тия дни малко черешово сладко и понеже направих в събота пък кисело мляко - ела да видиш вкусна антикръвно комбинация! Сваля ми го перфектно, а дори не го хапвам с канела.
Слънчице, честит ти девети месец, а скоро и девети-девети месец! Как се чувстваш?
Маусче, за стомах и аз съм за активния въглен, но защо пък да не пробваш Биогая? Мисля, че добре възстановява флората, фауната и всякаквите неща в коремчетата, макар да нямам личен опит. Аз имах стомашни проблеми около седмица и искрено ти съчувствам!
Михче, честити първи усещания! Едно от най-прекрасните неща на света!
Рафаила, всичко ще бъде наред, намързелувай се сега и почети книжки. Често се случват такива работи, но после бебенцата са просто уникални! Имам около мен една 'задържана' принцеса - е по-прекрасно, слънчево, умно и красиво диване не познавам! А как само хитрувааааа... Скрива ми шапката!!!
На всички неспоменати момичета желая много умни и красиви близнаци, лека и изпълнена с прекрасни емоции бременност и милион красиви мигове с бъдещите татковци!