Хоупче, какво каза д-р Даскалов? Надявам се, че всичко е наред при теб?
На мен СУЕ-то ми е 70 и тук-там по-дребни нещица, но специално за това суе ми е мъка - хем се притесняват докторите, хем не търсят причина, не мм пускат изследвания и караме на варианта 'ми кво да направим', което мен хич, ама хич не ме устройва
Мих, наблегни на пиенето на вода, така ще избегнеш много бременни проблеми.
Стоека, ти си наша гордост!!! Браво! Сухичко ли е при вас?
Сунита, поздравления! Също и на всички мадами с хубави новини!
А на тези с лошите новини: момичета, не позволявайте една лоша случка или новина да ви докара лоши мисли и съответно още повече притеснения! Запасете се с хубава музика, заровете се из сайтовете за бебешки дрешки, списъци, кърмене.. Сега имате мисия, пазете си бебчовците! Винаши ще има и добри и лоши новини, светът не е идеален и никога не знаем какво ни носи всеки следващ ден. Нооооооооо! Съвсем е сигурно, че всеки следващ ден, час, седмица, са стъпчици с които се приближаваме към мечтите си! И когато пак решите, че сте притеснени спомнете си за бременните момичета в Украйна, Добрич, Аспарухово, местата със земетресения, наводнения, войни... И се помолете на Господ за тези мами! Помолете се за бебчовците, за себе си и за вашите близки. И нека Той има грижата за всички нас.
Гимнастика, чистене (и готвене), разходка (с или без компания) също подобряват настроението. Усмихвайте се! Аз предполагам, че това ще бъде първата и последната ми бременност, затова ми е толкова ценно да я изживея по най-добрия начин. Пожелавам и на вас много поводи за щастие!