Алекс 77,
Мисля, че беше в предишната тема, но така или иначе
magi_st там беше дала същото пояснение като тук и съм го запомнила... Иначе не би ми хрумнало - много ми идва от вътре да го галя това мое бъдещо бебе, не знам може би в надежда да го усетя
Но гледам да спазвам принципа с мазането (когато не забравя) настрани
Това обаче с гърдите ме хвърлихте в смут вече
Ние също не сме правили секс от преди процедурата, и не защото док ни е забранила, а просто не можем психически да го пожелаем от страх може би
Последния път обаче я питах как стоят тези неща с контракциите, защото напоследък нещо ми е станало от хормоните и
.... Абе събуждам си се посред нощ и все едно сме правили секс - такова усещане и контракции във влагалището. И се тревожех, дали това се усеща от матката и как влияе, защото след всичкото кървене и сега леко скъсената шийка това ми е кошмар
. Тя ми обясни, че е от хормоните и е напълно възможно да се чувствам точно така - все едно само за това мисля и т.н. и че не е проблем и няма да повлияе на бебето (
в моя случай де, все пак аз нямам диагностицирана чувствителна матка, а профилактично съм се натъпкала с магнезии и но-шпа). Каза дори, че ще се почувствам по-добре ако правим секс, е не много често и по-скоро по-кротко, но че няма да е проблем.... не че вярвам, че ще стане, ама исках поне да съм спокойна, защото другото аз не мога да го контролирам и се тревожех да не пречи... Та доста обстойно си поприказвахме с нея, съвсем не просто да го споменем, и за гърдите нищо не каза. Надявам се наистина да не е от чак такова огромно значение при жени, които нямат конкретно проблем с чувствителна матка.....