Здравейте мими момичета,
Мина ми прегледът и уж да се поуспокоя, пак влязох във филм /ще се успокоя ли някога
/
Така, бях много се притеснила преди прегледа, че усетих свивания в областта на матката. Когато легнах, малкото човече беше обърнало гръб и се беше свило в топчица и се беше завряло в матката ниско вдясно. Гинеколжката побутваше да се размърда, а то не искаше - все едно се беше обидило, знам ли... Доста ме гледа, мери глава, ръце, крака, мозък и т.н. и през цялото време мрънкаше защо толкова се притеснявам и как това се отразява на малката душичка... Изписа ми Магнезий за контракции, защото така се беше свила матката, че за милото нямаше място и седеше свитичко вдясно. Накрая се поразмърда и каза, че трябва да си опъне краката да види ходила и т.н. То като че ли я чу и си опъна тънките краченца и... пак се сви
След две седмици пак ме вика, защото не огледа добре всичко около корема му.
И вие сигурно се досещате, че отново съм притеснена, че аз причинявам дискомфорт на бебешора... Постоянно си внушавам “Успокой се, успокой се, ама...
“
Знам, че вие ще ме разберете...
Другата седмица съм на преглед към ЗК и ще пиша там какво са ми казали и дали малкият се е измъкнал от дясната ми страна