И моите изследвания вчера бяха чинно показани на д-р Начев. Дозата на л-тироксина леко ми се повишава, защото ТСХ е станало 1,6 и е хубаво да се понижи или поне - задържи, а не да го изпуснем да расте, пък ФТ4 ми е паднало дори малко по нормата.
Според д-р Начев няма проблеми с резултатите ми от теста за натоварване с глюкоза и нивата на имунорезистентен инсулин /май така се казваше/. Явно напразно съм се притеснявала от някакво тълкуване на нивата на инсулина на 60-тата и 120-тата минута от изпиването на глюкозата, които четох из нет-а. Но доктора казал "добри са му изследванията на момичето", "ще му увелича само малко дозата на л-тироксина на момичето", та това "момиче" много забавляваше мъжа ми вчера цял ден. Интересно, че когато аз съм при доктора или говорим по телефона ме нарича много почтително "госпожо", та се посмяхме вчера малко по повод на тези реплики. Нали ни е широко край врата, щото са "добри резултатите на момичето", търсим си поводи да се шегуваме. Дано така да продължат нещата.
Иначе ми предстои тежка програма от иначе приятни и интересни мероприятия: 24.05. - бала на племенницата ми, 26.05. - тържество на цялата детска градина с народен и друг танц в изпълнение на нашата група, 27.05. - бал на една девойка - дъщеря на приятел на мъжа ми, а малчо отделно ще бъде воден на детски рожден ден по същото време, 28.05. - родителска среща в училището, където ще се записваме в първи клас, 30.05. - тържество на нашата група по случай завършването на детската градина.
Нали се сещате, че освен присъствието на тези места, подаръци, картички, цветя, костюми за тържествата и пр., за всичко това аз отговарям, та от сега мисля кое, кога, от къде и как. Ама карай да е весело. Като свърши месеца, плановете са детето да отиде на село при баба, а аз да си довършвам ангажиментите в работата и да си почивам повечко през другото време.