Не hope напротив много сте ми сладки ,просто не исках да вкарвам притеснение ако се беше случило нещо преждевременно ,не знам дали нямаше да напиша някоя глупост ...
за киселините виж тук:
Киселини в стомаха : Срещу стомашни киселини
... Не се притеснявай за последния триместър на бременността е нормално. Следвайте няколко прости трикове, за да се запази раздразнение под контрол.
стомаха -Понякога този мускул не е в състояние да издържа на налягане , и след това съдържанието на сол стомашна киселина дразни лигавицата чувствителен на хранопровода . Това е доказателство , че изгарянето на ада. Особено силна е киселини в стомаха през нощта , защото в легнало положение е още по-лесно , отколкото кисели съдържанието на възхода на стомаха.
Ето какво можете да направите,
Повдигнете главата края на леглото или сложи допълнително възглавница под главата си . По този начин , кисели съдържанието на стомаха не могат да се изкачат лесно .
Яжте малко и често през целия ден в малки и многобройни, защото след обилно ядене на храната върху налягането е силен.
Яжте ниско съдържание на мазнини , лесно смилаеми храни, тежат по-малко , защото стомаха.
Снемане и доколкото е възможно сладкиши , кафе , чай и плодови сокове , тъй като те причиняват киселинност.
Преди хранене да пият една или две глътки топла вода , като по този начин подготвят стомаха за храносмилане.
Дъвчете три или четири лешници да каша и след това преглътнете : намалява усещането .
Дъвчете бавно половината сварени картофи или суров морков , докато чуете сладък вкус : той неутрализира киселинността .
Малките закуски високо протеинови между отделните хранения може да бъде от тип сирене " кварки ", кисело мляко или кефир . Съдържанието на протеини в тези вещества спомагат за неутрализиране на стомашната киселина .
A чаена лъжичка горчица в края на хранене. Това е много ефективна система , дори ако все още не знам защо.
Физически средства : Опитайте акупресура . Точката за акупресура за стомаха се намира на дланта на ръката , по-точно на основата на сухожилията . За да го намерите , трябва да постави пръста си на мястото, където линиите се приближават към китката на ръката . Така се мести около един инч по посока на палеца : сте намерили точката на стомаха ! Оказва силен натиск по този въпрос , в продължение на най -малко 30 секунди.
италиански форум - превод гугъл