:bori_007:Здравейте,момичета ! Често влизам и чета за радостите и болките,които споделяте.Радвам се на положителните тестове и съчувствам
на тъгата на другите от нас! Тъжно е да разбереш,че мечтата отново няма да има бебешко личице и този път...Но се възхищавам на духа на всички ви!!
Това ми дава сили да продължавам и аз напред. Миналата година за кратко и аз разбрах какво е да изпиташ чувството на щастие от
това да разбереш,че в теб расте живот. Уви не за дълго! На 28.05. беше и моя трансфер,днес е 8 ден/така поне го изчислих аз/. Имам назначени инжекции,шепа хапчета,лепенки
и т.н.Познато до болка на всички ви. Но мисълта,че няма да се получи и този път ме изпълва с ужас. Имам въпрос,който не вярвам да се стори глупав на никоя от вас , понеже знам че
всяка от нас търси признака,който ще даде надежда и вяра,че този път се е получило. А именно- нормално ли е на този ден от трансфера да нямам никакви,ама абсолютно никакви признаци-
нито температура сутрин,нито болки в корема като ПМС,нито тооолкова силно болезнени гърди,нито зацапване....просто нищо,ама нищо?????? Ще се радвам ,ако някоя от вас сподели как се чувства
след трансфер и има ли такива ,като мен с успешен опит без никакви симптоми? Тестът ми е чаааак на 17.06. Ще се побъркам от чакане вече и все търся някой симптом,но уви нищо не усещам!!!
Благодаря на тези,които ще ми отговорят и ще се радвам да се присъединя към вас..