Благодаря на всички за хубавите пожелания.Сега - днес ми направиха и последната вливка, следващото ми посещение ще е за трансфера.Ембриончетата са добре от 4-те с фрагментации, 2 за съжаление са спрели да се развиват от тях остават още 2, както и другите 6, които си вървят отлично.Питах за подуването - казаха, че е от задържане на течности.Ама и аз съм си една - вчера се олях да пия - 2 литра домашен портокалов фреш и 3 големи чаши таратор.Пък после, защо съм се издула - хихи.Друго също се сетих да питам.Фраксипарина си го бия следобяд към 14.30 ч. и ми казаха, че е хубаво да е по-едно и също време.Но в Събота дали да не го забавя малко, да не е толкова скоро след трансфера или няма опасност.
amanda, ти до кои месец беше на фраксипарин.В аптеката като го купувах, ми казаха, ме 90 % го слагат през всичките 9 месеца.
Nachita_Nachita, при когато забременях след трансфера на замразени ембриони, макар и за кратко, нямах никакви симптоми.Но се беше получило - за мен правилната рецепта беше 1 седмица лежане, много спокойствие, положителни мисли и вяра, че ще се получи.При всеки е различно.