Здравейте,
нова съм във форума и се извинявам ако вече има повдигната тема. Проблема е че на 1 април правих кръвен тест за бременност ( тъй като на домашния се пови бледа 2ра черта) и ЧХГ ми беше 660. Имайки предвид че началото на последния МЦ ми беше на 25 феввруари, сега би трябвало да съм 6-7 г.с. цяла седмица гърдите много ме боляха и се уголемиха значително. Днес обаче когато отидах на гениколог той ми каза че нищо не се вижда и не съм бременна! направих си и домашен тест, днес не се появи 2ра черта.
КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ТАКОВА ЧХГ МИНАЛАТА СЕДМИЦА, 2РА СЕДМИЦА ЗАКЪСНЕНИЕ НА МЦ И ДРУГИ ПРИЗНАЦИ, А ДА НЕ СЪМ БРЕМЕННА???
Преди 5-6 месеца претърпях "missed abortion" малко преди 3тия месец. С мъжа ми правим опити от мовече от година и започнах да се отчайвам.
P.S. Забравих да кажа че Тъй като с мъжа ми отдвана правим опити, гениколога ми изписа Клостилбегит Klostilbegit( за стимулация на овулацията) Предния път с аборта пак ги бях пила. Възможно ли е тези хапчета да създават проблем със задържането?
Моля ви ако някой е попадал подона ситуация да пише!?!
Благодаря предварително