0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 4 :)
« Отговор #900 -: Юни 06, 2014, 09:02:18 am »
Ох, трудно е  :P но ставаме
Мерси за кафенцето Теди  :P От мен едни мекички...

Гледахте ли финала на Денсинг Старс?
Аз си признавам, че бях за Албена и даже пуснахме 3 sms-a.

*
« Отговор #901 -: Юни 06, 2014, 10:12:26 am »
Добро утро и от мен!
То обяд стана и е време пак да се закусва  :D
Че сутринта хапнах само черешки  :D

Аз съм на сандвич с риба тон:
« Отговор #902 -: Юни 06, 2014, 10:28:46 am »
Аз си признавам, че бях за Албена и даже пуснахме 3 sms-a.

Ами три ще пуснете естествено, за всеки член от семейството по един. :wink:
Аз се захласнах по "Болерото" на Албена и Калоян - не го бях гледала този танц, когато са го танцували в предишните предавания и останах очарована. Също така, като повтаряха фрагменти от миналия път от груповия танц на Албена с четиримата професионалисти, оцених, че наистина е бил нещо много впечатляващо. Далеч от нивото на аматьорско състезание. Направо си е изпълнение за танцов спектакъл.
« Отговор #903 -: Юни 06, 2014, 10:59:09 am »
Ами три ще пуснете естествено, за всеки член от семейството по един. :wink:
Аз се захласнах по "Болерото" на Албена и Калоян - не го бях гледала този танц, когато са го танцували в предишните предавания и останах очарована. Също така, като повтаряха фрагменти от миналия път от груповия танц на Албена с четиримата професионалисти, оцених, че наистина е бил нещо много впечатляващо. Далеч от нивото на аматьорско състезание. Направо си е изпълнение за танцов спектакъл.
Хи-хи, да виж несъзнателно сме го направили това с смс-ите.
Болерото наистина е уникален танц. На мен другият любим ми е този, когато бяха 2-ма професионалисти + Албена.
*
« Отговор #904 -: Юни 06, 2014, 14:28:18 pm »
Наистина, като цяло тази година шоуто беше на много високо ниво и присъствието на Албена
много допринесе за това.
Чудесни участници, които взаимно се провокираха и бяха създадени композиции на много високо професионално ниво, жалко че свърши, сега какво ще гледаме  :)

Желая хубав ден на всички, благодаря за кафенцето и закуските, отивам да похапна и аз  :)

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #905 -: Юни 06, 2014, 14:35:09 pm »
Здравейте и от мен. То само тичане по задачки и жалки опити да наваксвам с четенето в чатове, фейсгрупи и форуми.
Сандвичът на Стоетка баш на място ми идва.
*
« Отговор #906 -: Юни 07, 2014, 08:09:29 am »
Добро утро,поспаланки... :lol:Слънцето отдавна е изгряло,а тук още никой не се вяснал,барем една закуска с кафе да предложи.... :lol: :lol: :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #907 -: Юни 07, 2014, 09:16:13 am »
Ех, Рачо...
Не спим, ама е събота, черешова задушница и трябваше рано да направя една бъркана баница и мляко с ориз. За да подам и спомена баща си. Бог да го прости.

Ето една специана закуска за теб:

*
« Отговор #908 -: Юни 07, 2014, 09:44:32 am »
И аз искам от закуската на Рачо  :)
Приготвям се и тръгвам за протеста.

*
« Отговор #909 -: Юни 07, 2014, 10:18:21 am »
Добро утро!
Аз съм работна днес, както си бях цяла седмица. Отделно всичко втасала та водих и  едно дете на 36 години по дентални клиники,  останоло с 15 зъба предни, без нито един дъвкателен, защото  било страшно да се ходи на зъболекар и направо вадени зъбите, даже решила по някое време да си прави мост, попаднала на "свестен" зъболекар, който извадил и здрав за да си намести нескопосаното подобие. Калкулираха цената  възможно най-евтино, айде рев, че скъпо било, викам, че едно ин витро струва толкова и с реване нищо не се оправя.
И сега ми мрънка, че пътува от 200 км.,  че я работят по 4 часа, само и само да не я размотават с идвания. Аз пак успокоявам, че също пътувам и си губя по цял ден в клиниките и колко са пълни тези заведения.  А насреща ми въпрос "що така, много аборти ли са правили", ами не всички са безотговорни като те теб отговарям, че вече бях изпушила  :lol:
*
« Отговор #910 -: Юни 07, 2014, 10:42:14 am »
Добро утро :)

Тара, направо ти се възхитих на търпението... Успех и кураж, аз чат-пат изпадам в сходни ситуации, ама сега с тези хормони сигурно щях да съм се развикала при такъв диалог :lol:

Народе, който закусил-закусил! Хайде да излизаме по площадите. Аз тъкмо хапнах и се облякох и тръгвам към Народното събрание (за ужас на всички около мен, защото никога не участвам в никакви масови прояви, а сега тамън с корема съм тръгнала :lol:)!

Времето навън поне е слънчево и ще е с нас!
« Отговор #911 -: Юни 07, 2014, 12:20:22 pm »
Времето при нас дори е много топло, особено за една неспала и непила кафе бременна,със стомашни проблеми .Нямах сили да ида ма протеста,едва се добрах до близката аптека за лекарствата,които са ми свършили,но вчера видях,че информацията за провеждането му в Пазарджик е надлежно разпространена от активистите на Сдружението на българските майки в града.Сигурна съм,че нного хора са откликнали.
« Отговор #912 -: Юни 07, 2014, 13:08:25 pm »
Здравейте,
Много съжалявам, че не отидох на протеста  :oops:
Станах в 10 ч.!!!!!!!!!!!!!
И нямаше как да се оправя и да отида в 11 ч. на площада. Мъжът ми се шегува и ми вика да си протестирам от вкъщи....  :lol:
Надявам се, че са се събрали все пак много хора. Mousyt и Marsi, споделете как е било.
По новите на БТВ дадохда само репортаж от Стара Загора.

Не знаех, че е задушница... Може ли да се пере? Аз вече прах де  :?
*
« Отговор #913 -: Юни 07, 2014, 14:26:24 pm »
Писах в другата тема за протеста и за да не се повтарям, ще напиша само:
Разочарована съм от броя на хората, събрали се в София  :(

*
« Отговор #914 -: Юни 07, 2014, 14:34:03 pm »
Ами аз уж на време тръгнах, ама нещо не се справих с колата, с паркирането, с смс-а :? Май бременният ми мозък съвсем е изкукал....та стигнах към 11:30 и наближавайки видях много майки с колички в обратна посока, та се надявам, че съм изтървала пика. Иначе наистина не бяха много хората, а и аз бях пропуснала за цветята и свещичките и може би просто никой не ме е регистрирал като част от това събиране, защото нямам дете с мен например. Иначе много се зарадвах, че въпреки припека и нормалното за децата да се изнервят на подобни събития, все пак доста хора си стояха там :)
Имаше екипи на Нова и Бтв, надявам се все една новинка да пуснат....не може само с глупости да ни занимават в централните емисии :x
*
« Отговор #915 -: Юни 07, 2014, 15:03:27 pm »
Mousyt, не си закъсняла. Горе-долу точно по това време имаше най-много хора, но според моето разбиране бяха твърде малко за мащабите на София.
А журналисти и камери имаше от много медии.
« Последна редакция: Юни 07, 2014, 15:05:39 pm от mgstra »

*
« Отговор #916 -: Юни 07, 2014, 16:18:10 pm »
Не знаех, че е задушница... Може ли да се пере? Аз вече прах де  :?
Не се пере днес, ама като не си знаела е простено. Поне майка ми така обеснява.

Аз исках да отида на протест в Бургас, че в нашият малък град няма организиран. Но естествено няма кои да ме заведе, а не смея да карам колата толкова километри. Дано са събрали повече хора за да бъдат чути и разбрани. Нямаме възпитание, няма морал и сякаш винаги смятаме, че ще ни се размине за пореден път. Много съм разстроена от случилото се, но съм свидетел на много такива случаи, особено тук, лятото е пълно с мощни коли и безотговорни шофьори. На колежката детето миналото лято беше ударено на пешеходна пътека, беше със счупен таз, крак и ръка. Примери много и ми е много тъжно и болно.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #917 -: Юни 07, 2014, 17:40:23 pm »
Рачо, протестираме не спим.  :wink:
Прибрах се по обяд някъде, хапнах и седнах да се опитам да наваксам с четенето. Уж съм уморена (то пък и от какво ли ама ...) а не мога да мигна. Хем съм благодарна на всички, които дойдоха. Хем ми е болно, че много други (не помня кой) ги нарече „диванни активисти“ не дойдоха.
п.п. Смайли тези неща с къпане и пране, както и пост не важат за бременни и майки с малки деца. Както и за децата разбира се. Пък и Стоетка ти е казала и другото - щом не си знаела не се брои за грях.
*
« Отговор #918 -: Юни 08, 2014, 09:19:21 am »
Добро утро!

Според мен това каква домашна работа да се върши по празници е условно, просто жените като по цял ден са готвили, чистили, работили на двора и т.н. са имали нужда от малко почивка. Сега като ходим на работа и пътуваме по над час в едната посока, единственото време за почистване е през почивните дни.
И аз очаквах повече хора на протеста.

"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #919 -: Юни 08, 2014, 12:36:15 pm »
Добро утро  :P
Rtfrtf, мерси за закуската  :P

За протеста наистина съжалявам и аз съм една от "предателките"....  :oops: