0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 4 :)
« Отговор #820 -: Май 28, 2014, 18:48:17 pm »

Цитат
Имало изключително редки случаи, в които яйцеклетката можела да започне да се дели без да има сперматозоид и така да се получи бебе само с майчина ДНК
Възможно ли е това и ако беше така, май нямаше да има нужда от мъже?! :P
Това снощи го даваха в д-р Хаус, невъзможно е при човека, както се изрази Къди.  Просто лудия доктор трябваше да скалъпи правдоподобна история как аджеба годеницата е бременна, пък била и девствена. Просто не искаше човека да каже на измамения годеник - Не е девствена и теста за бащинство показва друг баща  :D

Още един глас за мента със спрайт/тоник от мен  :D
Аз съм го гледала в друг сериал. Мисля, че беше Регенезис. Там девойката беше малолетна и непорочна. Обяснението беше, че става дума за много рядко заболяване. Девойката загуби бебчето.

За ментата и аз предпочитам със спрайт и лимон.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #821 -: Май 28, 2014, 18:54:38 pm »
Ако жена забременее от себе си, ще се получи идентичен на нея индивид, като клониране.
*
« Отговор #822 -: Май 28, 2014, 19:05:39 pm »
Вегетативно размножаване ми идва на ум.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #823 -: Май 28, 2014, 19:53:29 pm »
Да ви кажа, имам въображение да измисля поне пет обяснения за замазване на кофти ситуация  :lol:
*
« Отговор #824 -: Май 28, 2014, 23:22:04 pm »

Много хубави пухкави облаци имаше тази вечер, зяпах си нагоре и си хапвах череши с четириногото.
Лека нощ!
*
« Отговор #825 -: Май 29, 2014, 00:48:23 am »
Тара, наистина много хубави облаци  :)

« Отговор #826 -: Май 29, 2014, 06:11:40 am »
Добро утро, милички!

Таричка, наистина хубави облаци! И аз много зяпам по небесата. Понякога и снимам, но от къщи нямаме панорамна гледка (на 3 етаж сме, а наоколо има по-високи блокове).

Закуската, моля

« Последна редакция: Май 29, 2014, 08:37:16 am от little_rabbit »
*
« Отговор #827 -: Май 29, 2014, 07:34:17 am »
Добро утро! Закуската изглежда страхотно  :) /но ще се надявам някой да предложи и нещо "по-сериозно".че само с това ....евентуално до 11ч. :lol:/. В последните дни възможностите за наблюдение на красиви облаци и гръмотевици са доста :lol: Все пак внимавайте.докато си зяпане към небето и си консумирате черешките ,да не се ударите в някое дърво или стълб  :wink:. Или да паднете в някоя шахта... :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #828 -: Май 29, 2014, 08:35:09 am »
Добро утро и от мен  :D Тук още няма череши, наблягаме на ягоди с детето, но забелязах, че децата по-често от нас се сещат да погледат небето  :D
Ето лека закуска, дано съм хванала някой с душа  :wink:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #829 -: Май 29, 2014, 09:03:16 am »
Добро утро!
Благодаря за закусчиците!
Много интересни и хубави снимки на облаци. Аз даже имам от къде да ги зяпам - откритата ни тераса гледа към двора, нашия и на съседната улица. Нищо не ми закрива гледката, ама не се сещам просто. Иначе м-и е права, ситната зее в небето много по-често от мен. Ама така ще е - работата на детето е да разглежда, да проявява любопитство към всичко. Работата на мама е да гледа къде върви детето, какво прави .... пък и си мисли, че вече всичко е виждала (и аз го правя признавам си :oops:).И обикновено вижда интересен облак когато чуе „Мамо виж!“ или „Мамо защо небето е розово?.“
*
« Отговор #830 -: Май 29, 2014, 11:36:06 am »
Добър ден!
Днес е Спасовден. Ако чуете да гърми, си потупайте джоба, за да е пълен с парички.  :D

Този ден е един от най-магическите дни в годината - нека тази магия ни помага всеки ден, винаги, когато имаме нужда.
Честито на имениците! Да са живи и здрави!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #831 -: Май 29, 2014, 13:14:10 pm »
Хо,хо,хо, при нас се очертава яко гърмене към 16-17часа :lol: :lol: Може ли ,вместо по джоба,да се потупам по чантата??? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #832 -: Май 29, 2014, 13:44:20 pm »
хаха, то от гърмене най-добре се покрийте на сигурно  :lol:, че неочаквано събитие не винаги е хубаво :lol:

Понеделник вечер, на същото място дето снощи си щраках облаци, хич не ми беше до снимки  :lol:
Кучето в превозното средство и хайде то на разходка, а аз в черешовата градина на един познат, да ги избирам по цвят. Изведнъж като се затрещя, като се плисна оня ми ти дъжд, като из ведро. Хубавичко се окопох в пръстта ни напред ни назад, от силния дъжд се създаваше илюзия на мъгла. Почна градушка с дъжд и все ми се причува нещо като минохвъргачка фучи  :lol: за усилване на ефекта от бурята, а то било от ракетната площадка ме светнаха после. Обаждам се да ме извадят, казаха ми, че като си свършат работа и намерят с какво ще дойдат  :lol:  пуста лакомия....
« Последна редакция: Май 29, 2014, 13:48:31 pm от Тара »
« Отговор #833 -: Май 29, 2014, 14:57:24 pm »
Здравейте милички  :P

Да ви предложа по едно следобедно фрапе?
И аз чакам уж да завали, ама не ще.

« Отговор #834 -: Май 29, 2014, 20:27:53 pm »
И като заваля...
Аз бях в района на Токуда, гърмеше, трещеше, даже и градушка имаше. Добре че мъжът ми ме чакаше с колата, за да ме прибере. Но едва се добрах и до колата  :lol:
Утре щяло да вали още повече.
*
« Отговор #835 -: Май 29, 2014, 20:50:11 pm »
.... какъв проливен дъжд се изсипа, и гръмотевици, и градушка .... в близост до бул. България се намирахме. Ние бяхме с колата, но се наложи да спрем и да изчакаме докато поотмине, толкова проливно беше.
И познай, Теди, какво правихме при всеки гръм и трясък ...... хващахме се за джобовете  :lol: - добре оползотворихме времето, да видим дали ще има ефект :)

*
« Отговор #836 -: Май 29, 2014, 22:00:45 pm »
Марси, разсмя ме  :lol: :lol: :lol: Тук гърми яко точно сега, събух си "джобовете" вече, но по обяд ги потупах  :lol:
*
« Отговор #837 -: Май 29, 2014, 22:38:08 pm »
м-и, аз бих ги обула пак, защо да се пропускат възможности, все още е Спасовден   :lol: ....

Гледахте ли танцуващите, аз бях за Дарин и Ани, много съм доволна  :cheerleader:

« Отговор #838 -: Май 30, 2014, 02:22:35 am »
Добро утро  :P
Хубав последен работен ден на всички!

Кой отпадна от Денсинг старс, аз не го догледах...?
« Отговор #839 -: Май 30, 2014, 06:11:23 am »
Добро утро  :D
Смайли, не е последен, и в събота сме на работа...

Успешен ден на всички!