0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 4 :)
« Отговор #680 -: Май 18, 2014, 13:10:10 pm »
Здравейте, страхотен избор от закуски е имало тук  :D
И аз вчера гледах прогноза за смотано и студено лято  :(
При нас последно време само се облачи и гърми, но днес така са се събрали, че може да ни е ден  :D
« Отговор #681 -: Май 19, 2014, 05:01:04 am »
Добро утро
Преди да си легна отново, да ви сервирам една морско-градска закуска  :P

« Отговор #682 -: Май 19, 2014, 06:22:03 am »
Ех, това моренце  :D
Добро утро, милички!
*
« Отговор #683 -: Май 19, 2014, 07:08:46 am »
Добро утро!
Ахх, моретоооо! :heartbeat: Благодаря за морско-градската закуска, Смайл!

Спорна и прекрасна седмица ви пожелавам!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #684 -: Май 19, 2014, 07:51:38 am »
Добро утро!Прекрасна морска закуска!
Хубава седмица ви пожелавам. :)

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
*
« Отговор #685 -: Май 19, 2014, 08:01:59 am »
Добро утро! Чудесна закуска, гледам никой не е налял кафето, нека съм аз :) също чай за предпочитащите
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #686 -: Май 19, 2014, 08:18:13 am »
Добро утро.
Чудесна морско-градска закуска, Смайл, благодаря. Тук пече и с тази картинка, ако знаете как се размечтааааах. :lol:
Слънчева и топла седмица на балове ви пожелавам на всички!
« Отговор #687 -: Май 19, 2014, 08:49:58 am »
Пеше, мерси, мерси! Тъкмо в събота сме на бал на племенницата ми във Филибето. И усещам, че почвам даже да се вълнувам. Което си е нормално - сега се замислих, че тя всъщност ми е най-близкото същество от женски пол след сестра ми и майка ми, де, ама на нейния бал нали не съм имала възможност да присъствам. :) Иначе всичко друго са момчурля - останалите племенници, сина ми...та сега ще си получим дозата женски вълнения покрай бала на момичето, както подобава.
*
« Отговор #688 -: Май 19, 2014, 08:55:46 am »
Добро утро и от мен,момичета. Виждам.че закуските стават все по- апетитни и "морски". :lol:И има защо.Тази седмица обещават да е "лятна" :wink:. Бях на концерта в София.Още ме болят краката от "висенето",но "старците" не ни оставиха да скучаем. :lol: Два часа и половина страхотно шоу :).не знам те как успяват..... :? Тоя Стийв не спря през цялото време,а е над 60те. след концерта столицата беше пълна с народ и веднага предположих,че в големия град е така,После разбрах.че била Вечерта на музеите и по всяка вероятност хората са се възползвали,което е похвално. Ако имах сили щях да се включа и аз .Ама нямах  :lol:! Много приятна седмица ви желая. :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #689 -: Май 19, 2014, 09:50:33 am »
Ооооо, да - нощта на музеите. Чакам с нетърпение моята мома да стане по-голяма и да я водя.
Хоупче, приятно изкарване. Време за кафенце едва ли ще имаш, но се наслади на събитието.
« Отговор #690 -: Май 19, 2014, 10:25:02 am »
Мъж ми е удостоен с честта да вози абитурентката, та ще сме на разположение от следобеда, докато е нужно, а аз като приключа със снимките ще гледам да се скатая за почивка, колкото е възможно, че нали съм...в положение :). Ама иначе идеята за кафе в Пловдив с теб и твоята фурия Ники ми харесва, за някой друг път.
*
« Отговор #691 -: Май 19, 2014, 12:09:03 pm »
Желая хубав ден на всички!  :)
Благодаря за закуската и кафенцето! И при нас вече грее слънце, много е приятно!

... успешна седмица, пролетно настроение и много радост!!!   :D

*
« Отговор #692 -: Май 19, 2014, 13:29:53 pm »
Марси, прекрасни цветя! Като ги видях и се сетих, че днес сях семена от съседката. Донесе ги завити в хартийки и надписани. Та някой да знае кво е Вренско лале? Няма да е лале, едни ситни семенца, надявам се да избие, но до тогава само ще гадая :)
« Отговор #693 -: Май 19, 2014, 17:14:38 pm »
Ооо, жега голяма днес, особено на слънце  :lol:
Ма не се оплаквам много много, защото започна сезонът на .... ЧЕРЕШИТЕ   :P
Днес направих сефтето  :P

Марси, много красиви цветя наистина. Знаеш ли как ще ми ходят на масата???  :lol:
*
« Отговор #694 -: Май 19, 2014, 17:36:15 pm »
47 Smiles,

наливаш масло в огъня с тези черешки  8)
Аз толкова ягоди през живота си не съм яла, колкото само този сезон и само чакам черешите.... Ама нещо тези по магазините ми се струват още зеленички или знам ли... ще ми се истинска зряла, сочна череша! Ама ако продължаваш с тези картинки ще зачезна след малко до пазара ми се струва  :lol:
« Отговор #695 -: Май 19, 2014, 18:22:11 pm »
Mousyt, тези които купих са разкошни. По 2 лв. за 1 кг. от кварталния зеленчукарски.
*
« Отговор #696 -: Май 19, 2014, 19:45:21 pm »
М-и, това Вренско лале за първи път го чувам и съм много любопитна как изглежда, ще снимаш като цъфне  :)
Смайл, черешите са страхотни  :), още не съм опитвала тази година. С нетърпение чакам да узреят тези в двора. Имаме три череши, едната - ранна.

« Отговор #697 -: Май 19, 2014, 19:48:15 pm »
Да не забравите капките тази вечер :)
*
« Отговор #698 -: Май 19, 2014, 22:29:36 pm »
М-и, това Вренско лале за първи път го чувам и съм много любопитна как изглежда, ще снимаш като цъфне  :)
Смайл, черешите са страхотни  :), още не съм опитвала тази година. С нетърпение чакам да узреят тези в двора. Имаме три череши, едната - ранна.
Само да стигнем до цъфтеж, че са едни миниатюрни светло кафяви семенца. Почнах да си мисля, че или мравките ще ги пренесат или после аз ще ги оплевя, щото бабето ме затрупа със семена и иди познай кое е трева и кое цвете  :oops:
И аз още не съм купувала череши, то и ягоди де, чакам домашни.
*
« Отговор #699 -: Май 19, 2014, 23:28:17 pm »
Къде намирате по два лева череши  :P,  тук бяха осем лева килограма, сега  са шест лева,  но са вкусни  Ягодите са по 4лв и доста хапнахме вкъщи.
Лека и спокойна вечер,  а утре си чакам закуската   :D