0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 4 :)
« Отговор #660 -: Май 16, 2014, 11:25:05 am »
Какъв концерт, Рачо, че съм пропуснала културните новини?
Утре има лайф на Аеросмит  :D Аз ще съм там, живи и здрави  :D

Хубав ден и от мен!

« Отговор #661 -: Май 16, 2014, 14:31:17 pm »
О-о-о, Ники, завиждам. Харесвам ги и аз. Сигурно на живо емоцията ще е супер. Да се забавляваш много!
*
« Отговор #662 -: Май 17, 2014, 08:23:18 am »
Охоооооооо,слънцето си изпече ,а тука още няма нищо сервирано :o!? Не знам какво да ви правя  :lol:
Няма да ви предлагам закуска,поспаланки,но ще ви покажа нещо красиво :wink: Дано ви донесе прекрасно настроение в почивния ден :).
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #663 -: Май 17, 2014, 08:45:51 am »
Добър ден и от мен, как сте? Рачо разкошно е това цвете. Ние станахме и сега ще пием кафе, ще закусваме и дано се задържи хубаво времето да излезем..
Ники завиждам ти за Аеросмит, чакам да разказваш после. Ние тая година пропускаме всички концерти ама хич не съжалявам.

*
« Отговор #664 -: Май 17, 2014, 08:50:22 am »
Не спим Рачо  :wink:, забавлявам се с хубавият нет които имам  :x!
Ако искам да публикувам нещо и вечно съм с надпис - не може да се установи връзка и така презареждам страницата, рестартирам рутер и т.н. и като мине 8.30 - скорост да пееш ти идва, ама преди това е мъка. И винаги в събота и неделя сутрин е така :D

При нас също е напекло слънцето, но все още е хладничко, по-обяд ще се стопли предполагам.

А цветето разкошно!
*
« Отговор #665 -: Май 17, 2014, 09:26:13 am »
Здравейте, раздумковци!Хайде да ви сложа закуската и кафето....  :P

Рачо, сложи всички цветарки в задният си джоб. :D Прекрасна орхидея!

Хубава и слънчева събота!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #666 -: Май 17, 2014, 09:39:33 am »
Добро утро.
Събудих се към 8 без 15. Така де събуди ме малката. Търкаляхме се в леглото, играхме си разни игри. После пих кафе. Седнах на компа, а до главата ми върви Франклин по телевизора. Пак. :lol: И реших да видя как сте спали и какво е времето при вас. Теди, чудесна закуска, баш по мой вкус, благодаря за нея.
Тук времето също е слънчево, но май наистина е хладно още. За другата седмица май го обещават към 25 градуса, а дано.
Топъл уикенд ви пожелавам.
« Отговор #667 -: Май 17, 2014, 09:46:08 am »
Добро утро  :P
Аз съм от баш поспаланките  :lol:
Ей сега се излюпвам.
Теди, мерси за закуската. Ра40, страхотна орхидея  :D

Милото е станало в 6 часа, нахранил е детето и го е приспал. Направил ми е и закуска.
Какво повече мога да искам  :P
« Последна редакция: Май 17, 2014, 09:47:58 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #668 -: Май 17, 2014, 11:41:49 am »
Здравейте и от Варна!
Тук е слънчево, но с вятър.
Аз за днес съм запланувала културно-масова дейност - Нощ на музеите. Откога чакам и вече нямам търпение да дойде вечерта да отидем в Историческия музей. Ако някой не е разбрал, във всички по-големи градове има планирани мероприятия в музеите.
Утре пък сме участници във футболен турнир. Стискайте палци да не вали, че ще е на открито.
Рачо, страшна орхидея извади, моята вече 5 месеца ме радва с цвят :)
*
« Отговор #669 -: Май 17, 2014, 12:02:56 pm »
Здравейте и от мен! Прекрасна орхидея Рачо! Не мога да им се нарадвам на тия цветя  :D
Теди, мерси за закуската! Аз днес съм се дигнала в 6.30, но трябваше да свърша други неща  :) Тук пече, времето е прекрасно, скоро ще стигна и до вън  :D
Мими, радвам се да те "видя" :) Не знаех за музеите. Ще стискам палци за утре!
*
« Отговор #670 -: Май 17, 2014, 13:37:11 pm »
47 Smiles,

Е нека всички татковци са като вашия :) Много бързо е влязъл в крачка... Аз отсега го мисля моят мъж как ще спи и хърка и няма и да чуе бебето ако ще на ухото да му го поднеса  :lol:
У нас ту изгрява, ту е мрачно - едно такова шантаво.... А съседите над мен ремонтират банята и са едни къртачиииии  :? Ама понеже ни наводняваха оттам съм по-скоро доволна и си търпя шума ;)
Мими, благодаря за информацията - тази година съм пропуснала кога е събитието, но довечера съм на среща на класа, та май ще пропусна (освен ако не решат след заведението да обиколим музеите  :lol:). А моят мъж ме попита в колко да ме вземел с колата да ме закара :lol:, милият съвсем беше изключил, че няма как да пия и мога сама да се закарам за да си почине и той :lol: - голям смях стана :P
*
« Отговор #671 -: Май 17, 2014, 13:41:13 pm »
Забравих да ви пиша, че утре пък в почти всички градове ще има Ден на отворените врати на музеите с вход свободен, така че и утре може да проверите дали няма и при вас нещо. Аз вече направих програмата - Днес сме в Археологическия (историческия) музей, а утре след обяд във Военоморския и в музея на историята на Варна :)
« Отговор #672 -: Май 18, 2014, 02:52:24 am »
Добро утро  :P
В чест на затоплящото се време отново ви предлагам една морска закуска  :P

*
« Отговор #673 -: Май 18, 2014, 07:20:47 am »
Добро утро! :D
Смайл, така ме изкушаваш с тази морска закуска!Красота!
Нали ще водим отличника за 2 дни до морето и нямаме търпение вече ..

:P

Само най-чавръстите сме тук.Хайде да ви сервирам нещо сладичко.
« Последна редакция: Май 18, 2014, 07:25:06 am от Теди♥♥ »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #674 -: Май 18, 2014, 09:27:06 am »
Здравейте, от работа последните дни не можах да се включа в темата, желая ви приятен
почивен ден!  От мен едно кафе с бисквитки  :D:

« Последна редакция: Май 18, 2014, 09:28:53 am от marsi »

« Отговор #675 -: Май 18, 2014, 10:07:42 am »
Сигурно всички спят след концерта снощи :)
Ммммм, кафенце и палачинки, супер  :P
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #676 -: Май 18, 2014, 10:41:15 am »
Добро утро, ранобуднички.
Днес сте се надпреварвали коя по-хубава закуска да сервира ли? Печелите всички  :lol:.
Много се надявам да започва вече затоплянето. Че вчера, като говорихме нещо за лятото, малката изцепи „то лято няма да има“. За секунда се притесних, че може да е права. :lol:
Все пак ви пожелавам хубава и топла неделя!
*
« Отговор #677 -: Май 18, 2014, 11:00:31 am »
Здравейте, хубава почивна неделя!

Мими, сутринта погледнах календара, то било международен ден на музеите днес.

Пеше, вчера четох една прогноза според, която и юни го дават студен и с дъжд, август да се стопли, та може и да е познало детето.

*
« Отговор #678 -: Май 18, 2014, 11:22:53 am »
Сигурно всички спят след концерта снощи :)
... или след обикаляне по музеите  :D, а за концерта се надявам Ники да разкаже  :)

Аз пък до късно снощи гледах тенис, полуфинал между Григор Димитров и Рафаел Надал на Мастърс турнира в Рим. За пореден път не му провървя с Надал, очаквано. Яд ме е не за това, че загуби, а че не успя да покаже най- добрата си игра, но Надал е много труден съперник. Въпреки това, постижението на Димитров до момента е огромно. За първи път се класира за полуфинал на турнир от подобен ранг,  това му донесе чек за 135,480 евро и 360 точки за ранглистата и вече е №12 в света. Евентуална победа срещу Надал, щеше да го изпрати в десятката, но и това ще стане  :). Желая на Григор успешно представяне на започнащия след седмица "Ролан Гарос" в Париж.

При нас сутринта беше много студено, едва сега започнаха да се разкъсват облаците и да се показва на моменти слънчице.... Да се надяваме, че не са познали за дъждовното лято. 
« Последна редакция: Май 18, 2014, 11:34:27 am от marsi »

*
« Отговор #679 -: Май 18, 2014, 11:43:27 am »
Допълвам  :), Григор Димитров беше обявен за най-стилен тенисист на Мастърса в Рим от италианското престижно мъжко списание GQ.  Класацията се прави съвместно с италианската тенис федерация и призът се връчва на тенисистът, който събира в едно елегантна физика, показва стил на корта и извън него, а поведението му към противници, съдии и фенове е пример за подражание. Димитров получи този приз на 16.05 - на 23-ия си рожден ден :)

« Последна редакция: Май 18, 2014, 11:46:19 am от marsi »