0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 4 :)
« Отговор #540 -: Май 09, 2014, 15:06:12 pm »
Здравейте, милички! Чак сега намерих време да вляза за малко.

Добър ден!
Честит ден на Европа, европейци и честит ден на Победата! :D
Не е победа от гл.т. на България, защото и нас са ни победили на този ден. По-добре да мислим за този ден като за деня на края на войната.
« Отговор #541 -: Май 09, 2014, 16:07:55 pm »
Е, след толкоз години руско влияние, тяхното "День победьй" - извинете но не знам как да го изпиша точно - сме възприели някак и не можем да го изхвърлим от употреба. И на мен от вчера ми звучи постоянно едноименната песен, че мъжът ми като беше зациклил на руската телевизия - то концерти, то филми за войната, то репортажи от чествания на празника. И аз като припявах на глас патетично, детето вдигна глава, както си играеше на пода и учудено пита:"Мамо, какво е това, какво гледате, какво пееш...". Та му изнесох кратка лекция и на него.
« Отговор #543 -: Май 09, 2014, 20:32:39 pm »
Хоупче, знам  :D Затова искам да си наложим да го помним по друг начин. Време ни е да си променим мисленето, не сме под червения ботуш вече.
« Отговор #544 -: Май 09, 2014, 21:17:03 pm »
Да,бе,да,права си,Зайче. То по принцип цялата тази война  е такава маниашка история и толкова жертви е взела и такава разруха е причинила,че действително краят и е това,което трябва да се празнува.
« Отговор #545 -: Май 10, 2014, 03:38:51 am »
Добро утро!

Продължавам със закуските от плажа. Да ви е сладко  :P
Много хубав последен работен ден!

« Отговор #546 -: Май 10, 2014, 06:18:06 am »
Смайли, разкошна закуска, благодаря  :D
« Отговор #547 -: Май 10, 2014, 07:37:37 am »
Закуската е прекраснс,само дето дори да имахме плаж, не бих могла да се възползвам от него за сутрешна разходка и закуска.Имам в предвид, че тук отново вали и е студено.След два-три слънчеви дни пак се върна предишната гадост.Аз снощи легнах късно и спах неспокойно заради нещо, което се случва в рабптата.Шефката ме информира за претрнциите нс една напориста личност, които засягат мен и позицията, която ми е планирана за след връщането от майчинството.Незнам какво развитие ще последва,но в случая бях втрещена от грозния начин по който се подхожда и безскрупулните аргументи,които са били изложени
« Отговор #548 -: Май 10, 2014, 08:37:12 am »
Хоупче, не страдай за нещо, което не зависи от теб. Важното е, че шефката ти е на твоя страна. Прегръщам те  :bighug:
*
« Отговор #549 -: Май 10, 2014, 09:08:35 am »
Добро утро на всички! Преграсна закуска ,на прекрасно място! :) Само дето нещо в реалността се губи  :lol:! Мрачно и влажно! Така май ще е шелия май :wink:, Нищо,важно е настроението да е добро,което ви пожелавам!
Хоуп,голяма мръсотия има навсякъде :x. И най-важното е ,че е съвсем безкрупулна.... Няма да се притесняваш!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #550 -: Май 10, 2014, 10:07:42 am »
Добро утро!
Благодаря за прекрасната закуска и ви желая лек и поне топъл, ако не слънчев ден.
*
« Отговор #551 -: Май 10, 2014, 11:42:54 am »
Прекрасна закуска, благодаря!
Хоуп и аз бих спала зле, прегръдки!
Навън вали, но у нас е топло, макар и неслънчево  :D Пека една Павлова, може да ви почерпя като я украся  :P
*
« Отговор #552 -: Май 10, 2014, 11:48:09 am »
Добър ден и от мен.И тук е гадно времето, а ние довечера ще имаме гости и аз днес ще готвя.Измислила съм лесно меню, което се пече само :)
Усмивки мерсаж за закуската.
Хоупп и аз нямаше да мога да спя.Много мразя такива нагли и безскруполни хора.Понякога се чудя как измислят такива мръсотии, но просто ние не сме като тях, нямаме това мислене дето е да навредиш на другия на всяка цена.Ще мине, ама защо да не се ядосваш нали?!
М-и, аз ще правя днес на Йоли тортата с дулсе де лече, а дано ми се получи :)

*
« Отговор #553 -: Май 10, 2014, 11:56:50 am »

М-и, аз ще правя днес на Йоли тортата с дулсе де лече, а дано ми се получи :)

Много време ми се струва, че отнемат на Йоли тортите и с детето не смея да пробвам, мисля че ще се получи де, ще пишеш  :D
*
« Отговор #554 -: Май 10, 2014, 12:22:09 pm »
Хубав ден на всички! Отново закуската е прекрасна  :D!

М-и, magi_st, да ни почерпите с по една снимка  :P

hope-love, навсякъде ги има такива, за теб в момента най-важното е да се погрижиш за себе си  :hug2:
Пропуснах да коментирам за Григор Димитров вчера  :). Въпреки последната загуба, представянето му е чудесно. Турнирът още не е приключил, но вероятно ще запази 14-тата си позиция в световната ранглиста. Желая му повече късмет и най-доброто представяне на предстоящия турнир в Рим от следващата седмица!
« Последна редакция: Май 10, 2014, 13:26:49 pm от marsi »

*
« Отговор #555 -: Май 10, 2014, 13:16:14 pm »
Добър ден и от мен!
м-и благодаря за статията. Аз точно солта изключих напълно и кръвното се държи прилично. Наблегнах и на суровите орехи.

Хоуп, не се ядосвай. И при мен в работата една от колежките не спира да говори, че като поела част от моята работа иска и моята заплата. А заплатите ни са с разлика 50лв. Абе грозно е, ама разни хора, не им обръщай внимание. Лек ден с по-малко притеснения! В момента важно е твоето спокойствие!

И при нас вали, от вчера не е спряло.
« Отговор #557 -: Май 10, 2014, 14:25:39 pm »
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
« Отговор #558 -: Май 10, 2014, 14:36:54 pm »
На мене вече ми мина лошото настроение от вчера, то и слънце изгря, след като на два пъти валя проливно. Само дето дрямката ми не ще да се разкара. Май ще свърша само още нещо дребно в работата и отивам в къщи да гледам тенис, тъкмо Марси ме подсети. Днес са полуфиналите при жените и мъжете на турнира в Мадрид. След като Гришо отпадна, поне Маша остана за полуфинал - "сна-а-та", както и вика на майтап мъжа ми, та сега ще вляза да проверя он-лайн резултати, да видя какво се случва с нея.
*
« Отговор #559 -: Май 10, 2014, 22:09:15 pm »
hope-love, не можах днес да гледам Шарапова, но разбрах, че е спечелила и се класира за финал, браво на снахата :D, ще и' стискаме палци в неделя.

Добри думи от тенис легендата Агаси за Григор Димитров  :D:
http://inews.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D0%90%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80-%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2_l.a_c.392_i.395120.html
« Последна редакция: Май 10, 2014, 23:38:20 pm от marsi »