0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 4 :)
« Отговор #500 -: Май 07, 2014, 09:01:22 am »
Добро утро, милички! Хубав ден и успешна седмица!
rtfrtf, разкошна закуска, благодаря!
Тедка, много късмет на детето! И моята племенница е на матура, на 11 г. е (това май също е 4 клас  :oops: )
« Отговор #501 -: Май 07, 2014, 09:36:21 am »
И моят племеник има матура в 4 -ти клас.Питах го скоро кога е - не знае.Питам го дали се притеснява.Отговорът беше:"Не, че защо ми е...да се притеснявам"
Първо си рекох,гледай го тоя нашия какъв е незаинтересован, пък после като погледнах от друг ъгъл реших, че всъщност отношението му много ми хареса. И наистина,защо ни е да се притесняваме за изпити,интервюта,презентации.Не може ли просто да отиваме и да правим нещата,за които сме се подготвили,разбира се.
*
« Отговор #502 -: Май 07, 2014, 11:19:57 am »
rtfrtf чудесна закуска, аз ще сложа и кафе, че днес от едно не се събудих и трябва да повторя  :(

Стискам палци за матурите! Хубаво е да не се притесняват децата, аз винаги съм се притеснявала  :)
*
« Отговор #503 -: Май 07, 2014, 11:38:24 am »
Добър ден!
При нас е слънчево  :D
Добре дошла на Marsi в екипа на Зачатие!
*
« Отговор #504 -: Май 07, 2014, 11:54:03 am »
Добър ден,скъпи дами. Ето ме и мен "на линия". Снощи късно/ по-скоро рано тази сутрин акостирахме на родна земя/ :lol:.Малко ми е объркано,но винаги е така. Прекарахме една много приятна и даже ,незабравима ,почивка. :)малко да се 'ориентирам в местната ситуация" и ще дам и подробности. Стиснати палци за всички малчугани ,които са на матура. :wink: Успешен работен ден за останалите.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #505 -: Май 07, 2014, 11:57:52 am »
Хубав ден на всички!

rtfrtf, чудесна е закуската  :)! М-и, ще добавя и мляко към кафенцето   :D

Успешни изпити на децата! Ами, така де, защо да се притеснява момчето, като може да направи същото и без да се притеснява  :)

Благодаря, Елфи, много се радвам  :D!

« Отговор #506 -: Май 07, 2014, 12:20:57 pm »
Здравейте и от нас с бебчо.
От днес сме сами през деня (на таткото му свърши отпуска по бащинство). И малко трудно влизам в час  :lol:

Успех на всички дечица, които са на матура. Ще се справят децата. Нека свикват с изпитите, да нямат страх, че другите матури след 7-ми клас са по-важни и трябва да претръпнат.

Marsi, браво мила, честито членство!

Ra4o, тайно може да ти завиждаме само за почивчицата.

Rtfrtf, мерси за вкусната закуска, М-и, на теб за кафенцето, а на Marsi за млекцето.
Аз допивам моето.

Пеше, ти къде се губиш днес? Заради твоето пожелание, все се каня да си сменя ника на 147 smiles, ама все не ми остава време, но скоро скоро ...
*
« Отговор #507 -: Май 07, 2014, 12:28:07 pm »
Marsi, честито членство! И моето второ кафе е с мляко  :D че дори имам 5 мин. да седна  :D
Ra4o чакаме подробности  :D много обичам да слушам чужди впечатления.
47 Smiles, поне 1147 трябва да са(на ден разбира се)  :D
*
« Отговор #508 -: Май 07, 2014, 13:32:13 pm »
Здравейте, дами!

Приятна и ползотворна седмица желая на всички, тъкмо събрали сили след дългата почивка :)

Минавам да споделя за една лекция от серията на Sofia Science Festival - Манипулирана репродукция - проф. Робърт Уинстън.   http://www.britishcouncil.bg/events/ssf-2014/manipulating-reproduction

Аз си взех билет (5 лв) и си подготвям въображаема торба пуканки :)

Поздрави,
Алекс

« Отговор #509 -: Май 07, 2014, 13:38:29 pm »
Звучи много интересно.А и професорът има такова едно излъчване на снимката-умно и дяволито-любопитно едновремемно.
*
« Отговор #510 -: Май 07, 2014, 13:45:53 pm »
Hope-love, нали :)  Тези лекции по принцип са за по-младата аудитория, като целта е да са увлекателни и интересни.  Харесала съм си и други лекции, но тази ми е особено на сърце.
Ако още някой ще ходи, може да пием по чаша вино след това!

« Отговор #511 -: Май 07, 2014, 13:58:21 pm »
Де да можех! Ама съм една провинциалистка, бременна при това :)Нищо,ще се утеша с партито за рождения ден на детенце.То ще е в детски център,но ние с нашите кумци ще седнем в ресторанта под центъра.Та ще намажа поне една биричка,де.
*
« Отговор #512 -: Май 07, 2014, 14:23:56 pm »
 ..... като стана въпрос за усмивки  :D

AlexN, много интересно- разгледах програмата за четирите дни на фестивала. За съжаление съм на работа утре по това време, но ще се опитам да отида в някой от следващите дни.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #513 -: Май 07, 2014, 14:33:26 pm »
Здравейте и от мен.
Нещо с тия почивни дни изгубих навика да влизам тук още сутринта, да закуся, па пийна кафенце ....
Ние си изкарахме чудничко на екскурзията. На малката много и хареса, то и на нас де. Вчера пък бяхме на „збор“ в моето село. Абе забавлявахме се добре.
Леки оставащи работни дни!
*
« Отговор #514 -: Май 07, 2014, 14:38:21 pm »
Здравейте и от мен  :D

Загубих се в почивните дни, ама на село нетЯ мноу слаб. От два дни сме в Банско, та пак лека адаптация ще има. Пренесохме почти катуна, остана още де, но по-нататък.

Времето днес е супер топло, наслаждавам му се яко  :D

*
« Отговор #515 -: Май 07, 2014, 16:27:15 pm »
Марси, честито членство!Със здраве да си носиш званието и скорошен късмет да ти донесе! :)

Зайко, да, 11-годишните са в четвърти клас.

Според сина ми е било лесно, но учителите са тези, които стресират излишно децата. osi_13

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #516 -: Май 08, 2014, 06:28:59 am »
Добро утро  :D
Прочетох ви  на чашка кафе, времето е обещаващо днес.

Хубав ден!
*
« Отговор #517 -: Май 08, 2014, 08:32:05 am »
Добро утро! Денят е слънчев, да ви донесе само положителни емоции.

Мен започнаха да ме будят в 6 часа, но не ми се пише толкова рано  :D. Мъжът ми започна втора работа (вече е и  на плажа  :P, освен основната) и не мога да го видя дори за малко, няма събота, няма неделя. Прибира се и умира за сън, хапва и дотам......

Марси, честито членство! Четох, че носи само късмет, пожелавам ти го!
« Отговор #518 -: Май 08, 2014, 08:45:05 am »
Добро утро, милички!
Чудесна закусна на морския бряг :) Благодаря, Стоека!
Марси, радвам се, че си част от Зачатие  :bighug:
« Отговор #519 -: Май 08, 2014, 08:55:14 am »
Добро утро!
Stoeka, мерси за закуската.
И аз мислех да ви я поднеса от плажа. Вече мислим еднакво  :lol:
Заповядайте кафенце