0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: "Зачатие" е...
« Отговор #20 -: Март 31, 2014, 10:07:08 am »
за мен Зачатие е като втора майка.Майка ми е човекът,който винаги е до мен в трудни моменти,който ми дава надежди,който разбира и от половин дума,който винаги дава точните съвети,най-добрият ми приятел .Всичко това  съм получила и продължавам да получавам и от Зачатие.
<br />
« Отговор #21 -: Март 31, 2014, 10:29:52 am »
Най-тежко за мен е било вечер, когато оставаш сам и хилядите въпроси пак те засипват... защо, кога, как? Зачатие е мястото, което ми даде сили да продължа. Приятелите, които срещнах тук и бяха до мен в най-тежките ми моменти, заедно с моето семейство. 

Да, Зачатие е част от сърцето ми  :heartbeat:

Благодаря ти Зачатие! Поклон пред труда на всички момичета!  :bighug:
Мария Величкова 
*
« Отговор #22 -: Март 31, 2014, 14:03:16 pm »
Цитат
Зачатие е побутването, което ти помага да се изправиш, когато си паднал!

много добре го е написала alia_alia
Зачатие за мен е източник на информация , Зачатие ми помогна да не се предам и да продължа напред.
*
« Отговор #23 -: Март 31, 2014, 14:04:30 pm »
Цитат

Много добре го е написала alia_alia
Зачатие за мен е източник на информация , Зачатие ми помогна да не се предам и да продължа напред.
*
« Отговор #24 -: Март 31, 2014, 20:50:48 pm »
Малко по детски, но от сърце за "Зачатие"  :P
Благодаря ви мили хора  :bighug:

Когато щъркелът не идва дълго вече
И сълзи напират в твоите очи
Знай, че отговорът на въпросите ти, не е далече
И в сайта на “Зачатие” ще го намериш ти

“Зачатие” е колектив от упорити хора.
Съветници, приятели, помощници добри,
Насреща винаги, когато имаш нужда от опора,
Отдадени на каузата - да гушнеш своето щастие и ти

“Зачатие” е най-добрият бебешки пътеводител
Така, че не се колебай, нито за миг дори
В зачеването ще е твоят най-близък доверител
“Зачатие” е фабрика за сбъднати мечти

Прекрасно! Развълнува ме страшно много! Благодаря ти смайли :)

Зачатие са моите приятели, доказателство, че има много добри и истински хора и поредното доказателство, че големите промени започват от малка група ентусиасти с ясни цели. Благодаря ви, момичета от Зачатие! Гордея се, че ви познавам! :bighug:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #25 -: Март 31, 2014, 23:23:48 pm »
Зачатие е моят свят. Зачатие е пулса на сърцето ми. Зачатие са мислите ми. Зачатие е моето семейство, моят дом, моето място. То е част от мен и аз не бих била това, което съм днес без помощта на всички от Зачатие.
Мили момичета и момчета - благодаря, благодаря, благодаря!
Благодаря, че ви има и че ми позволихте да се почувствам част от нещо толкова значимо и голямо.
Обичам ви!
Петя Попова - Пешек
*
« Отговор #26 -: Април 01, 2014, 10:05:41 am »

Много точно казано!
*
« Отговор #27 -: Април 01, 2014, 10:59:04 am »
Зачатие е речник на стерилитета. Тук намерих цялата информация, която ми беше нужна да знам, така бях крачка напред с повечето изследвания, не се страхувах от термините и обясненията на лекарите – вече бях прочела  какво ще ми правят.  Всичко тук ми помогна да гледам практично и рационално на репродуктивните си проблеми.

Благодаря Ви!
Тара
« Последна редакция: Април 01, 2014, 11:05:55 am от Тара »
*
« Отговор #28 -: Април 01, 2014, 11:07:10 am »
Зачатие е речник на стерилитета. Тук намерих цялата информация, която ми беше нужна да знам, така бях крачка напред с повечето изследвания, не се страхувах от термините и обясненията на лекарите – вече бях прочела  какво ще ми правят.  Всичко тук ми помогна да гледам практично и рационално на репродуктивните си проблемите.

Благодаря Ви!
Тара

Ето, това е което поне аз през всичките години съм искала да постигнем - хората да гледат практично и рационално на репродуктивните проблеми, да не се страхуват, да не се срамуват, а да търсят целенасочено решение на проблемите си :)

Благодаря ви момичета и момчета, на всички които денонощно се опитваме да постигнем целите си, на всички които пишат тук и дават съвети на новите, на всички които намират добра дума с която да помогнат на хората с репродуктивни проблеми, благодаря и на тези които са ме разочаровали, и от тях съм научила не по-малко  :)

Знам, че всеки има своите цели и приоритети и те се променят през различните етапи от живота ни, но за мен няма нищо по-голямо от хората тук, които през тези 10г. устояхме на всичко, минахме през какво ли не, но не се отказахме, аз съм изключително горда че ви познавам и мога да ви нарека свои приятели!
*
« Отговор #29 -: Април 01, 2014, 12:17:44 pm »

"Зачатие" за мен е...ГОРДОСТ.
Гордея се, че го има, че съм макар и една много малка част от него.

« Отговор #30 -: Април 01, 2014, 23:55:06 pm »
Аз намерих Зачатие , когато се лутах 4 години из някакви квартални доктори.Всички мои приятелки забременяваха от раз само при нас не ставаше!
Зачатие за мен е Път , Посока , Нови  приятели които минават по нашия път, утеха че не си сам ,Ново семейство , което ще остане с теб завинаги ! Обичам ви!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #31 -: Април 02, 2014, 14:22:20 pm »
Зачатие е моят Пристан, който ми даде попътен вятър, показвайки ми пътя "без заобикалки", който ми предстои да извървя за да сбъдна най-съкровената си мечта, където радостите, сълзите, болката, тревогата са споделени, мястото на което намерих верни приятели, мястото, на което и сега когато съм вече Мама, се чувствам сигурна, спокойна, търсеща и намираща информация, моето Пристанище!

Огромно благодаря, момичета!

Ива Дойнова
« Последна редакция: Април 02, 2014, 14:23:55 pm от ivetod »
*
« Отговор #32 -: Април 02, 2014, 19:38:17 pm »
"Зачатие" за мен е мястото, което ми помогна да осъществя мечтата си. По-добра и подробна информация по репродуктивните проблени събрана на едно място не намерих преди това. Винаги, когато съм търсила отговор на определен въпрос, момичетата са се отзовавали със съвет и отговор.

Благодаря на всички, които се грижат за това място!

Радка Йорданова

*
« Отговор #33 -: Април 03, 2014, 20:01:25 pm »
Когато стана сутрин, пия кафе  Зачатие, на обяд преглеждам как вървят процедурите , а вече,мобикновено,следя резултатите. :lol: И така от ...... години.  :lol: 'Зачатие" е моето ежедневие, моят приятел на когото мога да споделя всичко и от когото мога да поискам съвет. И да го получа. Точен,коректен и много ,много полезен. Тук издигам в небето от радост и слизам под земята от мъка. Винаги,когато има причини за това.... Без да го искам,просто се получава, не знам какво е за мен "Зачатие", но ако го нямаше , не знам какво щях да бъда....
 :( Поклон пред всички ви! Ще се радвам да бъда полезен и за напред. Само кимнете! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #34 -: Април 07, 2014, 19:28:45 pm »
Зачатие е Полярната звезда в борбата със стерилитета - следваш ли я, винаги ще стигнеш до мечтания край.
*
« Отговор #35 -: Април 07, 2014, 21:12:56 pm »
''Зачатие'' е една сбъдната мечта.
Благодарение на Зачатие,аз я сбъднах! :)

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #36 -: Април 15, 2014, 10:56:29 am »
нарочно не отварях тази тема, докато не дойде време да я обобщя в един материал за публикация.
сега я отварям, чета един след друг вашите постинги и съм удивена и трогната до сълзи от вашите думи. напълно съм убедена в тяхната искреност и тя ми връща малко вяра, че това нещо тук ще просъществува. благодаря на всички, които отделиха от времето си и споделиха своите емоции и мисли!

за мен, "Зачатие" са най-осмислените 10 години от живота ми.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #37 -: Април 15, 2014, 11:28:30 am »
Аз исках да пиша отдавна, но не намирах правилните думи, все ми се струваха недостатъчни.

За мен Зачатие е приятел, истински, на който мога да разчитам.Зачатие е подкрепа, Зачатие е много информация, усилен труд, съвет в правилен момент.
Зачатие е част от сърцето ми, част от семейството ми!
Никога няма да мога да се отблагодаря на Зачатие!

*
« Отговор #38 -: Април 15, 2014, 12:09:00 pm »
Аз исках да пиша отдавна, но не намирах правилните думи, все ми се струваха недостатъчни.
И аз така, извинете ме за забавянето.

Зачатие е приятел, който винаги е готов да ми даде правдив съвет и точна информация, щом се изгубя в процедурите; с мен е, когато имам нужда да споделя и болката, и радостта си; подкрепи ме морално и финансово, когато страдах и ме вдигна на крака, когато бях загубила сили - Зачатие е моят Приятел, моят Личен лекар, моята Библиотека, моята обществена Защита!

Благодарна съм, че всеки ден, във всеки един момент Зачатие е тук, има го и е част от моя живот!
Мария Желязкова

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #39 -: Април 22, 2014, 18:19:18 pm »
http://www.puls.bg/health/pregnancy/news_16409.html

да препоръчаме, да споделим, да разпространим... :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!