0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
"Зачатие" е...
« -: Март 28, 2014, 15:39:53 pm »
Приятели,

Тази година, сдружение "Зачатие" празнува юбилей. Ставаме на цели 10 години! За една неправителствена организация, това е сериозен повод за празнуване и равносметка.

През тези 10 години, животът на много хора се преплете със сдружението - понякога за кратко, понякога за по-дълго, а понякога - завинаги. Сдружение "Зачатие" докосна и промени много човешки съдби.

Затова бихме искали да ви помолим - споделете с няколко думи или изречения какво е за вас "Зачатие"! Пишете ни тук или на zachatie@gmail.com - както предпочитате. Подпишете се с име, инициали или псевдоним - както предпочитате. Бихме искали да съберем  вашите мисли и чувства, вашето отношение към сдружението в един материал за публикация, който да изрази най-добре причините и ползите от 10-годишното съществуване на първата и единствена пациентска организация на хората с репродуктивни проблеми в България.

Предварително благодарим на всички, които решат да се отзоват!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: "Зачатие" е...
« Отговор #1 -: Март 28, 2014, 17:12:29 pm »
Е организацията, която сбъдва мечти, а моята, чрез тяхната помощ се сбъдна двойно!!! Благодаря ви, момичета и момчета за подкрепата и помоща  :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #2 -: Март 28, 2014, 17:14:25 pm »
... безценна помощ и най-добър приятел ...
« Отговор #3 -: Март 28, 2014, 17:24:32 pm »
Зачатие е рамо, на което винаги можеш да се облегнеш.
*
« Отговор #4 -: Март 28, 2014, 17:28:11 pm »
Зачатие е част от живота ми, мястото, на което намерих много приятели! Зачатие е моето второ семейство...

*
« Отговор #5 -: Март 28, 2014, 18:07:52 pm »
"Зачатие" е приятелство и подкрепа - чисти и безкористни.
                                                                 Даниела Желязкова

*
« Отговор #6 -: Март 28, 2014, 18:10:27 pm »
Зачатие е...
- Помощ чрез обмяна на информация, съвети и опит, за да не сме сами в отсяването на фактите и важните подробности.
- Компас и карта с ориентири за изследвания, процедури, клиники и лекари, за да не се лутаме по пътя в борбата за дете.
- Пристан и терапия за страха, безнадеждността, отчаянието и самотата, които съпътстват безплодието.
- Публичен адвокат на българите с репродуктивни проблеми под формата на доброволческа организация с ясни цели и големи постижения в обществената дискусия на стерилитета.
*
« Отговор #7 -: Март 28, 2014, 20:28:40 pm »
Зачатие е...  надежда
Зачатие е... информация и знание
« Отговор #8 -: Март 28, 2014, 22:16:32 pm »
"Зачатие" е подкрепа, съпричастност, информация и лъч надежда!

*
« Отговор #9 -: Март 29, 2014, 01:12:14 am »
"Зачатие" е приятелство, съвет и надежда. Моят втори дом. Място, където срещнах много сродни души. Там хората работят безвъзмездно и с цялото си сърце.

*
« Отговор #10 -: Март 29, 2014, 09:27:05 am »
Зачатие е отговор на всичките ми въпроси, приятелско рамо, когато имам нужда от подкрепа, стотици сбъднати мечти и детски усмивки

La vita è bella
*
« Отговор #11 -: Март 29, 2014, 14:10:28 pm »
Зачатие е съществена част от живота ми.
Няма ден, в който да не присъства Зачатие.
Подкрепа, знания, разбиране, съпричастност и приятелско отношение - това са част от нещата, които получавам от Зачатие.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #12 -: Март 29, 2014, 18:59:46 pm »
Зачатие сбъдна мечтата ми и ми показа, че не съм "различна".

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #13 -: Март 29, 2014, 23:10:38 pm »
Зачатие е...
- Помощ чрез обмяна на информация, съвети и опит, за да не сме сами в отсяването на фактите и важните подробности.
- Компас и карта с ориентири за изследвания, процедури, клиники и лекари, за да не се лутаме по пътя в борбата за дете.
- Пристан и терапия за страха, безнадеждността, отчаянието и самотата, които съпътстват безплодието.
- Публичен адвокат на българите с репродуктивни проблеми под формата на доброволческа организация с ясни цели и големи постижения в обществената дискусия на стерилитета.
Цигу, извинявай, че те цитирам, но си го казала толкова добре. Надявам се нямаш нищо против да "препиша" от теб!

За мен Зачатие е моето второ семейство! Не мога да намеря достатъчно думи, за да опиша какво чувствам! Огромна, огромна благодарност, преклонение и обич! Обичам ви момичета и момчета! Благодаря ви!

Златина Тодорова!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #14 -: Март 30, 2014, 19:28:24 pm »
Зачатие е информационна енциклопедия за сбъдване на мечти. С негова помощ се раждат много дечица, тук се намират съвети и препоръки от минали по трудния път за създаване на потомство. Щастлива съм, че се докоснах до това познание и с негова помощ се надявам да стана майка. Златомира Иванова
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #15 -: Март 30, 2014, 21:27:35 pm »

Зачатие е уютен дом!
Зачатие е в сърцето ми!
Зачатие е ръка подадена навреме!
Зачатие е рамо на което винаги при нужда се опирам!
Зачатие е приятелство - силно, мотивиращо и безрезервно!
Зачатие е усещане за искреност и съпричастие, чисто като съня на децата!

Обичам Ви и Благодаря!
Мария Везарова - mishanta

« Последна редакция: Март 30, 2014, 21:30:13 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #16 -: Март 30, 2014, 23:27:18 pm »
Зачатие е побутването, което ти помага да се изправиш, когато си паднал!
« Отговор #17 -: Март 30, 2014, 23:44:40 pm »
...слънчевият лъч, който носи топлината и надеждата, когато всичко е мрачно и студено.
[/url][/url]
« Отговор #18 -: Март 31, 2014, 07:28:22 am »
Малко по детски, но от сърце за "Зачатие"  :P
Благодаря ви мили хора  :bighug:

Когато щъркелът не идва дълго вече
И сълзи напират в твоите очи
Знай, че отговорът на въпросите ти, не е далече
И в сайта на “Зачатие” ще го намериш ти

“Зачатие” е колектив от упорити хора.
Съветници, приятели, помощници добри,
Насреща винаги, когато имаш нужда от опора,
Отдадени на каузата - да гушнеш своето щастие и ти

“Зачатие” е най-добрият бебешки пътеводител
Така, че не се колебай, нито за миг дори
В зачеването ще е твоят най-близък доверител
“Зачатие” е фабрика за сбъднати мечти
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #19 -: Март 31, 2014, 07:29:50 am »
smiles, прекрасно е, благодаря за хубавите емоции, които предизвика в мен
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит