Момичета, имам едно шише Изопринозин сироп , който е за стимулиране на имунитета, но е
ПО ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ! Малкия направи алергия към него и не мога да го ползвам, а след отварянето му срокът е 6 месеца, така че ако е предписан на някой и така или иначе ви се налага да го купите, знайте,че го подарявам. Само доставката трябва да си поемете, наблизо имам офиси на Еконт и на Спиди .
И друг въпрос имам- знаете ли във Варна в кои аптеки продават козметика на Веледа- проверих в няколко квартални и все няма, а до центъра до Санита хич не ми се ходи. На Коко му излязоха едни ситни пъпки по лицето и кожата му е като грапава, а около устата има червени петна. Мазах го с крем за лице с Невен на Бюбхен - добре се повлиява, но не изчезват напълно и за дълго , за това искам да пробвам и тая Веледа-гледам че и тя е с невен. Иначе братовчедка ми ми даде да го мацна и с един крем за лице с алое и прополис (някакъв скъп беше) , но цялото му лице пламна и се зачерви. Не знам дали от прополиса или от алоето- все пак памперисте също имат слой с алое, а не сме имали проблеми, но не ми се рискува да взема продукт с алое. Вие с какво оправяте кожните проблеми по лицето?